kendimi aciz köşeye sıkışmış gibi hissediyorum bi akılll verin kızlar

Sen bu adamın seninle ciddi bir ilişki düşünmediğini biliyorsun, seninle bir geleceği olmadığını biliyorsun. Niye, neden hayatını (çok afedersin başka kelime bulamadım) bir p.ç uğruna karartacaksın..? :50::50:

Anlıyorum,seviyor olabilirsin. Ama emin ol unutacaksın ve hayatına adam gibi biri girdiğinde neden geçmişi hatırlamak zorunda kalasın ki? Bu bekaret konusu hassas bir konu. Tabii ki yapabilirsin beden senin bedenin ama kalbin kırılacak. Bu o kadar belli ki.. Her şeyin zamanı var bana kalırsa tam anlamıyla güvenmediğin biriyle birlikte olma.:50::50: Bu sadece sevişmek anlamında değil her konuda böyle. İnşallah en kısa zamanda doğru insan karşına çıkar canım...:34::34:

bu adamın nesine aşıksın bi de hele çok mu iyi, çok mu düşünceli, çok mu fedakar kalp mi kırmaz, çok mu nazik çok mu centilmen çok mu dürüst çok mu sadık, hadi diyelim hepsini barındırıyo ama bu düşünce yapısında olan bi adam adam demiyim bi herif bu özellikleri barındıramaz barındırsa bile 1 yanlışı kaç doğruyu götürüyo sen bunu görmüyomusun hala aşığım diyosun..nesine aşıksın yaa

hata yaptım evet, çok büyük kumar oynadım ve beni aramıyor.. 3 gündür çenem ağrıyo gözlerim ağrıyo artık ağlamaktan..

hata yaptım evet, çok büyük kumar oynadım ve beni aramıyor.. 3 gündür çenem ağrıyo gözlerim ağrıyo artık ağlamaktan..

Hata yaptm derken ??
Allah askina aklini basina topla..seni tanımıyorum ama sen benim yakin arkadasim olsan seni döverdm heralde.. bu ne bicim adam buna asik olumur mu.. seni paspas gibi goren cepte goren kullanan baska kizlari da takip eden bilmemne eden falan filan.. yazarken bile boyle adama sinirlenirm ben.. asigim ne demek yahu.. asik oldugun adamn yaninda guvende huzurlu hissetmen lazim hangisi var ?? Ve asam seni sevmiyor bu kadr acik ve netken...

Eger bahsetyigi o buyuk hatayi yapmadiysan agliycak bir durum yok kesinlikle.. umarm da yapmamissindir..

bundan 3 sene önce bi çocukla svgiliydik, sonrasında birlikte olmuyoruz ve ben ailemle yaşıyorum diye benden ayrıldı , benimle aynı fakultede bi kızla çıkmaya başladı, süreklı kızı almaya gelıodu okula bırlıkte yaşıyorlardı ama kız memleketıne gidince beni arıyordu biz görüşüyorduk. ben çok aşıktım biliyorum aşık olmak görüşmemi gerektırmez ama kendıme engel olamıyordum.sonrasında bu kızla ayrıldı ve beni aradı hiç öfke kin yok içimde neden o kızı seçti zamanında diye ama. bana attığı mesajlar konuşmasının içeriği hep cinsellik üzerine. bana birlikte olmak istediğini otel ayarlamamız gerektiğini söylüyor ben bundan rahatsız oluyorum..bekaretimi otel odalarında kaybetmek istemıyorum. ama onuda çok sevıyorum ben bunu yapmazsam benimle görüşmiceğini bılıyorum. şu an ankarada yaşıyorum o istanbulda ve istanbulda iş bul burda beraber yaşarız diyor. sürükleniyorum resmen .. twittarda eskı sevgılısını ve başka kızları takıp edıyor. nedenını sordugumda beni bunaltma kız işte onlarda diyor . ne yapıyım söyliyim . kimseye en yakın arkadaşıma bile bu durumu anlatamıyorum yardım edin nolur

çocuk abazanın önde gideni.
aç gözünü arkadaşım, adam seni sadece seks objesi olarak görüyor baksana.
dersen ki 3 senedir çok güzel bir ilişkim var, beni çok önemsiyor, bana karşı sadık, hiç yanlışını görmedim ve ilişkimizi bir adım ileriye taşımak istiyorum. o zaman ne güzel inandığı ve aşık olduğu adamla özel bir şey yaşayacaksın derim.
ama şu koşullarda görmüyor musun kullanılacağını.
öteki kızla beraber yaşadı, aynı zamanda senle görüştü.
seninle beraber yaşarken de başka kızlarla görüşür.
Lütfen zaaflarına yenilme ve şu abazan arkadaştan kurtul!!

bundan 3 sene önce bi çocukla svgiliydik, sonrasında birlikte olmuyoruz ve ben ailemle yaşıyorum diye benden ayrıldı , benimle aynı fakultede bi kızla çıkmaya başladı, süreklı kızı almaya gelıodu okula bırlıkte yaşıyorlardı ama kız memleketıne gidince beni arıyordu biz görüşüyorduk. ben çok aşıktım biliyorum aşık olmak görüşmemi gerektırmez ama kendıme engel olamıyordum.sonrasında bu kızla ayrıldı ve beni aradı hiç öfke kin yok içimde neden o kızı seçti zamanında diye ama. bana attığı mesajlar konuşmasının içeriği hep cinsellik üzerine. bana birlikte olmak istediğini otel ayarlamamız gerektiğini söylüyor ben bundan rahatsız oluyorum..bekaretimi otel odalarında kaybetmek istemıyorum. ama onuda çok sevıyorum ben bunu yapmazsam benimle görüşmiceğini bılıyorum. şu an ankarada yaşıyorum o istanbulda ve istanbulda iş bul burda beraber yaşarız diyor. sürükleniyorum resmen .. twittarda eskı sevgılısını ve başka kızları takıp edıyor. nedenını sordugumda beni bunaltma kız işte onlarda diyor . ne yapıyım söyliyim . kimseye en yakın arkadaşıma bile bu durumu anlatamıyorum yardım edin nolur

sen hersyın farkındaısın ama iyice bir silkelenmen gerekıyor herşey açık iima etme bile yok otel yatalm birlikte yasaylım bu sevgi değil aşk ilişki değil gözünü aç hataya düşme hele sende kaybetme korkusu var onu kaybederım diye böyle birsey yaparsan kendini ömür boyu affetme
hadi birlikte oldun diyelim sonra nolcak devam mı edicek ilişkiniz sanıyorsun canı her istediğinde yanına gelecek afedersınız ama birkac dklık zevk için hayatını yakma bak sevgılın olur cok seversın ciddisindr böle bişeyı yapmıssındr ona bişey diyemem ama görüyosun nasıl bi sapık oldugunu o çocugun aklı fikri kızlarda
o seni sevse aten namusuna laf bile getirmez ırak cinsellıkten bahsetmeyı sende kendini kaptırma ya acayip sinirlendim sana anlatamam :47:

sen o hatayı yaptın mı sana inanmıyorum ya
bu konuyu sen bu hatayı yapmadn önce yazmadınmı buraya madem kulak asmıcaksın nıye yazdın
gittin yıne yaptın aynı seylerı ne beklıyorsun seni aramasınımı söliim mı ben sana aricak ama sneı sevdiği için değil canı başka sey ıstediği için
ister kırıl ıster darıl ama yemın ederim alım ayagım titriyor şuan
kusurada bakma yanımda olsun seni döverdim ....
insanlar namusu için yasar sadece...

tokatlasanız dövseniz öldürseniz keşke her şeyi hakediyorum bence ..aramıyo da mesajda atmıyor...oysaki ne kadar korktugumu nası bi fedakarlık yaptıgımı da gördü kendisi..bembeyaz gelinlıkle evlenıcektım ..aileme haksızlık ettim bunca seneme haksızlık ettim ..böyle ölücem sanırım kendimi sıka sıka ağlaya ağlaya..aradım dün işim var çalışıyorum dedi sonra geri dönmedi bana..evleniceğimizide düşünmüyorum bunu nası açıklarım ki bi başkasına ..açıklanmaz kii..kendi kendime yazık ettim ben

Back
X