bundan 3 sene önce bi çocukla svgiliydik, sonrasında birlikte olmuyoruz ve ben ailemle yaşıyorum diye benden ayrıldı , benimle aynı fakultede bi kızla çıkmaya başladı, süreklı kızı almaya gelıodu okula bırlıkte yaşıyorlardı ama kız memleketıne gidince beni arıyordu biz görüşüyorduk. ben çok aşıktım biliyorum aşık olmak görüşmemi gerektırmez ama kendıme engel olamıyordum.sonrasında bu kızla ayrıldı ve beni aradı hiç öfke kin yok içimde neden o kızı seçti zamanında diye ama. bana attığı mesajlar konuşmasının içeriği hep cinsellik üzerine. bana birlikte olmak istediğini otel ayarlamamız gerektiğini söylüyor ben bundan rahatsız oluyorum..bekaretimi otel odalarında kaybetmek istemıyorum. ama onuda çok sevıyorum ben bunu yapmazsam benimle görüşmiceğini bılıyorum. şu an ankarada yaşıyorum o istanbulda ve istanbulda iş bul burda beraber yaşarız diyor. sürükleniyorum resmen .. twittarda eskı sevgılısını ve başka kızları takıp edıyor. nedenını sordugumda beni bunaltma kız işte onlarda diyor . ne yapıyım söyliyim . kimseye en yakın arkadaşıma bile bu durumu anlatamıyorum yardım edin nolur