- Konu Sahibi cikolatakizzz
en iyisini yapmışsın biz ne desek boş
olur mu canım sızın de tecrubelerınız onemlı benım ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyisini yapmışsın biz ne desek boş
gösterdım tabı kı doktora canım bellı belırsız kalır dedı belkıde hıc kalmaz dedı
bunu yapan yerde zaten ılk seanstı bıraktıgımı soyledım ona ragmen ız kalmaz 1 bucuk ayda dedıler
ankarada yaptırdım sence bı estetık cerraha gıtsem mı ne yapsam
Bekle biraz istersen baktın geçmiyor gibi iyi bir estetik cerrah bulur gösterirsin canım.
kızlar ağlamaktan gözlerim şişti kac gundur ..
belkı aranızda benı anlayan bırılerı olur dıye buraya yazıyorum derdımı kımseye anlatamıyorum soyleyemıyorum cunku..
ben ipl adlı cihazla lazer epilasyon yaptırdım ve tüm vücudumda yanıklar oluştu
önce kırmıızıydı sonra karardı karardı karardı..
su toplamadı ama doktora gıttım bırısı birinci derece yanık dedı dığeri ıkıncı derece.. 4 haftada azalır dedı..
sürmediğim ilaç krem kalmadı.. kendıme olan güvenım bıttı ....
kollarımda bacaklarımda sırtımda.. heryerımde anlayacagınız..
üstelık lazer yaptırdıgım yere soyledım iz kalmaz dıyorlar ama çok korkuyorum kızlar iz kalır mı...
nolur bişey söyleyin, gerçekten çok üzülüyorum..![]()
canım beklemıyecem yarına randevu aldım ..
zaman gecmesın..
bende ıpl den lazer yaptırdım,böyle bir sorun olmadı ama hiç memnun kalmadım,
sizin sorununuza gelince , en başta deneme atışları yapılmadımı, belliki cildin tepki vermiş
neyse üzülme karardıysa piyasada bir sürü renk açıcı krem var, onlardan kullanırsın , zamanla zaten cilt kendini sürekli yeniliyor zaten, bence geçer.
kızlar cok sagolun desteklerınız için..
özel doktora gıttım ünlü bi cerraha..
adam bi krem verdı ve geçecegını soyledı.. ben özellıkle sordum iz kalırmı gerekırse operasyon yapın yeterkı ız kalmasın dıye..
bu baskılarım sonucu üst üste 3 defa iz kalmaz üzülme takma , kafana takarsan daha kotu olur dedı
kremlerını sür, bır ay sonra bı bakacaksın hıcbısey kalmayacak dedi...
bana ipl lazer yapan yerı aradım dedım boyle boyle..
kadın da ilaçların ismini istiyor uyanık. napacaksın dedım google dan arastırıcam içeriği neymıs dedı
hıc guvenım kalmadı zaten sırf benden sonra yakacağı müşterilerı ıcın ıstıyor bılıyorum
ama vermedım. para konusu da tam bı yılan hıkayesıne döndü .
salonun sahıbı aradı dıyor kı ben fırmayı aradım kavga ettım paranı ödemıyor telefonu suratlarına kapattım bılmem ne
ama ben sana paranı bır ay sonra ödeyeceğim diyor
bende sız benı ayakta uyutuyorsunuz dedım yok dedı benım yerım yurdum bellı o karakterde degılım fln dedı ama bılmıyorum napacam..
aslında iz kalmasın da parası batsın..
neyse çok uzattım kızlar gözlerınızı yordum bakmayın kusuruma..