- 5 Nisan 2020
- 299
- 441
- 103
- 33
Mehaba arkadaslar, sevgi -ortada bir sebep yokken- öylesine azalabilir veya tükenebilir mi? Sanirim bu suan basima geliyor ve ben daha yeni yeni farkina variyorum. 1,5 senelik iliskim var, hic büyük kavgalarimiz olmadi, alttan alan, güzel gönül alabilen ve agladigimda da güzel teselli edebilen bir beyle beraberim. Saygili, olgun ve ne istedigini bilen bir beyefendi. O 30un baslarinda, ben ise 20li yaslarimin sonlarindayim. Aslinda disardan bakilinca gercekten bir sorun yok gibi, ikimiz de birbirimize yakisiyoruz, bakimli, giyimine kusamina dikkat eden bireyleriz. Ama son zamanda sunu farkettim:ben onu cok tersler oldum (o hic bozuntuya vermiyor) ve ben bu davranisimi sonradan farkedip kendime coook kiziyorum. Insan insandan bir hakaret, saygisizlik, sevgisizlik olmaksizin soguyabilir mi? Ortada gözle görülür bir sorun yokken? "Saçmalama kizim ne sogumasi, bundan iyisini mi bulcan" diye sakinlestirmeye calisiyorum kendimi. Sizce nankörlük mü ediyorum? Beni bi sarssaniz, bi tokatlasaniz kardeslerim. Bi kendime getirtseniz.