Kendime Öfkeliyim

Kurumdan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
3
0
1
50
Bir yıl süren bir ilişkim oldu. Onu sevdim. Onun da sevdiğini düşündüm. Davranışları öyleydi. Şimdi bir şekilde bitirdi. Mücadele edemedi. Hiç evlenmemiş, çocuk istiyor, bu onun en büyük hayaliymiş...Ben evlenip ayrıldım ve büyümüş bir çocuğum var..kocaman..şartlarım belliydi..keşke en başından hayalleri için benden uzak dursaydı..elimi tutup defalsrca seni seviyorum, kaybetmekten korkuyorum demeseydi, dokunmasaydı. Bu kadar yani..ben yaşadık ve bitti mantığıyla bakamıyorum ki..içim acıdı..son gün bana"hep dua ediyorum ahlakı temiz bir eş diye ama olmuyor" diye bir cümle kurunca şok oldum..ben zaten evlilik talep eden bir kadın olmadım..bu cümle ne demek? Beni sevetken, bana dokunurken...inanamadım...bitirdim..o da çok zorlamadı zaten..eskiden uğraşırdı..kendimi kötü hissettim..eve kapattım ve günlerdir ağlamaktan gözüm şişti..arpacık çıktı..mail yazmış..ben sonumuzun olmadığını görüyor sadece kendime itiraf ediyordum, diye...niye baştan söylemedin....çok kırgın kalbim..kendimi ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Değmezmiş...içine batan iğnenin haddi hesabı yok...kendime öfkeliyim....çokk

Kendinize öfkeli olacak bir şey yapmamışsınız.
Karşı tarafta suç ama ona da öfke duymak sadece iyileşme sürecinizi uzatır.

Hele ki o söylediği söz var ya, işte onu yazın sağa sola evde gözünüzün önünde dursun.

Siz ahlaksız mısınız yani!! Madem öyle kendi daha ahlaksızmış o zaman.

İki çocuğunuz mu var yoksa bir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…