• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bakımsız buluyorum.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Günaydın arkadaşlar Yeni bir ise girdim. Yeni arkadaşlar edindim. Arkadaslarim gayet kendimerine giydiklerini yakistiran kisiler cok hosuma gidiyor stilleri. Bense saçım koyu renkti, kendimce sacimi sari yaptim ama dipleri turuncu kaldi.onceden sacimi hep kendim boyayan ben artık bunu bile beceremez oldum. Kuaföre gidicem ama maasimi bekliyorum. Birde ne giysrm kendime yakistiramiyorum. Sürekli kendimi baskalariyla kiyasliyorum. Ne guzel giyinmiş, ne guzel yakistirmis kendine diyorum. Kendimi neden boyle ezik hissediyorum. Bende biraz havali giydigini kendine yakistiran biri olmak istiyorum. Nasıl nerden baslayabilirim neler yapabilirim. Daha 6 aylık evliyim birde.

Güzel giyinmenin bence en önemli kuralı insanın vucudunu tanıması
Etekler bile çeşit çeşit kalem etek pileli etek kiloş etek
Bunların hangisinin size hitap ettiğini deneyerek öğrenin
Hafta sonları avmlere gidip kendinize uygun olacağını düşündüğünüz kıyafetleri deneyin
Moda blogları takip edin fikir edinin
Bir stil oluşturun kendinize
Bazı şeyler hemen olmaz
Yavaş yavaş gardolabınızı yeni stilinize göre değiştirin

Günaydın arkadaşlar Yeni bir ise girdim. Yeni arkadaşlar edindim. Arkadaslarim gayet kendimerine giydiklerini yakistiran kisiler cok hosuma gidiyor stilleri. Bense saçım koyu renkti, kendimce sacimi sari yaptim ama dipleri turuncu kaldi.onceden sacimi hep kendim boyayan ben artık bunu bile beceremez oldum. Kuaföre gidicem ama maasimi bekliyorum. Birde ne giysrm kendime yakistiramiyorum. Sürekli kendimi baskalariyla kiyasliyorum. Ne guzel giyinmiş, ne guzel yakistirmis kendine diyorum. Kendimi neden boyle ezik hissediyorum. Bende biraz havali giydigini kendine yakistiran biri olmak istiyorum. Nasıl nerden baslayabilirim neler yapabilirim. Daha 6 aylık evliyim birde.
Mrb cnm moda dergileri karıştırıp okusan biraz trendlerden haberin olur basic parçalar alırsın önce sonra da tarzına uygun parçalar ile kombinlersin
Dergilerde yazar mesela her kadının camel rengi kaşe kaban ı olmalı veya düz siyah elbisesi
Moda blogerlarını takip et instagramdan mesela
Bazı kullanıcılar ne nerede be kadar paylaşıyor indirim de takip edersin çünkü şık giyinmek biraz paraya bakıyor

eğer yeterince ilgilenemeyecekseniz saçınızı sarı yapmayın.
sarı saç bakım ister, dibi gelir, akar..
makyaj yapmazsanız soluk görünürsünüz.
illa uzun saç diye diretmiyorsanız, bob modelleri düşünebilirsiniz.
bakımlı görünürsünüz.

işyerinde uygun bir dolabınız varsa topuklu ayakkabınızı bırakın.
bir stiletto, bir kot pantolon bir deri ceketle giyildiğinde bile gayet havalı olur.
kendinizi rahat hissedeceğiniz eğreti durmayacak bir tarzınız olmalı.
sade parçalara yatırım yapın.
moda diye her şey giyilmez.

biraz fiziğinizden bahsederseniz belki bir şeyler söyleyebiliriz.

eğer yeterince ilgilenemeyecekseniz saçınızı sarı yapmayın.
sarı saç bakım ister, dibi gelir, akar..
makyaj yapmazsanız soluk görünürsünüz.
illa uzun saç diye diretmiyorsanız, bob modelleri düşünebilirsiniz.
bakımlı görünürsünüz.

işyerinde uygun bir dolabınız varsa topuklu ayakkabınızı bırakın.
bir stiletto, bir kot pantolon bir deri ceketle giyildiğinde bile gayet havalı olur.
kendinizi rahat hissedeceğiniz eğreti durmayacak bir tarzınız olmalı.
sade parçalara yatırım yapın.
moda diye her şey giyilmez.

biraz fiziğinizden bahsederseniz belki bir şeyler söyleyebiliriz.

Aslinda ikgikebiyorun bakimlarinida yapiyorun ama beceriksizligim tuttu kaş yapayım derken goz cikardim resmen. Makyajsiz bir yere cikmam. Ama giydiklerimi yakistiramiyorum. Hevesle aldığım seyleri daha sonra kendime yakistiramiyorum. 6-7 kilo fazlam var. Basenlerimden dolayı herseyi giyemiyorum.

Öncelikle senin yüzüne ve ten rengine sarı saç uyumlu mu ondan emin ol..
Sarı saç zordur. Makyajsız gezemezsin. O yüzden hiç bana göre bir şey değil. Yaşı daha büyük gösterir vs..

Ben moda konusunda fikir verecek son kişilerden biriyim. Aklıma eseni giyerim. Kimseye de özenmem yakışmış der geçerim.
Hevesim yoktur yani. Belki bir gün dilediğimce alışveriş yapma imkanım olursa heves de olur.. :KK45:

Moda dergileri oku. Sosyal medyada ünlü ünsüz modacıları takip et işine yarar..

Övünmek istemiyorum ama ben o stili olan kişilerden olduğumu düşünüyorum. Stil hemen oturmaz, emek vermek lazım, vücudunuzu, yaptığınız işi, içinde rahat edeceğiniz kıyafetleri bilmeniz lazım. Atıyorum metrobüsle işe gidiyorsanız dar kalem etek zorlar sizi gibi..

Saç konusunda da bakım yapabileceğiniz boy ve rengi tercih edin. Ben sürekli moda dergileri, blogları takip ederim, moda tutkum zaten, isteyerek takip ediyorum hobi gibi.

Sevdiğim tarz ve renkler bellidir ki bu sene benim yılım, kareliler, çiçek desenliler, pastel ve canlı renkler...

Bir de size tavsiyem cilt alt tonunuzu bulun, sarı saç yakışmayan yoktur, doğru tonu bulamamış vardır. Beyonce bile sarı kullanıyor sonuçta değil mi? Cilt tonunuz size yakışan renkleri, makyajı belirlemenizde çok önemli.

topuklu ayakkabı boyunuzu uzatır. daha ince görünürsünüz.
siyah toparlayan dar kesim pantolon, uzun gömlek veya bluz üzerine ceket veya hırka ve stiletto.
bitti gitti. üst giyimde desen kullanın.
basenli olduğunuz için, koyu desensiz altları tercih edin.
kalem etek hemen herkese yakışır.
bir şal veya büyük bir küpe veya büyük bir kolye ile dikkat çekici olabilirsiniz.
aksesuara çok paralar dökmek de gerekmiyor. yeter ki kalitesiz görünmesin.

avmlerde tenha saatlerde tezgahtarları uyuz etmeden, bol bol deneyin :)
haftasonları erken saatte gidebilirsiniz..

milletin hint fukarası gibi giyiniyorsun of çok çirkin giyiniyorsun dediği biriyim bir kere de birini ciddiye almadım ,bence siz bu hayata bakış açınızı değiştirin ,''havalı olmak istiyorum,milletin giyimi ile kıyaslıyorum kendi giyimimi''minvalindeki cümlelerin içi çok BOŞ.

bu sene v yaka boyunda bant olan kazak giymeyen kalmadı..
ya da omuz dekolteli uzun kollu.
geçmiş yıllarda omzu açık kayık yaka kazak modası olmuştu.
bir şeyin yaygın olması onu tarz yapmıyor.
klasik giyindiğinizde küçük kadın gibi duracaksanız eğreti duracaksanız yani, bunu yumuşatmanız gerekir.
bir de neyi nerde giyeceğiniz önemli bence.
pazar günü sahil kenarında topuklu ayakkabıyla yürümek komik mesela..

Tek renk elbiseler, sert kumaştan toparlayici koyu renk pantolonlar bence sizr göre.olabildig8nce desensiz basic parçalar edinin. Instagram kullaniyorsaniz moda ve kombin paylasanlari takip edin fikir edinirsiniz.
Aksesuar da çok önemli. Kaliteli duran bir saat bir kolye veya bileklik bile havanizi degistirir.
Bence en önemlisi sadelik. Sadeliğin modasi hic gecmiyor.

Back
X