- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Selam kizlar, bundan onceki konumda bu yil cektiklerim yuzunden yuzumde cikan akne problemimdi, okulum bitti o kadar calismaya strese basarili olamadim, sınıfta kaldim hemde ucu ucuna... Cok zor bir durumdayim, o kadar lise bitir, universiteyi kazan (hatta o zamanlar hic yilmadan) ama ne zaman universiteye basladim hayatimda ilk defa bu kadar gucsuz, kendime guvensiz, salak gibi hissediyorum. Tek basarim universiteyi kazanmakti, hayatimda baska bunun kadar buyuk bir basari olmadi ne kadar calissam hep husran. Ya calisirken kafayi vermiyorum belkide. Ilk kez bu sene boyle oldum, ders calisiyorum ama kafami veremiyorum, surekli "yapamayacagim neden emek veriyorum" diyorum, sonra "amaaan unyada ne dertler var bu da dert mi hayirlisi" deyip moralimi duzeltiyorum sadece 1 gun suruyor, sonra yine eski ben. Sinavda bedenen ordayim, beynimi kafamin icinde hissetmiyorum, odaklanamiyorum, baska birsey mi dusunuyorsun diyecekseniz hayir... okulu birakarak kendimi kasiyerlige baslayip evden ise dunyadan koparmayi dusundum. Ne olur bana yardim edin cozum bulamiyorum
Son düzenleyen: Moderatör: