kendime olan güvenim bitti !!..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar ağlamaktan gözlerim şişti kac gundur .. :5:
belkı aranızda benı anlayan bırılerı olur dıye buraya yazıyorum derdımı kımseye anlatamıyorum soyleyemıyorum cunku..
ben ipl adlı cihazla lazer epilasyon yaptırdım ve tüm vücudumda yanıklar oluştu
önce kırmıızıydı sonra karardı karardı karardı..
su toplamadı ama doktora gıttım bırısı birinci derece yanık dedı dığeri ıkıncı derece.. 4 haftada azalır dedı..
sürmediğim ilaç krem kalmadı.. kendıme olan güvenım bıttı ....
kollarımda bacaklarımda sırtımda.. heryerımde anlayacagınız..
üstelık lazer yaptırdıgım yere soyledım iz kalmaz dıyorlar ama çok korkuyorum kızlar iz kalır mı...
nolur bişey söyleyin, gerçekten çok üzülüyorum.. :5:

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım geçmiş olsun. yapabileceğin tek şey bir dermatoloğa gidip onun önerdiği ilaçları kullanmak. esmer tenlerde lazer leke yapabiliyor ama geçer mi bilmiyorum orasını doktora sorman lazım.

dermataloğa gıttım canım bepanthene countratubex ve advantan dıye üç krem verdı
sabah akşam kullanıyorum ama bıktım artık
çok korkuyorum ız kalacak dıye

Canım yaptırdığın yer iz kalmaz demiş ama bu yanıkları onlara gösterdin mi eğer gösterdiğin halde iz kalmaz korkmayın diyorlarsa korkma ama daha başlarda iz kalmaz diye kandırdılarsa sende ondan sonra vücudunu göstermediysen o zaman bilemiyorum canım. İnşallah iz kalmaz nerede yaptırdın canım İstanbul' da mısın?

geçmiş olsun canım.geçer inşallah.ilaçları ihmal etme.bulabilirsen kantron yağı al,lekeleri iz bırakmadan geçirir.
yaa bende düşünüyordumlazer.bende esmerim.korktum şimdi

Canım yaptırdığın yer iz kalmaz demiş ama bu yanıkları onlara gösterdin mi eğer gösterdiğin halde iz kalmaz korkmayın diyorlarsa korkma ama daha başlarda iz kalmaz diye kandırdılarsa sende ondan sonra vücudunu göstermediysen o zaman bilemiyorum canım. İnşallah iz kalmaz nerede yaptırdın canım İstanbul' da mısın?

gösterdım tabı kı doktora canım bellı belırsız kalır dedı belkıde hıc kalmaz dedı
bunu yapan yerde zaten ılk seanstı bıraktıgımı soyledım ona ragmen ız kalmaz 1 bucuk ayda dedıler
ankarada yaptırdım sence bı estetık cerraha gıtsem mı ne yapsam

geçmiş olsun canım.geçer inşallah.ilaçları ihmal etme.bulabilirsen kantron yağı al,lekeleri iz bırakmadan geçirir.
yaa bende düşünüyordumlazer.bende esmerim.korktum şimdi

canım kantaron yagını yanık oldugu anda mı sürmek gerekıyormus

bır hafta oldu acaba fayda edermı yarın aktardan alsam

iz kalırmı kalmazmı bilmiyorum ama lazerli ısılı şeylerde olur bu tarz şeyler üzülme bi kaç güne geçer

lazer yanığını bilemeyeceğim ama benim yüzümün derisi doyulmuştu, bana elma önerdiler. aklıma geldikçe bir elma dilimini gezdirdim yara bölgesinde. gerçekten hiç iz kalmadı.

lazer yanığını bilemeyeceğim ama benim yüzümün derisi doyulmuştu, bana elma önerdiler. aklıma geldikçe bir elma dilimini gezdirdim yara bölgesinde. gerçekten hiç iz kalmadı.

tüm vücudum yandı.. hangı bırınde elma gezdıreyım..
trajikomık oldu bu ama.. Allah ım nolur yardım et..

Cnm yorumlari okumadim ama yazdiklarimi dikkate al ve inan...bepanten cok iiidir...doger ilaclari bilmiorum ama kullan hepsini..gecer gec olur belki ama geer....yaralar gecer de soyulunca iz kalir ve bunun tek cozumu inana bana guneslenmekkk....simdi yaspamazsin zaten bahari bekle inan gecer ge bisey kalmazsz...

Cnm yorumlari okumadim ama yazdiklarimi dikkate al ve inan...bepanten cok iiidir...doger ilaclari bilmiorum ama kullan hepsini..gecer gec olur belki ama geer....yaralar gecer de soyulunca iz kalir ve bunun tek cozumu inana bana guneslenmekkk....simdi yaspamazsin zaten bahari bekle inan gecer ge bisey kalmazsz...
canım bepanthene aldım ama bı plus olanı var bıde merhem olanı sen hangıısını tavsıye edıyorsun

gösterdım tabı kı doktora canım bellı belırsız kalır dedı belkıde hıc kalmaz dedı
bunu yapan yerde zaten ılk seanstı bıraktıgımı soyledım ona ragmen ız kalmaz 1 bucuk ayda dedıler
ankarada yaptırdım sence bı estetık cerraha gıtsem mı ne yapsam

bence hiç vakit kaybetmeden güvenilir iyi bir estetik cerraha gidin. belki iz kalacaksa bile erken müdahaleyle kalmamasını sağlayabilir.
lazer epilasyoncunun ya da dermatalogun derdi değil iz kalıp kalmaması. he deyip geçer gönderirler.
dövme sişme yara izi silme gibi konularda uzmanlaşmış bir estetik cerraha danışın hiç vakit kaybetmeden.

bence hiç vakit kaybetmeden güvenilir iyi bir estetik cerraha gidin. belki iz kalacaksa bile erken müdahaleyle kalmamasını sağlayabilir.
lazer epilasyoncunun ya da dermatalogun derdi değil iz kalıp kalmaması. he deyip geçer gönderirler.
dövme sişme yara izi silme gibi konularda uzmanlaşmış bir estetik cerraha danışın hiç vakit kaybetmeden.

cumartesı gunu özel bi muayenesı olan tanınmıs bır estetık cerraha randevu alıp gıdecegım.. tesekkur ederım..

Back
X