Kendime engel olamiyorum

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Kizlar merhaba ciddi anlamda sıkıntım var. Ne yaparsam kendimi engelleyemiyorum.Doktora da gittim d vitamibi eksik dedi. Surkeli toprak alci sigars çekiyor canim uç kagit falanda cok yiyorum vitamin hapi disinda tedavi yonteminiz oldu mu hayir bobrekelrime zarar vermekten korkuyorum

Canım bide psikolojik yanını düşünüp psikiyatri veya psikologami gitsen

Bende çok su içiyorum hastalıkmis ilaç verdi ama bağımlısı olmuşum icmezsem mutsuzum günlük 15lt fln içiyorum belki daha fazla :((

Bende çok su içiyorum hastalıkmis ilaç verdi ama bağımlısı olmuşum icmezsem mutsuzum günlük 15lt fln içiyorum belki daha fazla :KK43:(
15 lt değildir o. :KK57: zehirlenirsiniz bu kadar su içmeye değil ayakta kalıp bunları yazmak...

Konu sahibi bende kahve yiyorum. Küçükkende toprak yermişim. Kansızlık varmış bende. Vitamin takviyesi yapın madem doktor demiş. Güneşlenin bol bol. Hem bu ayda güneş çokta rahatsız etmez artık.

Bende çok su içiyorum hastalıkmis ilaç verdi ama bağımlısı olmuşum icmezsem mutsuzum günlük 15lt fln içiyorum belki daha fazla :KK43:(
Ay ama kendini öyle sartlandirma icmezsem mutsuzum diye. Ben de günde 1,5 lt icsem şükür diyorum. Ama 15 lt çok gerçekten.

15 lt değildir o. :KK57: zehirlenirsiniz bu kadar su içmeye değil ayakta kalıp bunları yazmak...

Konu sahibi bende kahve yiyorum. Küçükkende toprak yermişim. Kansızlık varmış bende. Vitamin takviyesi yapın madem doktor demiş. Güneşlenin bol bol. Hem bu ayda güneş çokta rahatsız etmez artık.
Şekersiz şeker hastalığı yazın google cikar doğuştan böyleyim kız kardeşim ve teyze oğluda aynı

Gunes aslinda haklisiniz hic cikmiyorum ama ya pek sevmem sicagi. Saglun

bu saydığınız şeylerde bulunan bir madde eksik olabilir vücudunuzda. ondan dolayı canınız çekiyor olabilir.
D vitamini aslında vücudumuzda kolaylıkla üretilebilen bir vitamin,ama eğer vücudunuzda üretilme mekanizmasında bir sıkıntı varsa ,eksiklik olabilir.
asla kağıt uç falan yemeyin! içlerinde civa var onların ve civa vücut için inanılmaz zararlı!
psikiyatriste de başvurun derim.
ne zamandan beri böylesiniz?

Vitamin ilaci icin öncelikle, dengeli beslenin.
Eger bu kadar cok garip seyler yiyorsaniz bobrekleriniz mideniz zarar görüyor zaten.
Belli bir seviyeye çıksın vitaminleriniz, daha sonra dengeli beslenerek duzenlenir zaten. Ama ilacsiz su an icin mümkün görünmüyor. Doktorunuzun tavsiyesine birebir uyun.
Doktorlar zaten vitamin konusunda o kadar rahat degiller. Eksiklik seviyesine göre ilac takviyesine basliyorlar.

Vitamin eksikliğinin böyle absürt etkileri olabiliyor
Bazen deterjan yiyesim geliyor tutuyorum kendimi ama markete gittimi hepsinden alıyorum:KK53:
Kil yiyorum birde onu bildim bileli yerim :KK51:
D vitamini günlük ekmeğe damlatılanı var oldukça çabuk etki ediyor

Bende lastik kokusunu seviyorum araba lastiği ayakkabı vs. Kansızlık var bende de o yapıyormuş ilaç alınca geçiyor
Ya ben de benzin icmek istiyorum sigara istiyorum uc kalem odun toprak kil kirec duvar alci ne varsa yiyip bitirmek istiyorum hatta toz alirken toz kokuyor bez islaninca onlaro bile yemek istiyorum (o kadar igrenc degilim yemiyorum ama zor tutuyorum

Vitamin eksikliğinin böyle absürt etkileri olabiliyor
Bazen deterjan yiyesim geliyor tutuyorum kendimi ama markete gittimi hepsinden alıyorum:KK53:
Kil yiyorum birde onu bildim bileli yerim :KK51:
D vitamini günlük ekmeğe damlatılanı var oldukça çabuk etki ediyor
Ven de bugun baslsdim d vitaminine. Aynen ben de kil yiyoruuum:bicak:

Vitamin ilaci icin öncelikle, dengeli beslenin.
Eger bu kadar cok garip seyler yiyorsaniz bobrekleriniz mideniz zarar görüyor zaten.
Belli bir seviyeye çıksın vitaminleriniz, daha sonra dengeli beslenerek duzenlenir zaten. Ama ilacsiz su an icin mümkün görünmüyor. Doktorunuzun tavsiyesine birebir uyun.
Doktorlar zaten vitamin konusunda o kadar rahat degiller. Eksiklik seviyesine göre ilac takviyesine basliyorlar.
Tesekkur ederim ama bilmiyorum ilaca basladim bugun sankihic gecmeyecek gibi

bu saydığınız şeylerde bulunan bir madde eksik olabilir vücudunuzda. ondan dolayı canınız çekiyor olabilir.
D vitamini aslında vücudumuzda kolaylıkla üretilebilen bir vitamin,ama eğer vücudunuzda üretilme mekanizmasında bir sıkıntı varsa ,eksiklik olabilir.
asla kağıt uç falan yemeyin! içlerinde civa var onların ve civa vücut için inanılmaz zararlı!
psikiyatriste de başvurun derim.
ne zamandan beri böylesiniz?
10 senedir desem yalan olmaz. Hatta cocukken annemler dolaba bocek ilaci dokmus onun tozunu ybile dayanamayip yalsmistim. 10 senedir uç yiyorum bilmiyorum civa konusunda cok endiselendim allsh korusun ya

Back
X