Kendime ok kzyorum..O kadar ok iim yanyor anlatamam..Ne olacak imdi ?..

Bugün yine konuştuk.bana onun sevgisine inanıp inanmadığmı sordu.bende tabikide inanmadığımı söyledim.sonrada ben 2 kişi arasında kaldım dedi.bencede çocuk gibi davranıyorrrr.ben çocuklarla sevgili olamam zorrrrr..

ben bazen düşünürüm seviyesizlerin seviyesine inmiyoruz susuyoruz diye seviyesizler kendilerini adamdan sayıyolar. böyle anlarda içimden çok pislik yapasım geliyo.

yine de sana yakışan hiç olmamış gibi davranıp allaha havale etmen olucaktır ne yaparlarsa yapsınlar boşver.

2 kişi arasında kalmış vay be ne geniş yüreği varmış,doğru demişsin canım bu çocuktan ne köy olur ne de kasaba :delphin:

fisfisfis bende ona illa biriyle sevgili olmak zorunda olmadığını söyledim.bi arkadaş gibi konuşuyorum. onunla uğraşmaya değmez

shem bence arkadaşlığını bile haketmiyor senin sevginide haketmemiş amacın nedir bide onu öğrenmek istiyorum erkeklerden alacağınız en büyük intikam nedir biliyormusunuz başka bir erkekle MUTLU olmak bu işte çok koyuyor onlara:)hihoyyyt

Yaklaşık 10-15 gün önce sevgilimden ayrıldım.ayrılma nedenini söylemedi.ben tahmin ediyordum.ve tahminimde doğruymuş.başka birisine aşık olmuş.yani bizimkisi sahte bir aşkmış.kendimi yiyip bitiriyorummmm.onlar orda mutlu mesut yaşıyorlar haketmediklerini..bense burda yanıp duruyorum.ben bunumu hakediyorumya.ben hep sevdim.gerçekten sevdim.ama onun yaptığına bakarmısınızya..üstelik benle sevgiliyken nickine falan hiç benim hakkımda şeyler yazmazdı.ama bu kızın hakkında birsürü güzel şeyler yazıyor.ne yalan söyleyim kıskanıyorum.ama bana bir çare söyleyin...oda bana iyi davranıyor.ne diyim mutlu olsunlar.ama bende birşeyler yapmak istiyorum.bu durumda susup oturmammı doğru olur yoksa birşeyler yapmammı

Bittiyse ve o bitirdiyse boşver ne hali varsa görsün ..
Öncelikle
1) msn den silmelisin , o bunu zaten bilecek .çünkü kim silip silmedi bilinıo
2) aynı mekanlara gıdılmeyecek
3) Ortak arkadaslarınız varsa üzüldüğünü onlara söylemeyeceksin hatta sana soran olursa " birazda yeni sevgilisi onu çeksin sıkıcı insan sevdiğimi sanıomuşum falan " vs de
4) telefopn numarasını ve onun sana yolladıgı msj larıda ne var ne yok silmelisin
5 ) beynınden de silmelisin .

o bunu anlar ve zaten ötekı kızdan ayrılır bu ..birini mutsuz edipte te mutluluga yelkenmi açmak var . Yaw ilahi adalet var ..sen susup otur ..

fisfisfis bende ona illa biriyle sevgili olmak zorunda olmadığını söyledim.bi arkadaş gibi konuşuyorum. onunla uğraşmaya değmez
Hala görüşüryormusunuz ..
bölelerıyle ne görüşcen .. ha ama görüşüyorsan ve onun hassas oldugu komplekslerını bılıyorsan arada sırada tatlı tatlı seninde zaten şöyle huyun ya da takıntın falan var de .. ya da kulaklarını begenmıyorduysa kulaklarla alakalı bı sey söyle yanı onun takıntılarını ona kabus yap ..
yaw hatta aradıgında müsait degılım de ama mutlu ses tonuyla .. aradıgında teli mesgule ver . gördüğünde kısa selam ve gec yanında fazla durma ..
bu kıza noluyor desın ..
melül melül bakma ..kaçamak kaçamak ta bakma ılgılenme .. ne

Hala görüşüryormusunuz ..
bölelerıyle ne görüşcen .. ha ama görüşüyorsan ve onun hassas oldugu komplekslerını bılıyorsan arada sırada tatlı tatlı seninde zaten şöyle huyun ya da takıntın falan var de .. ya da kulaklarını begenmıyorduysa kulaklarla alakalı bı sey söyle yanı onun takıntılarını ona kabus yap ..
yaw hatta aradıgında müsait degılım de ama mutlu ses tonuyla .. aradıgında teli mesgule ver . gördüğünde kısa selam ve gec yanında fazla durma ..
bu kıza noluyor desın ..
melül melül bakma ..kaçamak kaçamak ta bakma ılgılenme .. ne bıleyım aklıma gelenler bunlar

Töööbe töööbeee... bırak hayatım ya, adam ötekinden umduğunu bulamadı, süt dökmüş kedi gibi sana dönmeye çalışıyor.
Daha 2 gün önce başkasına aşıktı noldu da unuttu hemen, ne kolaymış ya unutmak öyle, bize de verse sırrını da biz de uygulasak.
Nasıl bir yürekse artık... tey tey.

Benim için sorun yok beynimden sildim zaten.ve ayrı şehirlerdeyiz şu an.ama msnden silmek yerine ona eskisinden çok daha değişik tavırlar yapsam daha iyi.msnden silince elime bişey geçmicek bence.ama dediğin gibi telefonla arıyınca musait değilim falan dersem iyi olur.bende öyle yapmayı düşünüyordum zatenn :) ha bide ben en başında biliyodum ondan ayrılınca bana konmaya çalıyor bu doğruu bende dicektim hıı ondan hayır bulamadın bana döndün falan diye kendimi zor tuttum..bana aşık olduğunu söylese elimden çekeceği var..asla onunla çıkmam dedimya bide ben acı çektirim ona görsün bakalım ben neymişim.hemen teklif etmesinin sebebi nasılsa evet der düşüncesiydi ama beklediği gibi olmadı.ben çook yürüdüm birazda o koşsunn nasılsa benim için hava hoşş :)) artıkk sorumun cevabını buldumm

Benden İyisini Buldugnda Çık Karşıma O Zaman Belki Bükersin Boynumu Ben Aslında Sana Hiç Oynamadım En Tehlikeli Oynumu
silmediy see msneden bunuda yaz kız...şakkıdı
ya evlenince ckeip gitseydi. Şükredin halinize. :1hug:

Yol ver gitsin canım demekki seni sevmemiş hiç.Başkasına aşık olmuş ne yapabilirsinki kıskandıracakmısın?onu seviyorsa zaten umursamaz..
Sen en iyisi hayatından onu derhal çıkart önce msn'den başla:1closedeyes:

Ayrıca seni aramasıda tuhaf ! Sen bırak git sonra gene dön yada ara yüzsüzlüğü burdan belli işte.Sevgime inanıyormusun demiş birde hangi sevgisine pardon ben ortada sevgi falan göremedim bence hiç muhatap olma canım ver ağzının payını gönder
:kızgın:

Son düzenleme:
Dün mesja attı ben düşündümde seni seviyorum dedi.hani iki kişi arasında kaldım diyor demiştimya işte dün tercihini yapmış beyefendi.beni sevdiğini söyledi.inanmıyorumya..yüzsüzz şeyy

Dün mesja attı ben düşündümde seni seviyorum dedi.hani iki kişi arasında kaldım diyor demiştimya işte dün tercihini yapmış beyefendi.beni sevdiğini söyledi.inanmıyorumya..yüzsüzz şeyy

Cevap yaz sen de.. kamera neredeyse göster el sallicam diye...
La havle velaaa.. dalga geçiyo alenen.

hımm kararını vermiş beyfendi, ikinizde ellerınız açıp emel sayın tarık akan gibi koşun bırbırınıze.ne de olsa kararını vermiş. töbeee.. yaa bu ne özguven :mymeka: onun ıstemesıyle olmuyor bu işler. sirseriiii, seni çok hafife almış canım bu seni,. biraz haddini bildir istersen

bikere senden ayrılıp baskasına giden adamseni sevmiyodur güzelim.. o kızda bırakmıstır yanlız olmasın diye gene sana geliyo taviz verme böylelerine emin ol taviz verdiğin zaman daha ilerde daha kötüleri olucak ve kşke ozaman konusmasaydım barısmasaydım diyeceksin.. ve hayatımızda keşkelere yer vermememiz lazım.. ki bende yaptım olur olmaz aptallıklarını görmedim sustum ama sen alttan aldıkca dahada üste cıkmaya calısıyo bu erkekler güzelim asla taviz verme..

msn nickinize aynen soyle yazinsengözlerimebaksanab

oralarda benden yok bi gorsen anlarsin...! Buralarda senden cok bi gorsen $a$arsin ....!

Yol verin gitsin olelerle muhatap olmaya dahi degmez takmazdan gelin ya
(sizin icin zor ise dahi)devran doner unutmayin ne kadar muhatap olursaniz o kadar kotu siz gonlunuzu hak edeni bulucanizdan eminim oylelere degmez ki şakkıdı

a.s.:1hug::içelim:

cukkkkkk diye oturdu bu laf süper

hımm kararını vermiş beyfendi, ikinizde ellerınız açıp emel sayın tarık akan gibi koşun bırbırınıze.ne de olsa kararını vermiş. töbeee.. yaa bu ne özguven :mymeka: onun ıstemesıyle olmuyor bu işler. sirseriiii, seni çok hafife almış canım bu seni,. biraz haddini bildir istersen

ona haddini bildirmenin yolunu buldum artıkkkkkk hahh :) :lepi:

Back
X