- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
Melek o kadar güzel özetlemişsin kiiÇoğu mesajını okudum iki gündür çıkardığım sonucu söyleyeyim
Tamam bu adam dikkat çekici seksi diyeyim mesajlarda da çok başarılı
Ama iş birlikteliğe gelince hüsran
Tamam bunlar eldekiler çıkardığım sonuç ise
Sen düşünüyosun ki bu adam böyle istekli hevesli mesajlar atıyo ama yapama sebebi sende gibi düşünüyosun kendinde suç arıyosun çözmek istiyosun
Da sende suç yok ki senin çözebileceğin bişey değil ki o yaşa kadar o çözemediyse yani
Eski erkek arkadaşınşa böyle olmadığını söylüyosun ki işte o normal olan kendine yazık ediyosun burdakiler seni eleştirmiyo yargılamıyo aslında
Her kadın ilişkiden zevk alıp mutlu olmayı hak ediyo sen bunu kendine neden layık görüyosun diyo çünkü adam memnun böyleyim kabul edersen diyo
Sırf bu sorundan boşananlar var
Sana diyoruz ki cinselliği yaşa kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama yaşamak için değil yaşadığına değsin yani
Adam o şeklde mesajlar atınca gündelik hayatta da kıpır kıpır gördüğüm için onu çok zevkli eğlenceli geçer sandım
Sonrası tamamen hüsran şaşknlık alışık olmadığım bir durum
Durdum fantazi aramaya başladım çnkü kendimce emin oldum adamın daha iyisi olduğuna ve kastığı için bu şeklde bir ilşki yaşadığımıza
Görüyorum ki alakası yok
Sadece kendisiyle ilgilenilsin ben yatayım oturayım keyfime bakayım oda beni memnun etsinin peşinde
Cinsellik yaşamam için birisiyle etkilenmem lazım
Etrafımda ki kimse ilgimi çekmiyor maalesef
Şu adam da benim olsa dediğim kimse yok şuan da
Kaldı ki o adamın yayık ağızlı olmadığına nerden emin olcam oda var
Ama bu tam anlamıyla hayal kırıklığı benm için