- Konu Sahibi evarologlu
kızlar biliyorum bir çoğunuz bana kızacak ama kendi kendimle mücadehelemi yenemiyorum durum şu yeni evliyim farklı bir şehire evlendim marmaradan güneydoğuya ve ailemden çokkk uzaklardyaım ama çok zorlanmadım zaten okul ve iş sebepleriyle hep dışardaydım neyse evlendim 4 ay oldu haliyle kültür çatışmamız oldu biz hiç birzamn olayları büyütmedik okadar iyi ve görgülü bir ailem varmışki zaten onuda bu aileye gelin olunca anladım benim sorunum şu zaten kayınvalideme soğuyum düğün zamanı beni kendinden soğuttu kendimi zorlasamda ona anne diyemiyorum eşimin anneside olsa bu sıfatı haketmiyor kendimce,ama öyle büyük sorunlarımızda olmuyor haftada 1 görüşürüz ve halen ben onun düğün üstü dedikleri aklıma gelir diyorum geçti gitti bitti yok hergün hergün aklımda ona karşı belli etmemeye çalışuyorum bazen çok iyi oluyorum bazende çok soğuk kadında işten geldiğim için yorgun olduğuma yoruyor ama ben onlarla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum halbuki asıl sorunum şu benim ailem hepsi okumuş insanalr annem babam dayılarım hepsi mühendis eşimin ailesinde ded hiç okuyan yok benle yaşıt olan eltimin bile okuma yazması yok ve hiç bir ortak noktamızda yok ben muhabet edeek şey bile bulamıyorum ve ben bunca yıl annemi her ortamımı çok rahatlıkla soktum çünkü kendisiyle gerek hanfendiyle gerek görgüsüzle gerek kişiliğiyle hep gurur duymuşumdur her arkadaş ortamınada sokmuşumdur ama kaynanamı hiç bir ortamıma sokmak istemiyorum bir gün komşularım gelicekti çay içmeye kaynanmda o akşam bize gelmiş ben işten geldiğimde kapıda öğrendim bizde olduğunu hbrim yoktu ana oğul yapmışlar planları eşime çok kızmıştım niye benim hbrim yok birdaha benim haberim olmadan hiç bir misafir çağırma benim kendi telaşım vardı o akşam birde kayınvalidem herzaman gelen biri değil onla ilgilenemem demiştim ama asıl sorun neydi kızlar benim arkadaşalarımla oturacaktı şimdi bu akşamda arkadaşlarım çaya gelicek ve kayınvaliem gene bizde olucak ve ben burda kuduryorum önceden yapılmış bir davetti iptal edemem ee kayınvalidemede git diyemem ama ben onu ortamıma sokmak istemiyorum boş ve cahil konuşmalarından kendisinen utanıyorum resmen offf kendime kızıyorum küçük görme insanları diye ama olmuyor kızlar olmuyor sizlerdede oluyormu böyle durum..nasıl yapmam lazım zamanla alışırmıyım yenie vliyim diyemi böyleyim