Kendime olan güvenimi yitirdim?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhaba forumun güzel bayanları. Ben 4 yıllık ingilizce ile ilgili iyi bir bölümden mezun oldum. Ancak ek iş olarak pilates eğitmeni de olmak istiyorum çünkü spora aşığım çok seviyorum spor yapmayı. Neyse ben 1 ay boyunca kursa gittim ve kursun teknik taktik kısmından maalesef ki kalmışım halbuki sınav esnasında epey başarılıydım ancak bir tane yapmamam ciddi bir hata yaptım, o yüzden kaldığımı düşünüyorum. Gel gelelim inancımı yitirdim kendime olan güvenim kayboldu bu konuda. Telafisine gideceğim ancak kendimi eskisi kadar istekli hissetmiyorum gene kalacakmış gibi hissediyorum. Fakat ben bu kursa giderken aynı anda çok iş yapmaya uğraştım örneğin okulum yeni bitmişti, okul bitti bütünlemelere girdim sonra bu kurs oldu aynı anda bir sürü iş yapmaya uğraştım ve bir aksaklık oldu , neticede maalesef geçemedim kurstan. Kurs yaklaşık 40 kişiydi 10 kişi civarında kalan var, ben de o kadar kişinin arasında kaldığım için aptalmış gibi hissediyorum kendimi. Sürekli kendi kendime afedersiniz ama;"salaksın sen salak olmasan geçerdin o hatayı yapmazdın." diyorum. Bu işi yapmayı gerçekten ama gerçekten çok istiyorum. Bu kursa giderken psikolojik olarak da bir çok sorunla uğraşmıştım. Yeri ve zamanı değil ama bir de travma sonrası stres bozukluğu ile uğraşıyorum çünkü Ankara'da mart ayında bomba patladığında bombaya çok yakındım ve bu beni moralman çok etkiledi. Bunu söylememin nedeni bu tarz sorunlarla uğraşırken gittim bu kursa ve bu kursta başarılı olmak benim için gerçekten çok önemliydi. Zaten hayatımda kötü şeyler olup duruyor diyordum (Ailemde de anlatamayacağım kadar kötü olaylar oldu,) bari kursta başarılı olsaydım diyordum ama olmadı. Bu kurstan geçmek beni hayata bağlayacaktı bir nevi, hayata olumlu bakmak için bir nedenim olacaktı. Gerçekten hayatımda tutunacak pozitif bir şeye ihtiyacım vardı o da olmadı... Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Sizce kendime güvenimi nasıl geri getirip kursun telafisi için kendime nasıl moral verebilirim? Çünkü bu konuda kendime olan inancımı yitirmiş gibiyim iyi bir sporcu olduğum ve sporu çok sevdiğim halde...

Sonuçta başarısızlığınızın bir çok nedeni varmış. Tekrar deneyin biraz daha fazla çalışın.

Sevdiğiniz birsey ile aranıza 1 sınav hatası girmiş.. olsun varsın.. ne kadar istediğinizi anlamış oldunuz artık eminsiniz belki de.. bir daha o sınava girip en yüksek notu alıp saçlarımı savurarak oradan çıkacağım demek için engel göremiyorum :)

Back
X