• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime güvenim azalıyor :(

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Çünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğim :olamaz: özgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım :cry:

Çok fazla kilom var başlasam da hevesim kırılıyor bu kiloları vermek aylar alacak diye:KK43:(

Aylar alacak diye bir yerden başlamazsan , aylar sonra 25 değil 35 kilo fazlan olacak :rolleyes:

Diyetisyen listesine uyarsan , havalarda müsait yürüyüş ya da spor ile desteklersen ; 5 ayda gider o 25 . Tecrübe ile sabit :KK69:

Bu kadar üzülüyorsaniz tam simdi baslarsiniz hayatinizi degistirmeye. Pes etmeden devam etmeye. Tek cözümü var bunun, basaramazsaniz tüm hayatiniz boyunca kendinizle kavga edersiniz.
Saglik problemin yoksa spor ve düzgün beslenmeyle verilir. Yahu neden verilmesin.
Sihirli degnek yok. Kendi azminizle verebilirsiniz.
BIrcok örnek var. Güclü olun ve kararli olun.
Gaza getirecekse eger sizi ben dogum kilomu düzgün beslenerek ve de haftada birkac gün bir saat yürüyerek ve az biraz plates yaparak verdim. 10 kiloyu üc bucuk ay gibi bir zamanda. Emziriyordum da sütüm de etkilenmedi.
Ama kesinlikle kararli olman lazim. Ameliyatli oldugum icin ikinci ay basladim yürümeye ve ilk yürüme dakikam 10 dakikaydi daha fazlasina gücüm yetmiyordu. Ama ben hic o on dakikayi kücümsemedim.
Umarim bir nebze moral olmustur bunlar size. Hic üzülecek bir konu degil sükür baska hastaliginiz olmasin.

Çünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğim :olamaz: özgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım :cry:

Bir senede aldığınız kiloları bir ayda veremezsiniz. Harekete geçin. Yavaş da olsa isterseniz ideal kilonuza ulaşırsınız. Başlamazsanız o 25 kilo bir sene sonra bu hızla giderseniz 50 kilo olacak.

5 ayda 25 kilo verilir mii

Ben hamile kalmadan once ameliyat olmam gerekiyordu biraz kilom vardı ve 1 bucuk ayda tam 8 kilo verdim karatay diyeti ve kardiyo yaparak sizde verebilirsiniz sadece azimli olun ve inanin ve usenmeyin hergun mutlaka kurallara uyun görün bak nasil vericrksiniz kilolari kilo vermeyi gozunuzde buyutmeyin lutfen. Tum yaptiklariniza ragmen hic veremiyorsanizda mutlaka bi dra danisin ve gerekli testleri yaptirin kilo verememenizin altinda ciddi bir rahatsızlık olabilir.

kaç yaşındasın.
çalışıyormusun.
evlimisin.
verilir tabi neden verilmesin.25 olmaz da 20 olur.
sihirli değnek yok malesef.
kilo vermek meşakkatli iş.
ama kurallara uyduğunda da takır takır gidiyor kilolar.
eğer eşlik eden bir sağlık sorunun yoksa.
21 yaşındayım çalışmıyorum okuyorum bekarım haklısınız bi sağlık sorunum da yok tek eksiğim inanç :(

Bu kadar üzülüyorsaniz tam simdi baslarsiniz hayatinizi degistirmeye. Pes etmeden devam etmeye. Tek cözümü var bunun, basaramazsaniz tüm hayatiniz boyunca kendinizle kavga edersiniz.
Saglik problemin yoksa spor ve düzgün beslenmeyle verilir. Yahu neden verilmesin.
Sihirli degnek yok. Kendi azminizle verebilirsiniz.
BIrcok örnek var. Güclü olun ve kararli olun.
Gaza getirecekse eger sizi ben dogum kilomu düzgün beslenerek ve de haftada birkac gün bir saat yürüyerek ve az biraz plates yaparak verdim. 10 kiloyu üc bucuk ay gibi bir zamanda. Emziriyordum da sütüm de etkilenmedi.
Ama kesinlikle kararli olman lazim. Ameliyatli oldugum icin ikinci ay basladim yürümeye ve ilk yürüme dakikam 10 dakikaydi daha fazlasina gücüm yetmiyordu. Ama ben hic o on dakikayi kücümsemedim.
Umarim bir nebze moral olmustur bunlar size. Hic üzülecek bir konu degil sükür baska hastaliginiz olmasin.
Çok teşekkür ederim destek verdiğiniz için bu arada sizi de tebrik ederim azminizden dolayı :KK9:

Evet bi yerden başlamam gerekiyor şimdi ingilizce kursuna yazıldım 1 ay boyunca her gün yarım saat gidiş yarım saat dönüş 1 saat yürüyüş yapmış olacağım bu iyi değil mi? Onun dışında spor ne yapabilirim spor salonu değil de kendi imkanlarımla neler yapabilirim??

Diyet kafasına sakın girme bu 1, 2.si dışarıya çıkıcam yürücem fikrinide sil at. Hayatını birden değiştiremezsin geçeceğin düzeni benimsemen lazım. Şimdiye kadar dışarı çıkmamışsın birden hergün yürüyüş boğar seni yapmazsın ve kısır hoşgeldin kısır döngü.
Hayatına evde yürüyüş programı leslie yi kat, pencereni aç günde yarım saat leslie yap. İkinci 3.gün 45 dk ya çıkar, 4.gün dışarda yarım saat yürü, oksijen alarak yapılan egzersiz daha çok yağ yaktırır. Birde limon damlatılmış aktar yeşil çayına başla günde iki kupa iç.
Bu küçük ikiliye başlarsan motiven artacak yediklerini azaltmaya başlıycaksın zaten.

Back
X