Kendime öfkeliyim ..

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..

Son düzenleme:
Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Abartmiyo musunuz? Kardesi olan bi sürü cocuk var, alti acilirken goren eden, sanki cocugun basina bi felaket geldi 😐

Bence ne kadar erken bir şeyleri öğretirseniz o kadar iyi sonra ben ve diğer yaşıtlarım gibi ordan burdan okuduğumuz bilgilerle korkak bir şekilde gizli saklı büyümek yerine her şeyi sizden yani ailrsinden öğrenip sizden korkmamayı
her şeyi konusabilmeyi öğrenmeli

Böyle davranarak korumus olmuyorsunuz. Cocuklara yaslarina uygun cinsellik farkliliklari ve bendenleri ile ilgili herseyi anlatmali. Cocuklar bilmeyince asil istismara daha acik oluyorlar. Oglum 6 yasinda kizlari ve erkeklerin farkli oldugunu ve herkesin bedenine istedigi gibi dokunamayacagini ögrettim bile.

Hiç mi oyun grubuna kreşe falan gitmedi? Yurt dışındaki kreşlerde erkek oyuncak bebekler de var. Bayağı böyle pipili bebek. Benim kızlar daha o yaşlardan biliyor kız erkek ayrımını. Plajda havuzda mayosuz takılan küçük çocuklar bebekler var. Onları da mı hiç görmedi?
Öyle bir yazmışsınız ki sanki çocuğa bir şey oldu. Dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz anlayamadım kusura bakmayın.

Büyük oğlum beş yaşında. Küçük oğlumun altını değiştirirken bana yardım ediyor, bezi pudrayı getiriyor ve görüyor kardeşini. Büyük oğlum kız olsaydı da görecekti. Kendisinin kız organına, kardeşinin oğlan organına sahip olduğunu dört beş yaşında bilecekti, ne var bunda? Gördüğü çocuk, yabanci çocuk olduğu için mi öcü görmüş gibi anlattınız?ne koruyamamasi, ne öfkesi, İyi misiniz?

Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Bence kizinizi oncelikle kendi hastalikli zihniyetinizden korumaniz gerekli

E biraz abartıyorsunuz ama

Cam fanustan çakarım şu yavrucağı Allah korusun tacize uğramış zannettim okumaya başlarken korku bastı

Bence kizinizi oncelikle kendi hastalikli zihniyetinizden korumaniz gerekli
Camda ki kız da ki Feride gibi ayol

Zaten bu farklılığı normal görmeyenlerin büyüttüğü çocuklar anormal oluyor

Bunun bu kadarda abartılmayacak bir şey olduğunu Allah’ın erkeği başka kadını başka yarattığını uyğun bir dille anlatıp konuyu kapatmalı abartır sürekli soru sorarsa çocukta yanlış bir şey var zannedecek

Tedavi olun siz
Hepimiz anneyiz ama sizinki hastalık o çocuk 6 yaşına kadar zaten öğrenmiş olmalıydı

Ben çocuklarıma direk ismiyle öğrettim ki bunumda bir yerde duymuştum tacize karşı koruyucu olduğunu biliyorum

Yok öyle pipi kuku fıstık fındık cahil ve değil direk organın ismiyle

Çocugunuzu dış dünyaya açın boğmayın

Kızım dört yaşında filan erkek kardeşinin banyo sonrası pipisini gördü. Odaya daldı aniden. Şaşırdı o ne diye sordu? Benimki nerde diye sordu 😆 peki benim çıkacak mı, düştü mü dedi. Pipisiz olmayı kabul edemedi.

Bende ona tane tane kızların ve erkeklerin farklı olduğunu anlattım. Erkeklerin pipisi vardır. Şu an sekiz yaşında çok şükür sağlıklı bir çocuk. Artık o tarz sorularbda sormuyor.

6 yaşındaki bir çocuğun cinsiyetleri bilmesi lazım zaten. Kendinize kızacaksanız bu konuda kızın

Back
X