bnde istiorm kilo vrmek ama şu an bebeğim 3 aylk aslnda doğru beslenmeyle kilo vrreblrm deilmi ya kaç kilosn sennnn
Gene bennn.diyetisyene. gittim.1500 kalorilik liste verdi.benim evdede vardi ayni liste.bakalim istikrarli olucammi?
Canım sendeki sorun bence hiç yağ almıyosun vücut kendini koruyo şuan az miktardada olsa yağ almak gerekiyormuş durdu diye sakın bırakma vücut sana direnmekten vazgeçicekbende başlıycam yazın 93 kiloydum doğum sebebiyle kızım 8 aylık olunca diyet yaptım şuan 84 kiloyum hedefim 65 olmak birbirimizi desteklersek neden olmasın konu sahibide yok bu arada
Canım sendeki sorun bence hiç yağ almıyosun vücut kendini koruyo şuan az miktardada olsa yağ almak gerekiyormuş durdu diye sakın bırakma vücut sana direnmekten vazgeçicekbende başlıycam yazın 93 kiloydum doğum sebebiyle kızım 8 aylık olunca diyet yaptım şuan 84 kiloyum hedefim 65 olmak birbirimizi desteklersek neden olmasın konu sahibide yok bu arada
Sende benim gibi gece kususun galiba.Insallah veririz canim.benim ilk hedefim 68 sonra 65. ben biraz dengesiz yiyorum ondan olmuyo.simdi oglumu salliyorum oglen yemegimi yiyemedim daha.benim oglusum iki yasinda ben anca toparlaniyorum.senin kizin nekadarlik oldu canim
Arkadaslar burayi kimse ziyaret etmiyo galiba.bende yokum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?