Kendime gore diyet

KARARSIZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
358
16
118
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kilo vermek isteyip bunu bir turlu yapamayanlardanim.Diyet deyince agzim hic durmuyor canim sıkıldıkça da yiyorum yedikcede sisiyorum. Sık ye az ye formulu bana gore degil boyle yapinca veremiyorum benim ac kalmam gerekiyor benim bunyede boyle galiba vucudumuzu bunyemizi bilip ona gore bir program yapmak lazim.Daha once yasadigim bagirsak probleminden dolayi ekmegi kesmiyorum ama zamanla azltacam tatli yemezsem acayip basagrim oluyor resmen kriz geliyor bunu da bitter ile halledersem olacak gibi Canan karatayin 2 öğün ve yag yakimi icin gerekli olan hormon salgilanmasi tezinden , baska bir diyetisyenin birden bire kesmeyin azaltin demesinden yine baska birilerinin bitter cikolata az miktarda yenilebilir demesinden yola ciktim ve tabi yogurt yag yakimina yardimci olur mantiginida ekledim sonuc olarak kendimce zayiflamaya calisacagim.
Bugun basladim diyete ekmek seviyorum ama yavas yavas azaltacampeki ne yaptim
sabah 8 gibi sıkı bir kahvalti icinde yumurta domates peynir 5 yesil zeytin olan 3 dilimde tam tahilli ekmek 1 parca bitter cikolata
ogretmenim 4 te evde oluyorum gelince oglum tost istedi bende kahvalti yapmak istedim bir kahvaltida onunla yaptim yine 3 dilim ekmekle bu sefer yumurta yoktu saat aksam 8 henuz acikmadim yemegide dusunmuyorum ama aclik hissedersem yogurt yicem icine chia tohumu koyarak su icmeyede devam yatincaya kadar 2 litre
4 nisan sali----72.800 bakalim 1 hafta deneyelim ise yararsa devam

Birkaç şey söylemek istedim naçizane.
Ekmeği kesmek zorunda değilsiniz tabi, tam tahıllı yedikten sonra o da faydalı sonuçta. Fakat diyet yaparken öğün başına 3 dilim ekmek yemek veya bir günde 6 dilim ekmek yemek çok fazla olmuş. Emeğinize yazık etmeyin, ekmeği sınırlı tutmaya çalışın... İkinci kahvaltıda yumurta yeseydiniz yine ama ekmek yemeseydiniz mesela, daha iyiydi :)

Son olarak, konu silinmiyor sitede. Yöneticilere yazarsanız onlar kilitler konunuzu.

Back
X