Aynen aynen..Çabalamadan olduğu için. Hiç çabalamadan 26 yaşımda adalete girdim.bitirdim dgs ile hukuğa devlette istanbuldan kazandım girdim hiç ders çalışmadan aa lar havada uçuşuyor biyandan çalışıyoruö evliyim hiç hayal bile etmemiştim ve sürekli depresyomdayım sanki ağır bi tembellik var. Hiç bişey yapasım yok. Galiba hobi lazım. Kemdimle oynuyorum bende estetik falan oldum enson. Öncesinde saçımın rengini değiştim sırada kaşım var.
Sanki boşuna yapıyorum bunca şeyi. Aşırı boş geliyor. Ondan önce işletme fakültesini bitirmiştim. Onda da aynıydı.
Gelecek kaygısı bunlar sanki. Yaş kaç olursa olsun hep bi gelecek kaygısı var hepimizde. Zaten düşünmeyen insanlar olsaydık bu başarılar bize boş gelmezdi. "Daha ne olsun" der geçerdik dimi
KıZılacak şeyler yazıyoruz farkındayım ama gerçekten tatminsizlik o kadar kötü bişey ki. Ama mesela bazısıda ekmeğini kolay kazanır. Ben iş konusunda hep aşırı şanssızdım halada öyleyim. Benim durumum belkide bundandır okadar okul okudum hiçbi işe yaramadı. Yine bitirdim yine yaramadı geçiş yaptım iyi bi bölüme hala işe yaramayacak gibi sanki aslında mevzu bu.Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyimşu durumda ben olsam havalara uçardım. Çalışmadan güzel güzel veriyorsunuz derslerinizi ne güzel ben de tembelim çalışmıyorum ama veremiyorum da En güzel yıllar öğrencilik yıllarıdır derler, tam tadını çıkarmaya müsait bir durumunuz var gezin tozun hobi edinin ay oturup böyle bunalımlara girmeyin nolur ben kendimi atayım bir yerlerden o zaman
Çalışmadan veriyorum ama çalışmadığım o zamanı kuruntularla, neden çalışmıyorum diye kendimi heba ederek geçiriyorum.Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyimşu durumda ben olsam havalara uçardım. Çalışmadan güzel güzel veriyorsunuz derslerinizi ne güzel ben de tembelim çalışmıyorum ama veremiyorum da En güzel yıllar öğrencilik yıllarıdır derler, tam tadını çıkarmaya müsait bir durumunuz var gezin tozun hobi edinin ay oturup böyle bunalımlara girmeyin nolur ben kendimi atayım bir yerlerden o zaman
Diploma gaz veriyor insana diploma alınca bittiğini anlamıyor insan kayıt olup devam ediyor. Size de öyle olacak eminim. Bişey daha olsun bişey daha bişey daha derken bi bakmışsınız bisürü iey yapmışsınız. Bundan bi 10 sene sonra benim yaşımda olacaksınız. Ben o 10 seneyi sırf bıçı duygular yüzünden boş geçirdim. İşletmeyi saymıyorum bile yani:) enazından iyi bi başlangıç olmuş. Benden daha iyi yerlerde olacaksınız:) okulun kulüpleri falan yok mu fotoğrafçılık vs. Evli olmasam ev işim olmasa böyle şeylere yönelirdim. Hep görünen şeylere farklı bi kadrajdan bakıp ölümsüzleştirmek bana acayip güzel geliyor. Sanat bi açıdan. Ruhunuza iyi gelir.
Öyle demeyin onca emeğin karşılığını alırsınız elbet. Belki de yeterince sevmiyorsunuzdur okuduğunuz mesleği? Çok iyi de olsa sevmeyince başarılı olamıyor insanlar. Mesela ben şu an hiç ilgim olmayan bir bölümde okuyorum. Başarısızlığımın sebebini de buna bağlıyorum, büyük ihtimalle de işsiz kalacağım...KıZılacak şeyler yazıyoruz farkındayım ama gerçekten tatminsizlik o kadar kötü bişey ki. Ama mesela bazısıda ekmeğini kolay kazanır. Ben iş konusunda hep aşırı şanssızdım halada öyleyim. Benim durumum belkide bundandır okadar okul okudum hiçbi işe yaramadı. Yine bitirdim yine yaramadı geçiş yaptım iyi bi bölüme hala işe yaramayacak gibi sanki aslında mevzu bu.
Aynı ben:))) bi romana başladım çokta güzel denemelerimi okuyanlar çok beğeniyor şiirlerim var kitap çıkarıcam güya çevremde var. Ama yok o adımı atmıyorum. Bisürü not alıyorum ama romana devam edemiyorum. Güzel yağlı boya yaparım bisürü malzemem var ama sabır gerektiriyor lisedeyken yapıyordum şimdi başladığımı bitiremiyorum. Herşeyden azar azar yapacağıma bişeyi adam gibi yapayım dedim. Bu okula yazıldım. Ama sırf para kazanma amaçlı bıda oda sonu nolur bilmiyorum. Yurtdışına gittim ingilizce öğrendim 1 ay geçti bunaldım. Onuda yarım bıraktım. Bilgisayara gittim sertifika aldım 7 gün daha devam etsem meb onayı alıcam edemedim üfledim püfledim bıraktım. Asıl pis olan benim. Bianda bi karar verdim gittim saçımı sarı yaptım yine bianda gittim silikon taktırdım kendime mutlu olmak için:) o bitti burnumuda yaptırayım dedim ama ameliyat zor iş yaşadım kötüymüş vazgeçtim. Hakkatten pisim ya:)Keşke öyle bi hobim olabilse.. ama çok ayran gönüllü ve sabırsızım.. bişeye başlasam çok sıkılırım hemen ve bırakırım.. ne pis bi insanmışım yahu(
Pek ihtimal vermiyorum çok bahtsızım. Çok güzel fırsatlar çıktı önüme hiç engel olmadığı halde bişekilde bozuldu hep. Hala daha öyle enson bugün hayal kırıklığı yaşadım iş konusunda yine. Yani çok boş geliyor herşey. Yaş neredeyse 30a geldi. Evliyim. Çocuk istiyorum. Doğru dürüst işim yok hala.Öyle demeyin onca emeğin karşılığını alırsınız elbet. Belki de yeterince sevmiyorsunuzdur okuduğunuz mesleği? Çok iyi de olsa sevmeyince başarılı olamıyor insanlar. Mesela ben şu an hiç ilgim olmayan bir bölümde okuyorum. Başarısızlığımın sebebini de buna bağlıyorum, büyük ihtimalle de işsiz kalacağım...
yalnız olmadığımı bilmek gerçekten güzel,çap yapmak çok yorucu bir şey. ilk iki dönem iyi gidiyor. acayip enerjiksin çünkü zor bir şey başarmışsın. ama sonra o da kalmıyor. yarın sabah sınavım var ama ben hiç çalışmadım ve burdayım.
bu çap cılarda bir şey fark ettim ne yapsa yetmiyor, tatmin olamıyor. çare bulamadım farkındayım ama aynı dert benim de başımda ben sanatla da ilgileniyorum ama o da işe yaramıyor. yalnız olmadığını bil isterim
Tıp neree tarih uluslararası ilişkiler nereSelamlar.......
Üniversite üçüncü sınıf öğrencisiyim, tarih ve çap olarak uluslararası ilişkiler okuyorum. kendimi bildim bileli deli gibi tıp istiyordum, onun için fen lisesine gittim, her şey yolundaydı ama lise sonda doktor olmanın benlik olmadığını, deli gibi çalışmaya uykusuz kalmaya dayanamayacağımı, böyle bi hayatı istemediğimi farkedip eşit ağırlığa geçtim.. Lys de çalışmadan girdiğim TS de ilk 2000e girince, şu an okuduğum okul tam burs-üstüne maddi burs ve çiftanadal olanakları sallayınca tarih okuyayım dedim. nasıl olsa uluslararası ilişkilerden çap yaparım diye düşündüm şükür ki düşüncem tuttu şu an çap yapıyorum, işte her şey "sözde"yolunda amma velakin,
Rahat mı batıyor bilmiyorum ama sıkılıyorum. hiçbişey yapasım yok, sınavlara çalışmıyorum nasıl olsa geçerim diye ve gariptir aa ile geçiyorum ama psikolojim yerlerde. çabalamadan yırtınmadan bu noktaya geldiğim için sanırım değerini bilmiyorum. ama bilmek için de çaba sarfetmiyorum.. hayat boğucu, sıkıcı ve kapalı havalarda ancak huzur bulabiliyorum. daha 19 yaşındayım ama iç yaşım resmen 45. kendimi akademisyen olarak göremiyorum ilerde... Hevesim yok.. millet erasmus için ortalama yapmaya çalışıyor bende ortalama var ama heves yok.. gitmiyorum ondan dolayı.. diyorum mezuniyetten sonra tıbba hazırlansam, okusam diye ama sonra vazgeçiyorum, uykusuzluk çalışmak bana göre değil diye.. kazansam iki aya mutsuz olacağım tonlarca ezberden dolayı.. ama böylede mutsuzum..
Gerine gerine ben tarih ve uluslararası ilişkiler okuyorum, ilerde akademisyen olacağım diyemiyorum.. güzel bölümler, öğrencisiyim ama ne bileyim ben bile burun kıvırıyorum öğrencisi olmama rağmen.. bilmiyorum... belki bu kadar kötü psikolojimin sebebi dediğim gibi kendime yabancılaşmamdır, yıllardır inşa etmeye çalıştığım ben'den çokk farklı bir ben var şu an çünkü aynada.....
Ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?