• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

İşte geldim burdayım... kızlar diyeti bozmayalım ama benim nacizhane bir fikrim var kilo paylaşımını pazar sabahından pazar sabahınamı yapsak ne dersiniz...

bu sabah kepekli ekmeğe domates salatalık peynir marul koydurdum
birde süt içtim

İşte geldim burdayım... kızlar diyeti bozmayalım ama benim nacizhane bir fikrim var kilo paylaşımını pazar sabahından pazar sabahınamı yapsak ne dersiniz...

birde süt içtim
Selam canim guzel kahvalti
hosgeldin bu arada
evet pazar sabahi yazalim bildirimleri bana uyar esim ilgilenirken bebisle ben yazarim insaallah

birde süt içtim

saat 10:30 da

serçe parmak kadar mini çikolatalar varya onlardan bi toblerone

12:30

tavuk sote 1 porsyon
salata 1 porsyon
2 dilim kepek ekmek

tobleron mini diye yedim ne biliym umarm çok büyük hata değildir :KK17:

saat 10:30 da

serçe parmak kadar mini çikolatalar varya onlardan bi toblerone

12:30

tavuk sote 1 porsyon
salata 1 porsyon
2 dilim kepek ekmek

tobleron mini diye yedim ne biliym umarm çok büyük hata değildir :KK17:
Canim tek kacak o olsun telafi edersin insaallah yavas yavas azaltacagiz bi anda olmuyo biliyosun

Menum
sabah 2 dilim cavdar ekmek
azarcik patates omleti recel peynir zeytin
ara eti form kepekli
oglen yarim simit ayran
ara yarim simit
aksam hamsi mezgit tava salata az bisey lavas
simdilik bu kadar kizlar gece kilo hikayemi yazacagim sizdende bekliyorum

Geldiim bu akşam istanbuldan arkadaşım geldi o çok sever diye kızartma yaptım ama ben tadına ucundan azıcık baktım.. Ben sebzeli tavuğum vardı onu yedim.. Bu arada tüm gün büyük bir temizlik yaptım sabah yediğim tostu yakmışımdır yanş

Hayirli geceler kizlar
meraba gunlugum:)
Evet benim hikayem
hic bir zaman cok zayif olmadim ne yazık ki. En zayif halim 63 falandi. Ama etim sikidir hic gostermem kilomu. Duyanlar sasirir inanmaz. Genc kizlik kilom hep 65 70 arasiydi sozlendigimde 73 kiloydum. Dugune kadar 7 -8kilo verdim 65 oldum yaklasik bir yilda. Daha sonra evliligin ilk aylari hooopp diye 5 kilo aldim. 6 ay kadar sonra da hamile kaldım yani 70 kiloyla. Giderek artıyor :cry:. Ve isin en vahim kismi 93 kiloyla doguma gittim. Korkunctu. Doğumdan bir ay sonra 85 tim ve bir yil boyunca cok dikkat etmedim ama 75 e indim emzirmenin etkisiyle. Ama sonra nasil olsa veriyorum diye guvendim ve tatildi bayramdi seyrandi ye babam ye su an 80 im:mad: 2 haftadir cok dikkat etmeme ragmen gram düşmüyo. Bakalim hep birlikte göreceğiz artik:cool:

Bazen kendime olan inancimi saygimi yitiriyorum ama hayir oyle hikayeler okudum ki hatunlar catir catir vermis kilolarini ben niye veremiyim degil mi
artik benimde gunlugum var ve burda hep basari olcak insaallah
kendime olan saygimi yeniden kazanicam...

buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
kizlar metabolizma cayi tarifi yeni buldum deneyip sonuclarini paylasirim

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek.
alintidir

Sakin kilom gitmiyor diye pes etme bir bakacaksin ki birden gitmiş kilolar. ..

ben de ne kadar bozsam da hep tekrar baslarim

bunları denicem kızlar .. dün akşam eve gittim tavuk ve pilav yapmışlar

3 köfte kadar tavuk yedim
5 kaşık kadar pilav dayanamadım :( (biliorum çok suçluyum)

bu sabaha gelirsek

dünki gibi kepekli sandwiç
1 ufak bardak süt

kızlar bu gün yarım litre süt aldım acıktıkça az az içicem ondan sizce nasıl olur?

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek.
alintidir

bu çorba napıomuş detoks falanmı mesela akşam 1 kase içsek olurmuymuş

Back
X