Kendime gelemezken bir başka dünyaya çok uzaklarda adim atmak...

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Eski konularimi bazi arkadaslar bilir.Ailevi sorunlarim vardi.Bugünkü esimle(nikah yaptik) o sorunlu gunlerden birinde tanismistik.(Annemle babamin karakolluk oldugu benim de ifade vermeye gittigim zaman).Uzerinden 2.5 yil gecti.Kismen de olsa kendimi onda buldum sevdim.Ve 1 ay sonra dugunum var ve komple kötü anilarimin oldugu kadar bir okadar güzel gunlerimin de oldugu cennet gibi bir beldeyi terk edip imkanlari cok kisitli dağın başında bir lojmana yerlesecegim.
Cok sevdigim her kötü zamanimda yanimda olan dostumu,bu sorunlu ailenin icinde psikolojisi bozulmaya yüz tutan,benim destegim ve iletisimimle kendisine öncü oldugum 12 yasindaki masum kiz kardesimi,her zorluk yasadigim zaman bana hep kollarini acan ve ayni zamanda birbiriyle evli olan amcam ve teyzemi,bana hala doyamadigini söyleyen ama doymamiza firsat bile olmayan söz yuzugum takilirken bile aglayan canim abimi herkesi birakip cok uzaklara gidecegim.Icin rahat mi derseniz hayir derim.Yapmayi isteyip de yapamadigim cok hayal öylece kaldi.Ruhumu dinleyecektim olmadi.Bir tarafim rookiee hersey icin cok erken daha hayallerin var kisitlama kendini derken bir yanim da insanlar hakli neden uzattikca uzatacaksin dedi kendimi bu durumda buldum.Ardindan yasadigim bazi sıkıntılar beni bunlari dusundurmeye yitti.
Bunlarda ne var ki hepimiz yaşadık bunlari dediginizi duyuyorum.Ama hic yarim kalmış hissettiniz mi kendinizi?Cok garip ama ben babam ve anneme dahi üzülüyorum gidecegim icin.Bu bir kaçış mi diyecegim degil.Kacacagim cok daha guzel imkanlarim da vardi.Ben bunu sectim.Ama ne gitmek istiyorum ne kalmak.
Icimdekileri dogru ve aciklayici cumlelerle aktarmakta zorluk cekiyorum.
Siz de istediniz mi kocaman yeşillik ve mavilikte sadece su ve kuslarin sesinin oldugu bir dünya.Kimse kimsenin ozlemini cekmeden yasadigi bir ömür.Yitip gitmeyen sevdiklerimiz de olsun,gitmemiş olsunlar.Barış olsun huzur olsun. küslük olmadan,yalan olmadan,ihanet olmadan,savas olmadan kimse ac kalmadan yaşayan insanlar.Gece yarisi ilik kumlarin oldugu kumsalda denizin ve dalga sesiyle uyur gibi uyusun bütün insanlar,butun çocuklar..
Kimse yarim kalmamis olsun,kimse eksik hissetmesin.
 
Sadece kuaför içim Senin namusuna dil uzatan Ada'mla evlenecek misin cidden???? Bu kadar mı aciz durumdasın?? Kendine bunu yapacak kadar gaddar mısın???? Hayatını mahvedecek kadar mı nefret ediyorsun kendinden ?????
 
İnsan ne yaparsa kendi eliyle kendine yapar. Mutsuzsanız daha büyük bir mutsuzluğa neden gidiyorsunuz anlamak güç. Namusa laf eden adamla nereye kadar yol alacaksınız. Evet saçmalıyorsunuz. Gidin 12 yaşındaki kardeşinize durumu olduğu gibi anlatın bakalım ne diyecek. O bile sizin saçma sapan bişey yaptığınızı söyleyecektir.
 
diyelim evlendin :işsiz: gidip gelmene izin vermezse ozaman kardeşini görne hiç fırsatın olmayacak.
böyle birşeye cesaret edemezdim..
güzel vakitleriniz geçti, yanında oldu vs tamam. ama gereksiz yere namusuna laf atan, kalbini kıran da bu adam.. şuan toz pembe geliyor belki ama bunu sindirebilecek misiniz? ister istemez insanın aklının bir köşesinde kalıyor
 
Valla kendi iç huzurunu bulmadan
Evliliğinde de mutlu olamassın
Kendini ateşe atmışsın
Keşke biraz dinlenseydin
 
sevgili @Rookiee konu yaşayacağınız şehri değiştirmek, imkanları kısıtlı olan bir yere gitmek mi yoksa nişanlınızın içinize sinmeyen davranışlarından dolayı her şey gözünüzde mi büyüyor bence öncelikle bu soruyu sorun kendinize. yoksa insan ''eşimle olayım da istersem şırnakta olayım'' diye düşünmeli gibime geldi.

nişanlınız emniyete mensup sanırım ya da öğretmen. bu zamanların geçici olduğunu bilerek sabretmeye çalışın. bir kaç sene sonra istediğiniz en güzel yerde yaşayabilirsiniz.
 
Back
X