kendimi aciz köşeye sıkışmış gibi hissediyorum bi akılll verin kızlar

deyzii

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
4
0
6
Sakarya
bundan 3 sene önce bi çocukla svgiliydik, sonrasında birlikte olmuyoruz ve ben ailemle yaşıyorum diye benden ayrıldı , benimle aynı fakultede bi kızla çıkmaya başladı, süreklı kızı almaya gelıodu okula bırlıkte yaşıyorlardı ama kız memleketıne gidince beni arıyordu biz görüşüyorduk. ben çok aşıktım biliyorum aşık olmak görüşmemi gerektırmez ama kendıme engel olamıyordum.sonrasında bu kızla ayrıldı ve beni aradı hiç öfke kin yok içimde neden o kızı seçti zamanında diye ama. bana attığı mesajlar konuşmasının içeriği hep cinsellik üzerine. bana birlikte olmak istediğini otel ayarlamamız gerektiğini söylüyor ben bundan rahatsız oluyorum..bekaretimi otel odalarında kaybetmek istemıyorum. ama onuda çok sevıyorum ben bunu yapmazsam benimle görüşmiceğini bılıyorum. şu an ankarada yaşıyorum o istanbulda ve istanbulda iş bul burda beraber yaşarız diyor. sürükleniyorum resmen .. twittarda eskı sevgılısını ve başka kızları takıp edıyor. nedenını sordugumda beni bunaltma kız işte onlarda diyor . ne yapıyım söyliyim . kimseye en yakın arkadaşıma bile bu durumu anlatamıyorum yardım edin nolur

bundan 3 sene önce bi çocukla svgiliydik, sonrasında birlikte olmuyoruz ve ben ailemle yaşıyorum diye benden ayrıldı , benimle aynı fakultede bi kızla çıkmaya başladı, süreklı kızı almaya gelıodu okula bırlıkte yaşıyorlardı ama kız memleketıne gidince beni arıyordu biz görüşüyorduk. ben çok aşıktım biliyorum aşık olmak görüşmemi gerektırmez ama kendıme engel olamıyordum.sonrasında bu kızla ayrıldı ve beni aradı hiç öfke kin yok içimde neden o kızı seçti zamanında diye ama. bana attığı mesajlar konuşmasının içeriği hep cinsellik üzerine. bana birlikte olmak istediğini otel ayarlamamız gerektiğini söylüyor ben bundan rahatsız oluyorum..bekaretimi otel odalarında kaybetmek istemıyorum. ama onuda çok sevıyorum ben bunu yapmazsam benimle görüşmiceğini bılıyorum. şu an ankarada yaşıyorum o istanbulda ve istanbulda iş bul burda beraber yaşarız diyor. sürükleniyorum resmen .. twittarda eskı sevgılısını ve başka kızları takıp edıyor. nedenını sordugumda beni bunaltma kız işte onlarda diyor . ne yapıyım söyliyim . kimseye en yakın arkadaşıma bile bu durumu anlatamıyorum yardım edin nolur

bence seni sevmiyor sadece gönül eğlendirmek istiyor bence kanma

sakın hataya düşme bak hayatın kayar yapma güzelim. o seni kullanıyo belliki senden güzelini bulunca yüzüne bile bakmaz. Böyle erkekler çok tanıdım çok arkadaşım var cevremde hepsinin işi gücü yatmak baska bişey yaptıkları yok. Aşkını kalbine göm ve ondan uzaklaş gerçekten sana yazık olur yapma canım aşığım ben,seviyorum,yanımda olsun ben herşeyimi vermeye razıyım mantıgıyla,eğer onunla birlikte olmazsam onu kaybederim korkusuyla sakın kendini harcatma çünkü dönüp bakmıcak sana çok dikkatli ol lütfen :(

Bırak canım yol yakınken kaçç.Olcaksa o iş elbet olurda. Bu şekilde yaklaşımlar kullanmada öteye gitmez.Diğer dedıgın kızla yatıyorduda ne oldu kız gitti aşk bitti:27: Aranızda birşeyler olması ayrıı bunu direk istemek ayrı yapma sakın derim uzaklaş hatta

Kusura bakmada senin sevdiğin o şahıs daha erkek bile değil. Erkek dediğin sevdiğine sahip cıkar sevdiğini namusu beller, baskalarının namusuna göz dikmez. Seni yalnızca bi sex aracı olarak görmüs görmeyede devam ediyo bu şahıs, kendini daha fazla kullandırma. Elinden tutup seni sahiplenebilecek, herseyden önemlisi seni sen oldugun için sevecek bi insanla birlikte ol. Arkana bakmadan uzaklas bence bu insandan hata yapıyosun.

Ya kusura bakma ama şuan yanımda olsan seni tokatlamak isterdim. :20:
Belli değil mi sence niyeti adam seni birlikte olmadığın için terk ediyor öbür kızdan ayrılınca sana dönüyor bütün mesajlarınız cinsel içerikli sana otel ayarla şey edelim diyor :53: Sen de ne yapmalıyım diyorsun ? :53: kusura bakma ama zıkkımın kökünü yap :27: her şey gayet bariz neyin aşkı sevgisi bu adama karşı haşa kınamıyorum ama algıda mı bir problem var arkadaşım bir de gelmiş konu açmışssın bu adamdan bir cacık olmaz senin de başını yakar. :30: Hiç durma kaç kaç :52:

Yapabiliyorsan numaranı değiştir, sana ulaşabileceği her şeyi engelle.Adam amacını gayet net olarak belli etmiş zaten, neyini sorguluyorsun ki :S

böyle bır ınsan ıcın kendını ruhunu kirleteceksın bırde yazık cok yazık sana ınsallah aklını basına alır bıran once kurtulursunnn..bu sapkın insandannn....gözlerını aç ve gerceklerı gör artık ....ılerde cok pısman olacaksın senı bır kenara attığı ıcınnn ve farzedelımkı evlenecegın erkek bekaretını sorun ettıgındee o zmaan napacaksınn yalan mı söyleyeceksınn yoksa diktirecekmısın? hata yapmanın eşigindesinnn yazık etme kendıne bellı kı 20li yasların basındasınnnn daha gencsınnn....ılerde kafanı duvarlara vurmamak ıcın böyle ınsancıklardan uzak durr..bunlar sülük gibidir kanını emip bırakırlar ortada...gencecık tertemız bır ınsanken hem vücudunu hem kalbını kırletırler..senı böyle tüketmelerine ızın verme...sırf sen sevıyorsun dıye ve o sırf cinsell obje olarak senı görüyor dıyee senı kullanmasına ızın mı vereceksınn allahaskına kendıne gel....aşk sevgi bu degillll seven asık olan ınsannn sevdıgını kendınden bıle daha cok düşünürr kıyamaz..senınkıı uçkur belasına düşmüş seni zorladıkça zorluyorrr..pekı sen napıosun sevıyorum dıosun bırakkk böyle sevgı mı olurrr...yazık onunnn erkeklıgıne adam gıbı adam kalmadııı yaaa..allah sonumuzu hayretsın bu mübarek aylardaa allah akıl fıkır versın bıraz aılelerınızı kendınızı duşunun bısey yaparkennn yaa yazık cok yazık

Son düzenleme:
işin tuhaf yanı üniversite bitirdim gayet aklı başında bi kızım biriyle bi yerde otururken bile 5 defa düşünürüm ama bu çocuk bana yazında yada sesini duyunca IQ yu direkt 3 e takıyorum . bende bilincindeyim her şeyin ailemi düşünüyorum . bi yandanda içten içe aptalım ki yanımda benimle olsun istiyorum .haklısınız

Bu herif bildiğin pez..... yahu boşver onu. Boşver onu Allah ıslah etsin onu.

Sizce bir sorun yoksa aynen devam adamın niyeti belli ve siz de bu niyeti anlamışsınız ortada öyle kandırılma tuzağa düşürülme filan yok bu erkek müsveddesinin elinde oyuncak olmaya razıyım aşığım ölüyorum bitiyorum diyorsanız devam edin ortada sorun yok ki. :37:

Resmen niyetini acıkca beyan ediyor bence oğlan,o kız giderken seni araması fln bu sevgi degilki seni kullanıyor resmen hadi simdi git hadi simdi gel keske hersey ben seviyorum demeyle bitseydi.. yapma etme lütfen baksana hareketlerine cocuk gibi birşey daha

işin tuhaf yanı üniversite bitirdim gayet aklı başında bi kızım biriyle bi yerde otururken bile 5 defa düşünürüm ama bu çocuk bana yazında yada sesini duyunca IQ yu direkt 3 e takıyorum . bende bilincindeyim her şeyin ailemi düşünüyorum . bi yandanda içten içe aptalım ki yanımda benimle olsun istiyorum .haklısınız

bak kardesım arkadaşım her neysee yazık günah degıl mı sana ortalık onun gıbı serefsızlerın kullanıp attığı kızlarla dolu ılerısını dusunmedennn böyle ıınsalara fırsat verıyorsunuz sonra basınızı duvardan duvara vuruyorsunuz...nolur artıkk bu tarz pisliklere tavız vermeyın ya allahaskına .....cok üzülürüm eger böyle bır hata yaparsan ailene..onlar senın ıcın tertemız bır hayatt düşünürken senın muhatap olduğun ınsan müsveddesine bak..kımse çocuğunun hele kı kız çocuğunun bu tarz seylere alet olmasını ıstemezz....gözünü aç artıkk sende hayatı mahvolann kullanılıp bı kere atılmış kızlardan olma..görüyorum cunku burdan da okuyoruz ne hıkayelerr bak herseyın farkındasın ıstee yolun basındayken dönnnn..ibret al burdakı hıkayelerden bak neler okuyoruz hayatta hıcbırseyın hıckımsenın garantısı yokturrr....evlılıgın bılee kaldı kı senn böyle karaktersız bırıne hayatını emanet edeceksınnn ....hayatta önce kendını dusuneceksın başkasının ısteklerınden once sana zarar veren herseyden uzak duracaksınnn mantıklı olacaksın yoksa cokk zarar görürsün bu hayattaa...öncelıkle kendı hayatını kur ayaklarının uzerınde durr kimseye tavız vermee...o başka bır sehırdeymıs bu bır fırsat gercektennnn tüm alakanı kes hattını degıstır tum sosyal medyadaki hesaplarından engellee...ve bır sure pcyı açma bak gör nasıl unutacaksın..bu arada aılene daha cok zaman ayırr arkadaslarınaa.....kusura bakma cok uzattım amaaa artık bır genç kızın daha hayatının mahvolmasını ıstemıyorummmm ondan bu ısrarımmm...çünkü gerçekten ortamlar cok bozuk ınsanlar cok bozuk olmuş senn bu kadar masum temızkennn kurtar kendınıııı....umarım herseyyy çok güzel olur senın ıcınnn..allah ıyı ınsanlarla karsılastırsınn...selamaetleeeeeee.........

Mnatıklı düşünemiyorsun bence. İlerde pişman olcagın bişey yapma böyle bi insanı nereye kadar sevebilirsin ki?İlişkilerdeki amacı belli.Onu tamamen hayatından çıkar ve kendi yoluna git..Üniversite yıllarınıda böyle saplantılı yaşayarak kendine zehir etme.

Bencede kesinlikle gitmemelisin. Amacına ulaştıktan sonra seni terk edeceği apaçık ortada. Ve senin ona zaafın olduğunu bildiği için bunu iyi kullanıyor. Hayatını mahfetme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir. Bu aşkta değil bence. O kaçamak oynadığı için sana çekici geliyor. Peşinde deli divane gibi dolaşan birisi olsaydı inan tam tersini düşünürdün. Sana değer verecek kişileri hayatına al. Gerisini at gitsin.. Kendi değerini ne ailenin ne de çevrenin gözünde sakın düşürme. Yazık etme kendine..Ne demişler "Seni seveni zehir olsada yut ama seni sevmeyeni sana deger vermeyeni bal olsada UNUT"

canım boş ver gitsin.
şeytan senle uğraşmış.
böyle adam sevilmez. böyle adam boğazlanır :))
bu adam hiç bir şeyi haketmiyor.
ilk lafı cinsellik olan adam, sevgi değil başka bişey peşinde.
sevme ya, boş ver. sil gitsin!!!

Back
X