Kendime yol arkadaşı arıyorum ? :)

N0ra

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
72
7
18
Kocaeli
Öncelikle herkes gibi benimde öyle diyet başarı öykülerim oldu. Olmadı değil. Fakat sonucunda herşeyi bırakarak tekrar eski kiloma döndüm. Ve bunun böyle olmayacağını anlayıp bir yol arkadaşı bulup birbirimize destek olarak motivasyon ederek, bu küçük engeli kıracağımıza inanıyorum. :) O yüzden bana hem önerebileceğiniz kalıcı bilgiler & tavsiyeler varsa dinlemek isterim. Gerçekten çok takıntı yaptım kilo vermem lazım :(
Bu sebepten benimle birlikte başlamak isteyen varsa buyrun hep birlikte başlayalım. :) Lütfen kızlar desteğe ve motivasyona çok ihityacım var. :'(

bnde istiorm kilo vrmek ama şu an bebeğim 3 aylk aslnda doğru beslenmeyle kilo vrreblrm deilmi ya kaç kilosn sennnn

merhabalar...
ben sana yol arkadaşı olabilirim. 170 boyum 72 kilo civarındayım. 9 aylık bebegim var. dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. ucretsiz izine ayrılınca nasıl oldu anlamadım baktım ki bu kilodayım. ilk defa bu kadar kilo aldım maalesef. ozguvenim gitti. kotu hissediyorum. eski halime donmem lazım hedefim 52-53. kemik yapımdan dolayı bu kiloda ideal oluyorum. 50 leri gormem lazım en azından.

bende şu kilolardan kurtulmamda yol arkadaşı arıyorum .bence beraber bu işi bitirebiliriz kızlar :34:

Burada daha önce başarı öykümü yayınlamıştım. doğumla birlikte 18 kilo verdim, 55 kilo oldum. Boyum 1,70...Başarı öykümün ardından bir süre daha dikkat ettim ve 2-3 kilo daha verdim. Şimdi şehir değiştirdik ben gece atıştırmalarına geri döndüm. Şimdi bu 2-3 kiloyu vermek istiyorum. Bu sefer benim de yol arkadaşlarına ihtiyacım var ben de size katılabilir miyim?

merhaba bende kendime diyet arkadaşı arıyorum. 2.5 yasında kızım var. dogumda cok kılo aldım. 89la doguma girddim. suan 71.6yım gram kılo veremıyorum. isterseniz hep birlikte kılo verebılırız. yeterki destekk olalım birbirimize

slm arkadaşlar bende arka arkaya 2 doğum yaptım biri 26 aylık biri 9 aylık şu an hamilelik sürecimde hiç kilo almamama rağmen emzirme dönemlerinde inanılmaz kilo aldım ve artık bu kilolarımdan kurtulmam gerekiyor 167 boyum ve 66 kiloyum cnm hep birşeyler yemek istiyor nasıl başarıcam diyet yapmayı bilmiyorum ama başarmalıyım desteğe ve yol arkadaşlarına ihtiyacım var benimde

Bende varım bendeee:-) bende iki çocuktan sonra kilo aldım bebeğim 13 aylık oldu emziriyorum diye başlayamamıştım bi türlü ama artık tam zamanı.. Şuan 85 kiloyum hedefim 65 ;-)

Selam arkadaslar.herkes bende katiliyim demis ama kimse yaptiklarini yazmamis.ben 1.68 boyundayim 83 kilodan 77.600 a indim.yarin devlet hastanesinde diyetisyene gidicem.kilo vermem durdu bakalim ne onericek.arasira girip yaptiklarimizi yapalim

Gene bennn.diyetisyene. gittim.1500 kalorilik liste verdi.benim evdede vardi ayni liste.bakalim istikrarli olucammi?

Gene bennn.diyetisyene. gittim.1500 kalorilik liste verdi.benim evdede vardi ayni liste.bakalim istikrarli olucammi?

Canım sendeki sorun bence hiç yağ almıyosun vücut kendini koruyo şuan az miktardada olsa yağ almak gerekiyormuş durdu diye sakın bırakma vücut sana direnmekten vazgeçicek:-) bende başlıycam yazın 93 kiloydum doğum sebebiyle kızım 8 aylık olunca diyet yaptım şuan 84 kiloyum hedefim 65 olmak birbirimizi desteklersek neden olmasın konu sahibide yok bu arada

Canım sendeki sorun bence hiç yağ almıyosun vücut kendini koruyo şuan az miktardada olsa yağ almak gerekiyormuş durdu diye sakın bırakma vücut sana direnmekten vazgeçicek:-) bende başlıycam yazın 93 kiloydum doğum sebebiyle kızım 8 aylık olunca diyet yaptım şuan 84 kiloyum hedefim 65 olmak birbirimizi desteklersek neden olmasın konu sahibide yok bu arada

Insallah istedigimiz kiloya ulasiriz canim.benim oglusum simdi iki yasinda ben anca toparlaniyorum.bende dogumdan sonra ayni kilodaydim.emziriyorum diye hemen baslamadim diyete.gerci sutumde cok yoktu ama tatli yiyince daha artiyodu.bende 65 istiyorum ama ilk hedefim yeni yilda 69 olup moral bulmak

Sende benim gibi gece kususun galiba.Insallah veririz canim.benim ilk hedefim 68 sonra 65. ben biraz dengesiz yiyorum ondan olmuyo.simdi oglumu salliyorum oglen yemegimi yiyemedim daha.benim oglusum iki yasinda ben anca toparlaniyorum.senin kizin nekadarlik oldu canim

Sende benim gibi gece kususun galiba.Insallah veririz canim.benim ilk hedefim 68 sonra 65. ben biraz dengesiz yiyorum ondan olmuyo.simdi oglumu salliyorum oglen yemegimi yiyemedim daha.benim oglusum iki yasinda ben anca toparlaniyorum.senin kizin nekadarlik oldu canim

Dediğin gibi gece kuşu olduk zilli sayesinde:-))) diş çıkarıyo gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. Canım benim kız şuan 13 aylık benim bide büyük oğlan var 4 yaşında.. Ondada böyle çok kilo almıştım 70 e kadar indim kıza hamile kaldım :-))) şimdide azmettim vercem inşallah azmin elinden bişey kurtulmuyo başarcaz bak gör sen bir günde neler yiyosun?

Benimde 5 yasinda bir ogkum daha var.ben hamileliklerde cok aliyorum.ben kahvaktimi cocuklari yedirip yaptigim icin 11i buluyo.sonra arada bir nescafe iciyorum.oglen evde ne varsa yanina bir kase yogurt yiyorume.aksamda salata yogurt bide ne yemek varsa bir tabak ondan yiyorum.dun tartildim yarim kilo vermisim canim cok mutlu oldum sonunda tarti oynadi.benim sorunum hareketsizlik malesef

Back
X