- Konu Sahibi yagmurkacagii
Selam herkese. Hayırlı kandiller öncelikle. Ben KK yı takip ediyordum sürekli ve beni çok strese sokan bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Nişanlıyım ve nişanlım askerde. Geldiğinde düğün yapmayı planlıyoruz ama ertelenedebilir. Gerçi orası aynı bir muamma neyse ben esas sıkıntıma geleyim. Lise mezunuyum bi firmada sekreter olarak çalışıyorum yaklaşık 4 senedir. Nişanlım mühendis. Yaşımın verdiği bir durum diye tahmin ederek artık burada çalışmak istemiyorum çünkü hem ön muhasebe hem çay kahve servisi hem temizlik artık ağırıma gitmeye başladı. Zaten maaşımın da çevreye bakarak az olduğu kanısındayım. Yıl dolmadan zam yapılmıyor burada öyle bir sistemi var. Diğer yandan maddi sıkıntılarım var. İşten çıksam hemen iş bulabilir miyim bilmiyorum falan.. Ve kendimi çok değersiz hissediyorum. Öz güvenim kayboldu. Nişanlımın karşısında ezik hissediyorum mesleğimin olmamasından dolayı. Onun çevresinde hep mühendis ya da meslek sahibi insanlar var ve onların eşleri, nişanlıları da aynı şekilde. Beni tanıştırmak istiyor onlarla ve ben de ne iş yapıyorsun kısmına gelince gerileceğimi biliyorum. Bunu nişanlıma söyleyemiyorum. Aslına bakarsanız gerek maddi sıkıntılarım gerek başka problemler olsun paylaşamıyorum onunla. Nedeni kendimi ezik hissetmem sanırım. Arkadaşlarım kızıyor neden anlatmıyorsun diye ama yapamıyorum. Zaten duygusal biriyim yapı olarak ve hemen gözyaşlarım akmaya hazır. Nişanlım ise hiçbir şekilde bana bu meslek ya da yaptığım iş olaylarını sorun edip beni kıracak bir tavır sergilemedi hiçbir zaman. Fakat ben bunu çok kafama takıyorum. İşten ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum. Kendi çabamda bişiler yapayım diyorum cesaretim yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Sadece bir çıkış kapısı istiyorum Rabbimden..