Bekarken, ilerideki eşim olacak kişiye ihanet olur gibi gelirdi kimseye kafamı kaldırıp bakmazdım.
Ve öyle de bi eş isterdim. Cok şükür böyle bi eşim var.
Şimdi böyle bişey okudum keşke okumasaydım kanım dondu. Ne etrafımda ne etrafımın etrafında böyle bişey olmadığı için af buyrun....
Sizin hayatınızın ilerisi nedir sizce? şuan zannediyosunuz ki, sağlığınız ve gençliğiniz baki kalacak. Malesef zaman birgün tokadını vurdugunda eyvah ben zamanımı en güzel günlerimi neyle geçirmişim, nelerle dertlenmişim. kendime kötülük etmişim diyeceksiniz.
Bakın hanımlar, bu normal bir durum değil. İnsanın doğasına aykırı, hastalıklı bir durum bu. Ve bu olaylar evet genç zihinleri zehirliyor! Kesinlikle zehirliyor. Ben nasıl okuduysam bu rezilliği başkaları da okuyor ve bu olaylar okuya okuya duya duya bi şekilde yayılıyor ve normalleşiyor. Bu herkesin kendi hayatı bizene demek cok sorumsuzca. Birisi intihar ederken kendi hayatı bize ne herkes özgür diyebilir misiniz???
Bu zavallı kadıncagızın hayatının geri kalanını hayal edebiliyor musunuz? Şuanki bulundugu iğrenç vaziyeti göremiyor musunuz? O halde sırtını sıvazlamak yerine kendine gelmesi için bikaç cümle niye kurmuyosunuz? Veya bu yönde bişeyler yazanları niçin topa tutuyorsunuz?
@mune yönetimin bu tutumunu gözden geçirmesini istiyorum. Anne olarak çocugumun birgün böyle şeyler okuyup beyninin kirlenmesini istemiyorum.