kendimi anlayamıyorum.

Güvensizliğinizi kazanmak için herhangi bir şey yapmamış. Sebepsiz sıkılmalarınız var. Darılmayın ama bu kişiyi sevdiğinizi değil, sadece ihtiyaç duyduğunuzu hissediyorum.

Normal ama, ben de zamanında sevgiyle alışkanlığı karıştırırdım. Sürekli peşimde koşan, her istediğimi yapan, bana bütün kapılarını açmış (sosyal medyadan bahsediyorum) birinden ben de sıkılırdım arada. Ama kaybetmeyi de göze alamazdım.

Zaman geçince defteri gereksiz yere doldurduğumu, hayatta tek başıma daha güçlü olmam gerektiğini fark ettim :110:

Güvensizliğinizi kazanmak için herhangi bir şey yapmamış. Sebepsiz sıkılmalarınız var. Darılmayın ama bu kişiyi sevdiğinizi değil, sadece ihtiyaç duyduğunuzu hissediyorum.

Normal ama, ben de zamanında sevgiyle alışkanlığı karıştırırdım. Sürekli peşimde koşan, her istediğimi yapan, bana bütün kapılarını açmış (sosyal medyadan bahsediyorum) birinden ben de sıkılırdım arada. Ama kaybetmeyi de göze alamazdım.

Zaman geçince defteri gereksiz yere doldurduğumu, hayatta tek başıma daha güçlü olmam gerektiğini fark ettim :110:
öyle biri de değil yani her istediğimi alabildiğim biri değil bazen bana kök söktürüyo alıştığım doğrudur ama şimdi napmalıyım onu bilmiyoruum yani bunları hissettiğimde sıkıldığımda şüphelendğimde.

Kendi kendinizi telkin etmenizle mümkün bunlar ancak. Boşuna şüpheleniyorum deyin kendinize. Yani çocuk ne yapsa zaten inandıramaz sizi. Ama bunu siz kendinize yapabilirsiniz.

Sıkıldığınızda da her ilişki monotonlaşır düşüncesinden yola çıkarak, değişik şeylere yönlendirin. Mesela hem yüzünü görmeniz gerekmeyecek hem de beraber olacaksınız, sinemaya gidin :KK76: Ya da baktınız sinemayla olmayacak. Kırıcı da olmak istemiyorsunuz aynı zamanda, ailenizle tartışmış olun moraliniz bozuk olsun. Kendi kendinize kalmak isteyin falan filan :21: Pembe yalanlar hayat kurtarır :KK28: Bir iki gün az görüşün, sabırlı olun. Düzelince zaten sorun yok.

X