kendime tahammül edemiyorum artık

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
evliyim 8 aylık bir bebeğim var ve çok unutkanım herşeyi unutuyorum bu aralar çok sinirliyim çoğu zaman sinirlerime hakim olamıyorum ve çok sorumsuz bir insana dönüştüm bir şeyler yapmaya eriniyorum sonra yaparım diyip geçiştiriyorum ve sonra unutuyorum tabi bu durum eşimi huzursuz ediyor artık. nasıl bu durumdan kurtula bilirim fikirlerinize ihtiyacım var.not ailemle yaşadığım yerin uzaklıği 20km her hafta sonu genelde gidiyoruz küçük bir yerde yaşıyorum pek dışarıya çıkamıyorum önerilerinize ihtiyacım var :KK43:

Unutkanliginizin sebebini araştırin bir takim eksiklikler olabilir sağlık kontrollerinde çıkar.

Bukadar kendinizi üzmeyin lütfen en önemli neyse oradan başlayın mesela hem notebook tutun unutmazsiniz birde kendinize bi saat tutun 10dk şunu yapıcam 20 dk bunu derken bi bakmış s iniz 1saatde herseyi yapmışsınız:KK16:

Bukadar kendinizi üzmeyin lütfen en önemli neyse oradan başlayın mesela hem notebook tutun unutmazsiniz birde kendinize bi saat tutun 10dk şunu yapıcam 20 dk bunu derken bi bakmış s iniz 1saatde herseyi yapmışsınız:KK16:
kv gidince inan evin her yerini ter termiz yapıyorum birlikte güzel vakit geçiriyoruz eşim şunu yap dese hemen kalkıp yapıyorum unutkanlık arada oluyor ama eve gelince her şey eski haline geri dönüyor bu durum beni çok üzüyor

Benim de bebeğim o kadar. Allah bagislasin. Kan tahlili yaptır derim bazı vitaminler eksiktir. Kan sayımı yaparlar sağlık ocaginda bile yapılır.saçın da dökülüyorsa emzirmekle alakalidir

Sorumluluk azdi simdi birde çocuk oldu sorumluluk artti.bir yandan ev biryandan annelik ,sosyal hayat yok , biran kafa dinleyemiyorsun , bir taraftan vücudun değişti halen değişiyor ve değişmeye devam edecek , hormonları da unutmamak gerek ...yaşadığın beklendik şeyler. Ailen yardimci olursa daha rahat atlatırsin bu dönemi.

Benim de bebeğim o kadar. Allah bagislasin. Kan tahlili yaptır derim bazı vitaminler eksiktir. Kan sayımı yaparlar sağlık ocaginda bile yapılır.saçın da dökülüyorsa emzirmekle alakalidir

bendede olmuştu,b vitamini ğnesi vermişti dr..

Sorumluluk azdi simdi birde çocuk oldu sorumluluk artti.bir yandan ev biryandan annelik ,sosyal hayat yok , biran kafa dinleyemiyorsun , bir taraftan vücudun değişti halen değişiyor ve değişmeye devam edecek , hormonları da unutmamak gerek ...yaşadığın beklendik şeyler. Ailen yardimci olursa daha rahat atlatırsin bu dönemi.
. Evet saçlarim dökülüyor biran önce bir dr gideceğim fiziksel değişiklik baya üzdü beni oğlumun sayesinde birazda olsa unutmaya çaliştim ama baya yiprandim sanirim kaldiramadim bir an ônce kendimi toparlamam lazim

X