Iyi Aksamlar Hanimlar,
Aslinda benimki pekte Dert sayilmaz ama sizin önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacim var. Sorunum şuki ben insanlara karşı katı davranmayı, birşeyden hoşlanmadiysam onu söylemeyi, hep o insani kirarim düsüncesiyle SÖYLEYEMIYORUM! Bu ilk basta ne kadar iyi görünsede hic öyle degil cünkü bazen o kadar iyimser oluyorumki insanlar bunu cok güzel kullanabiliyorlar. Mesela biri bana önemli sorsa illa aciklama yaparak cevap veriyorum. Sonrada kendime kiziyorum ya neden acikliyorsunki diye. O kimki ona aciklayasin sanane de gec diyorum icimden..ama olmuyor. Veya biri laf soksa bisey dese kalakaliyorum öyle sonrada kendime öyle kiziyorumki neden vermedin agzinin payini diye ama elimde degil inanin hazir cevap verme kabiliyetim yok hep sonradan aklima gelir.. Düsüncelerimi veya birseye ne kadar cok kizdigimi belli edip söylemem icinde gercekten karsidaki insan sınırı aşarsa söylerim yoksa yapamiyorum

bu huylarimi yenmem lazim yoksa daha cok üzülürüm..ama nasil bilmiyorum

esim bile bana kiziyor hayir demesini ögren durusunu insanlara belli et diyor. Bide 3 Senelik evliyim neredeyse yolun basinda ögrenmem lazim daha bircok seyi elbet ama nasil hanimlar sinir oldum iyice!