Kendime uygun bir diyet bulamadım.

Akilsal Yasam

Huzurlu ve mutlu...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
418
1.110
Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür bütün diyet sayfalarını okudum forumun ancak kendime uyan ve hızlı kilo verdiren bir diyet ile dahil olabileceğim bir grup bulamadım. :KK43:

2004 yılında 2,5 ayda 17 kg vermiştim. Yıllarca korudum kilomu ancak 2010 yılında kemoterapi sonrası 30 kg aldım ve yapıştı kaldı. Ancak hiç diyet yapmadım bu arada. İşyerimizin diyetisyenleri var ve ayrıntılı tartısı. Diyete başladım 15 gün önce 2,5 kg aldım. :KK43: Bugün yeniden başladım dilerim sonuca ulaşırım.

2004 yılında 2,5 ayda 17 kg vermiştim. Yıllarca korudum kilomu ancak 2010 yılında kemoterapi sonrası 30 kg aldım ve yapıştı kaldı. Ancak hiç diyet yapmadım bu arada. İşyerimizin diyetisyenleri var ve ayrıntılı tartısı. Diyete başladım 15 gün önce 2,5 kg aldım. :KK43: Bugün yeniden başladım dilerim sonuca ulaşırım.
ben genel olarak şöyle söyleyebilirim
tatlıyı,kızartmayı,gazlı,alkollü içecekleri,ekmeği,hamur işi,pilav,börek vb zararlı şeylerin tüketimini azaltın
yerlerine meyve sebze süt ve süt ürünleri koyun kahvaltıda omlet yerine haşlanmış yumurta tercih edip
bunun dışında günde en az 2 litre su ve yarım saat hareket ederseniz hiç zorlanmadan kolayca verebilirsiniz

Tatlı dışında diğerleriyle aram açık zaten. Bu aralar tatlı konusunuda kuru meyvalarla halletmeye çalışıyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Benim kiloma ve şartlarıma uygun bir arkadaş grubu çıkarsa sanırım daha iyi motive olabileceğim.

Tatlı dışında diğerleriyle aram açık zaten. Bu aralar tatlı konusunuda kuru meyvalarla halletmeye çalışıyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Benim kiloma ve şartlarıma uygun bir arkadaş grubu çıkarsa sanırım daha iyi motive olabileceğim.
cuma takımlarına gel cnm ben 1. takımdayım orda motivasyon çok güzel

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Soru/Cevap" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

X