Kendime dert mi arıyorum

mahsupella

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
145
61
298
Yenibir işe başladım iyi bir yer iyi insanlar eski işimde genel muhasebe yapıyordum maaş sgk ihracat ithalat finans ne ararsanız vardı şimdiki işimde hiçbiri yok sadece basit muhasebe kaydı maaşım iyi ortam iyi iş veren iyi ama ben yine mutsuz olacak seyler buluyorum kendime neden sorumluluğum yok önceden birşeyler sorulanken şimdi soran oldum (diğer şirk kişi yapıyor genel muh.) sorduğum kişide cok kibar değil sagolsun,ilk geldim seni suraya alacağız buraya alacağız ana şirketin muhasebesine yardım et falan filan bende orada olursam smmm stajımı yaparım falan diye heveslenmiştim bura 2 ayrı şirket ama ana muhasebe tek yerde bu şirketin genel muhasebesini ayıracağız dediler sonra ondanda ses yok diyorum acelemi ediyorum kendimi boş işe yaramaz hissediyorum yada kendime dert arıyorum bilemiyorum.

Yeni başlamışsın hemen alışılmiyor işe zaten. Biraz zaman ver kendine boşuna mutsuz etme kendini bence.

Evet aceleci davranıyorum galiba ama ne bileyim öncekine göre daha düşük bir konumdaymıs hissi beni mutsuz ediyor galiba garip bir his

Bence de dert arıyorsun Bir dur bakalım iş yeri bile daha kendi için de rayına oturmamış belli ki onu ayırıcaz, bunu ayırıcaz diye planlar yapıyorlarmış seni de yerleştirirler elbet biraz bekle sabırlı ol

Bu kadar herseyin iyi olmasına alışık değil bünye ondan yapıyor zaar neyse hersey düzene girer inşallah sagolun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…