• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
kizlar metabolizma cayi tarifi yeni buldum deneyip sonuclarini paylasirim

bu tarifin aynısına 1 greyfurt ekleyerek 1 değil 2 elma olarak denedim ve artık bundanmı bilmiyorum o hafta dikkat etmememe rağmen 1.6 kilo vermiştim... göbek yağlarını eritiyormuş yemeklerden sonra içiyordum tarifi aldığım yerde öyle yazıyordu ama bence istediğimiz her zaman içebiliriz diye düşünüyorum çünkü tadı çok güzel oluyor :)

konuya yeni başlamışken bende hikayemi yazayım madem evet çoook uzun bir hikayem var aslında...

bende kendimi bildim bileli ilkokul 3 ten beridir kiloluyum... ortaokula geldiğimde arkadaşlarımın dalga geçmeleri yüzünden sadece spor ve su içerek boy attım falan çok zayıflamıştım... ammaaa gel gelelim genç kızlığa adım attıktan sonra durmak bilmeyen kilo artışlarıyla beraber ben lise dönemlerimde sürekli 75 civarlarındaydı kilom boyumda 165 cm bu arada... sonra liseden sonra bende polikistik over olduğunu öğrendim... daha sonra hem diana 35 hemde o dönem bazı sıkıntılarımız vardı sürekli yürümek zorundaydık yürüdüğümden dolayı 38 bedene kadar düştüm o zamanlar 64 kilo civarındaydım yani ama diana 35 i bıraktıktan sonra feci bir yeme krizleriyle 8 ayda 85 lere çıktım... ardından cerrahpaşada insülin direnci olduğunu öğrendim ki polikistik overin aslında bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum... çok kısa bir dönem kullandım ama hiç bir şey yiyemiyordum... 1 haftada 4 kilo verdiğimi görünce korktum ve ilacı bıraktım... daha sonra aldımda aldım... daha sonra ananemi kaybettik ve o dönem nişanlımın zoruyla 1 top kek yiyordm zorla 83 kiloya kadar düştüm.. ama sonrası stresten yemeğe vurdum... ardından da şuanki güvenlik işinde sürekli ekmek arası yemeğe mahkum olunca oldum 98 1 aydır diyet yapıyorum ve diana 35 e tekrar başladım... sadece 4 kilo civarı verdim ama adaptasyon sorunu yaşıyorum... su içememe sorunum var birde spor yapacak zamanım kalmıyor... aslında kilolu olmamdaki en büyük sorun bu ikisinin olmaması... bende motivasyon amaçlı sizlerin arasına katılmaya karar verdim... şimdi en azından kaçamak yaptığım zaman pişmanlık duyup içim içimi kemiriyor buda bir başlangıç olsa gerek diye düşünüyorum... bu arada da en büyük problemim 9 ay sonra evlenip gelinliğin içine sığamama düşüncesi yada çirkin bir gelin olma korkusu :(

Merhaba kizlar,

Farkli bir basliktan arkadaslarla kilo veriyorduk ancak sonra herkes birakti yazmayi :( buradan sizinle devam etmek isterim.

Dogum sonrasi kilo alarak 83u gordum ve alti ayda 65e dustum. Diyet yaptim sayılmaz pek ama dikkat ettim ivir ziviri kestim ve hayatima sporu yeniden soktum. Bir aydir da kilo koruyorum.Kalan bes kiloyu da vermek istiyorum marta kadar.

Henüz kahvalti yapmadim sadece kilo bildiriyorum 65

Herkese iyi pazarlar

kızlar bu arada bugün paylaşım günü değilmi kilo paylaşımı ben söyliyim öyleyse 94.6 sabah baktığım buydu bir dahaki tartı günü haftaya bugün değilmi?

Ben aynıyim kızlar 87.5 bu ara diyet modunda değilim amma yine de sizle devam buraları bırakmıyor um

Kahvaltı da yediğim sandwiç sonrası öğlen pek acıkmadım bu yüzden öğlen yemeğimi 12:00 de simit ve çay ile geçiştirdim.

saat 15:00 da midem bulandı çok (sanırım dün diana 35 i unutmuştum sabah içtim o etki yaptı bana)

1 paket çubuk kraket
1 adet 300 ml ayran

17:00
limonlu su

Kızlar selam ben bugün yediklerimi yazmıycam çÜnkü yarından itibaren diyet listesi yapacağım için bugün yiyebildiğim kadar yedim.. Ben de hikayemi paylaşayım.. Ben de kendimi bildim bileli zayıftım.. Ancak reglimi çok ağır geçiridim ve 18 yaşımı bekliyordum. 18 yaşına geldiğimde doğum kontrol hapına başladım. Ağrılarım geçtiği için o kadar mutluydum ki aldığım kilolar çok da umrumda değildi. Bir de üstüne antideprasan kullandım.. Toplamda 10 kilo almıştım. 59 oldum.. Neyse biraz verdim ama.. Asla eskisi gibi olamadım.. Ama yine de bi alıp bi verip durdum.. Nişanım oldu verdim.. Düğünüm oldu verdim.. Bunlar geçen yıl oldu evlendikten sonra tekrar doğum kontrol hapına başladım bu arada panik atak hastasıyım antidepresan kullanıyorum. Evlenme kilosu artı.. Bir gün tartıda 68i gördüm nolduğumu sapıttım!! 65e düştüm.. İşte diyet serüvenim başladı.. 7 yıldır al ver Ver.. Sıkıldım.. Hedefim 54 şuan yuvarlak hesap 60 diyelim.. Ben 54 olucam ve bir daha 60 görmeyecek o tartı!!

Bugün biraz kaçamak yaptım aslında nerdeyse bi haftadır diyeti ve sporu yarı yapar yarı yapmaz oldum .s ben illa tek şeye odaklanıcam öyle bi psikolojim var yani bu sene sınava hazırlanıyorum ya komple derse odaklı olucm ya da diyet artı spora :) bu beni zorluyor ama ikisini bir arada yürütmeye başlamam gerek artık :) ve en son 54,5 gördüm ama 1 haftadır fazla yiyince kesin almışımdır düşüncesiyle tartıya çıkmıyorum :(ama yarın sabah tartılıp yazarım.benim bölgesel kilo sorunum var zaten boyumda kısa olunca çok kötü göze batıyor .s üni okurken en son 65 görmüşlüğüm var :D Allah'a şükür onları mezuniyet elbisesine giremicem güzel olmucam derdiyle hallettim en son 55 kadar düştüm keşke devam etseydim de en azından olsaya kadar ama işte bırakınca yine uğraştırıyor kilolar hep bizde zaten :D ve artık bi düzene girmeli menü paylaşmaya devam edicem çünkü bugünde yediklerimi yazmaya utanıyorum açıkcası :))

Bugün herkesin haberi olmadığı için bildirim yapamadık maalesef. Nasıl yapsak ki acaba? Bu seferlik yarın sabah tartılalım, sonra pazar olarak devam ederiz olmaz mı?

Bugün biraz kaçamak yaptım aslında nerdeyse bi haftadır diyeti ve sporu yarı yapar yarı yapmaz oldum .s ben illa tek şeye odaklanıcam öyle bi psikolojim var yani bu sene sınava hazırlanıyorum ya komple derse odaklı olucm ya da diyet artı spora :) bu beni zorluyor ama ikisini bir arada yürütmeye başlamam gerek artık :) ve en son 54,5 gördüm ama 1 haftadır fazla yiyince kesin almışımdır düşüncesiyle tartıya çıkmıyorum :KK43:ama yarın sabah tartılıp yazarım.benim bölgesel kilo sorunum var zaten boyumda kısa olunca çok kötü göze batıyor .s üni okurken en son 65 görmüşlüğüm var :D Allah'a şükür onları mezuniyet elbisesine giremicem güzel olmucam derdiyle hallettim en son 55 kadar düştüm keşke devam etseydim de en azından olsaya kadar ama işte bırakınca yine uğraştırıyor kilolar hep bizde zaten :D ve artık bi düzene girmeli menü paylaşmaya devam edicem çünkü bugünde yediklerimi yazmaya utanıyorum açıkcası :))
Ben de hem kpss hem de diyet olduğundan zorlanıyorum seni anlıyorum

Mhb bayanlar.. bende yeni diyete ve spora başladım.. herkes hikayesini yazmış ne güzel. . Benim Hikayem çocukken de bekarkende çok zayıftim hatta öyle ki annem sürekli Dr a götürürdü:( Dr amcam da hep anneme çok sağlıklı kızın bırak zayıf kalsın büyünce zaten zayıf olmak istiycek derdi.. ne doğruymuş:) lise yıllarımda hep 40 kusurlerdeydim üniversitede 50 52 kiloya çıktım.. boyum 1.65 bu arada.. nezaman ki bebek istedim kendi gelmedi ama annesine kiloları gönderdi :( 8 yıllık evliyim sürekli tedavi olmaktan igneler ilaçlar bi anda çok kilo aldım şu anda 66 kiloyum. . Hedefim 10 kilo vermek inş .. bi kaç gün önce koşu bandı aldim diyetede başladım . Malesef ki ilaçlarla gelen kilolar biraz inatçı oluyor yaşayan varsa bilir.. yarından itibaren bende yedikleri mi yazarım herkese bol şans.....

bunları denicem kızlar .. dün akşam eve gittim tavuk ve pilav yapmışlar

3 köfte kadar tavuk yedim
5 kaşık kadar pilav dayanamadım :KK43: (biliorum çok suçluyum)

bu sabaha gelirsek

dünki gibi kepekli sandwiç
1 ufak bardak süt

kızlar bu gün yarım litre süt aldım acıktıkça az az içicem ondan sizce nasıl olur?
CAnim light yada yarim yagliysa sorun yok bence

8934838, member: 648823"]konuya yeni başlamışken bende hikayemi yazayım madem evet çoook uzun bir hikayem var aslında...

bende kendimi bildim bileli ilkokul 3 ten beridir kiloluyum... ortaokula geldiğimde arkadaşlarımın dalga geçmeleri yüzünden sadece spor ve su içerek boy attım falan çok zayıflamıştım... ammaaa gel gelelim genç kızlığa adım attıktan sonra durmak bilmeyen kilo artışlarıyla beraber ben lise dönemlerimde sürekli 75 civarlarındaydı kilom boyumda 165 cm bu arada... sonra liseden sonra bende polikistik over olduğunu öğrendim... daha sonra hem diana 35 hemde o dönem bazı sıkıntılarımız vardı sürekli yürümek zorundaydık yürüdüğümden dolayı 38 bedene kadar düştüm o zamanlar 64 kilo civarındaydım yani ama diana 35 i bıraktıktan sonra feci bir yeme krizleriyle 8 ayda 85 lere çıktım... ardından cerrahpaşada insülin direnci olduğunu öğrendim ki polikistik overin aslında bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum... çok kısa bir dönem kullandım ama hiç bir şey yiyemiyordum... 1 haftada 4 kilo verdiğimi görünce korktum ve ilacı bıraktım... daha sonra aldımda aldım... daha sonra ananemi kaybettik ve o dönem nişanlımın zoruyla 1 top kek yiyordm zorla 83 kiloya kadar düştüm.. ama sonrası stresten yemeğe vurdum... ardından da şuanki güvenlik işinde sürekli ekmek arası yemeğe mahkum olunca oldum 98 1 aydır diyet yapıyorum ve diana 35 e tekrar başladım... sadece 4 kilo civarı verdim ama adaptasyon sorunu yaşıyorum... su içememe sorunum var birde spor yapacak zamanım kalmıyor... aslında kilolu olmamdaki en büyük sorun bu ikisinin olmaması... bende motivasyon amaçlı sizlerin arasına katılmaya karar verdim... şimdi en azından kaçamak yaptığım zaman pişmanlık duyup içim içimi kemiriyor buda bir başlangıç olsa gerek diye düşünüyorum... bu arada da en büyük problemim 9 ay sonra evlenip gelinliğin içine sığamama düşüncesi yada çirkin bir gelin olma korkusu :KK43:[/QUOTE]
senin rahatsizliklarin varmis baksana ama hiiiccc korkma dokuz ay sonra fistik gibi girecekdin o gelinligin için e

Kızlar selam ben bugün yediklerimi yazmıycam çÜnkü yarından itibaren diyet listesi yapacağım için bugün yiyebildiğim kadar yedim.. Ben de hikayemi paylaşayım.. Ben de kendimi bildim bileli zayıftım.. Ancak reglimi çok ağır geçiridim ve 18 yaşımı bekliyordum. 18 yaşına geldiğimde doğum kontrol hapına başladım. Ağrılarım geçtiği için o kadar mutluydum ki aldığım kilolar çok da umrumda değildi. Bir de üstüne antideprasan kullandım.. Toplamda 10 kilo almıştım. 59 oldum.. Neyse biraz verdim ama.. Asla eskisi gibi olamadım.. Ama yine de bi alıp bi verip durdum.. Nişanım oldu verdim.. Düğünüm oldu verdim.. Bunlar geçen yıl oldu evlendikten sonra tekrar doğum kontrol hapına başladım bu arada panik atak hastasıyım antidepresan kullanıyorum. Evlenme kilosu artı.. Bir gün tartıda 68i gördüm nolduğumu sapıttım!! 65e düştüm.. İşte diyet serüvenim başladı.. 7 yıldır al ver Ver.. Sıkıldım.. Hedefim 54 şuan yuvarlak hesap 60 diyelim.. Ben 54 olucam ve bir daha 60 görmeyecek o tartı!!
Canim hepbirlikte vereceğiz insaallah amaaa sizin kilolariniz benim nerdeyse hedef kilom yaaa seksen diyorum daha ne diyim:KK70:

Bugün biraz kaçamak yaptım aslında nerdeyse bi haftadır diyeti ve sporu yarı yapar yarı yapmaz oldum .s ben illa tek şeye odaklanıcam öyle bi psikolojim var yani bu sene sınava hazırlanıyorum ya komple derse odaklı olucm ya da diyet artı spora :) bu beni zorluyor ama ikisini bir arada yürütmeye başlamam gerek artık :) ve en son 54,5 gördüm ama 1 haftadır fazla yiyince kesin almışımdır düşüncesiyle tartıya çıkmıyorum :KK43:ama yarın sabah tartılıp yazarım.benim bölgesel kilo sorunum var zaten boyumda kısa olunca çok kötü göze batıyor .s üni okurken en son 65 görmüşlüğüm var :D Allah'a şükür onları mezuniyet elbisesine giremicem güzel olmucam derdiyle hallettim en son 55 kadar düştüm keşke devam etseydim de en azından olsaya kadar ama işte bırakınca yine uğraştırıyor kilolar hep bizde zaten :D ve artık bi düzene girmeli menü paylaşmaya devam edicem çünkü bugünde yediklerimi yazmaya utanıyorum açıkcası :))
Merhaba kizlar,

Farkli bir basliktan arkadaslarla kilo veriyorduk ancak sonra herkes birakti yazmayi :KK43: buradan sizinle devam etmek isterim.

Dogum sonrasi kilo alarak 83u gordum ve alti ayda 65e dustum. Diyet yaptim sayılmaz pek ama dikkat ettim ivir ziviri kestim ve hayatima sporu yeniden soktum. Bir aydir da kilo koruyorum.Kalan bes kiloyu da vermek istiyorum marta kadar.

Henüz kahvalti yapmadim sadece kilo bildiriyorum 65

Herkese iyi pazarlar

Mhb bayanlar.. bende yeni diyete ve spora başladım.. herkes hikayesini yazmış ne güzel. . Benim Hikayem çocukken de bekarkende çok zayıftim hatta öyle ki annem sürekli Dr a götürürdü:KK43: Dr amcam da hep anneme çok sağlıklı kızın bırak zayıf kalsın büyünce zaten zayıf olmak istiycek derdi.. ne doğruymuş:) lise yıllarımda hep 40 kusurlerdeydim üniversitede 50 52 kiloya çıktım.. boyum 1.65 bu arada.. nezaman ki bebek istedim kendi gelmedi ama annesine kiloları gönderdi :KK43: 8 yıllık evliyim sürekli tedavi olmaktan igneler ilaçlar bi anda çok kilo aldım şu anda 66 kiloyum. . Hedefim 10 kilo vermek inş .. bi kaç gün önce koşu bandı aldim diyetede başladım . Malesef ki ilaçlarla gelen kilolar biraz inatçı oluyor yaşayan varsa bilir.. yarından itibaren bende yedikleri mi yazarım herkese bol şans.....
Canim hepbirlikte vereceğiz insaallah amaaa sizin kilolariniz benim nerdeyse hedef kilom yaaa seksen diyorum daha ne diyim:KK70:

Kizlar kizlar sevgili kizlar hepiniz hosgeldiniz beni cok mutlu ettiniz hep birlikte hedefimize ulasmak duasiyla başlıyorum
bugun cok kötüydü
Hayır hayir cok yemedim
ama citir bi hatunla gezdim bütün gun moral sıfır bi sekilde çocuğunu dogurmus kilolarini vermiş 38 beden pantolon aldi yanimda ya icime oturdu bense cezaliyim bu kilolar verilmeden tek alacagim sey yesil cay musli ve diyet buskiviler olacak...

Back
X