- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
Derdimi nasıl anlatacağım bilemiyorum kızlar. 6 aydır öyle vicdan azabı çekiyorum ki aynaya bile bakamıyorum.
O ay reglm birkaç gün geciktiği için test aldım. Aslında bir beklentim yoktu evlendiğimizden bu yana korunuyorduk çünkü. Testi yaptığımda hamile olduğumu öğrendim. Her ne kadar çocuk sahibi olmayı düşünmemiş olsakta beni de eşimi de çok mutlu etmişti bu sonuç. Heyecandan ertesi günü bekleyemedik hastanede aldık soluğu. Ultrasona girdiğimde ne görelim bebeğim 16. haftasındaydı.. Kolları bacakları her yeri belliydi yavrumun. Mucize dedim içimden. Eşimle olan problemlerimiz o kadar ilerlemişti ki bebeğim güzel günleri de beraberinde getirecek diye düşündüm. Doktorun yüz ifadesinden belliydi bir şeylerin yolunda gitmediği. 'Bebeğinizin kalp atışlarını duyamıyorum' dedi.
Tekrar dinleyin cihazda sorun vardır biraz daha bekleyelim diye yalvardım ama yapılabilecek bir şey yoktu. Sonradan öğrendiğime göre büyük ihtimalle o gün içerisinde kaybetmiştim bebeğimi. Ben test sonucuna sevinirken o beni terk ediyormuş meğerse. sabaha kadar kendi kendimi yedim o gece. nasıl anlamadım nasıl farketmedim diye. Her ay düzenli regl oluyordum miktarı süresi rengi herşeyi normaldi ve biz korunuyorduk şüpheleneceğim hiçbir neden yoktu yani. Cahil insanlar da değiliz. İnanın başka birinin başına gelse çok şaşırırdım hiç mi farketmedin diye. Ama edilmiyormuş işte. Bebeğimin ultrasondaki görüntüsü aklımdan çıkmıyor. Hala internetten ultrason görüntülerine bakıyorum onu geri getirmez biliyorum ama sanki o resimlerde bebeğimi görüyorum.

O ay reglm birkaç gün geciktiği için test aldım. Aslında bir beklentim yoktu evlendiğimizden bu yana korunuyorduk çünkü. Testi yaptığımda hamile olduğumu öğrendim. Her ne kadar çocuk sahibi olmayı düşünmemiş olsakta beni de eşimi de çok mutlu etmişti bu sonuç. Heyecandan ertesi günü bekleyemedik hastanede aldık soluğu. Ultrasona girdiğimde ne görelim bebeğim 16. haftasındaydı.. Kolları bacakları her yeri belliydi yavrumun. Mucize dedim içimden. Eşimle olan problemlerimiz o kadar ilerlemişti ki bebeğim güzel günleri de beraberinde getirecek diye düşündüm. Doktorun yüz ifadesinden belliydi bir şeylerin yolunda gitmediği. 'Bebeğinizin kalp atışlarını duyamıyorum' dedi.