Kendime nasıl hakim olmam gerek acaba ??

bengubadeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
20
0
36
Sinop
Erkek arkadşımı bi müddet aramamam gerek ama bunu çok zor yapıyorum.Elim sürekli telefona gidiyo lütfen yardım edin ???

sabırla alakalı inat etmeye çalış iyi şeyler düşün başka işlere ver kendini

bu konuda birçok taktiğim vardır benim :
öncelikle aklınıza iyi anıları değilde kötü anıları getirip hırslanın.
inat edin mesaj atmamak için.
eğer kendinizi hiç tutamayacağınızı düşünüyorsanız telefonu kapatıp çekmecenize koyun, mesaj atmak isteseniz dahi telefonu çıkarıp açana kadar aklınız başınıza gelir ve atmazsınız.
yani bende öyle oluyor.
umarım işe yarar.

İlginizi çeken veya cekebilecek baska birşeylerek odaklanin telefondan uzak durunn mümkünse o kişiyi düşünmeyiiiin dicem ama zor ama basarinnnn

Telefonu kapatmayın ama kendinizden uzaklaştırın. Numara silme olayı işe yarıyor, ezberlemiş olsan bile numarayı yazıp arayana kadar, aramaman gerektiğini düşünüp vazgeçersin zaten. Bir de kendinize başka uğraşlar bulun yemek yapın, pasta kurabiye yapın, internette dolaşın, kitap okuyun, film izleyin vs vs Ama onu aramayın

ben sevgilimle tartışınca telefonu kapatınca daha çok aklım telefona gidiyor.acaba aradı mı mesaj attı mı diye diye deli oluyorum.telefonu açık bırakıyorum ve kendi kendime ararsan söyle ol pınar böyle ol pınar diye gaz veriyorum kendime yemin bile etmişimdir o derece 2-3 saat geçmeden o arıyor zaten.sessiz kalman beni daha çok üzüyor sen hep dırdır et razıyım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…