• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bir hiç gibi hissetmek

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Kizlar selamlar iyi geceler
Birikim amaçlı kendime mersin burma bilezik yaptırdım eşime havalar çok bozuk çocukla dışarı çıkamadığım için. Eşim akşam almış verdi hem çizik hem büyük söylemiştim bileğim inanin çok ince düşmesin diye itekliyorum sürekli. Benimle ilgili olan hiçbirşeyi önemsemiyor gibi geliyor mevzu bilezik değil bakmadan mi aldin diyorum yo diyor devamini getirmiyor. Daha çok sinirleniyorum umursamaz olmasindan kendiyle alakali olan herşeyi önemser özen gösterir. Benimle alakali hiçbirşeyi önemsemiyor farkediyorum bu canımı çok acıtıyor. Her geçen gün kendimi daha değersiz daha ezik hissediyorum bu sadece bir örnek daha nicelerini anlatabilirim . Ha birde en çok zoruma gidenlerden biri biyere vs gideceğimizde beni aramaz önce annemi arar haber verir yada onlara gelcekmisiniz der kararlaştirirlar beni arar annemle konuştum boyle yapiyoruz der . Bişey alacak olur anneme sorar söyler ben ondan duyarim kocan aradi bunu bunu alcakmiş yada yapmış gibisinden . Evet benim kendi annem ama bu onemli değil onun annesi yada benim annem onemli olan beni ve fikirlerimi önemsememesi

Aslında nişanlıylen hiç böyle değildi ama evlendikten sonra bu önemsemez halleri umursamaz halleri hep oldu. Sorumsuz vs diyemem çokta iyi bir baba ama konu bana gelince önemsemiyor buda canımı çok acıtıyor. Konuşarak halletmek istediğimde bir kelime ediyor beni daha yerle bir ediyor ne alaka yok saçmalama hayir alakasi yok gibi cümlelerle konu başlamadan bitiyor. Bende artık mecalim kalmadi sadece ağlıyorum .

Acaba en ufak şeyleri sorun edip tartışıyor iseniz
Tartışmaların sonunda bir köşede oturup ağlıyorsanız
Bu sebepten umursamaz davranıyor olabilir...

Mesala bilezik mevzusu o kadar basit bir mevzu ki benim için
Buraya yazmaya bile değmez..

Ama sizin için bu ufak şeyler büyük sorun oluyorsa
Adam da bıkmıştır takmıyordur diye düşünüyorum
Erkekler bizim kadar ince düşünemez
Ve bizim kadar detaycı olamazlar hiç bir zaman

Sanırım çizik almasının sebebi biraz daha uyguna geldiği için. Yani paradan tasarrüf yapmak için o şekilde almış.
Kendini bu şekilde hissettiğinden de bçyle davranıyordur. Biraz özgüven sahibi olman gerek. Kadın olarak ezilme karşısında.

Bilezik çizildiği de benim bildiğim kuyumcuya götürdüğünde hallediyorlar neden bu kdr sorun yaptın ki bir bileziği

iyi de adam ne anlar bilezikten

hatta 40 yaşında kadınım mersin burma bilezik duymadım bile

Adana burma dışında bilezik adı da bilmem ya neyse

bileziklerin de mi numarası var yani hangisinin sizin elinize ya da bileğinize olacağını nasıl bilecek ki

bence eşinize çizdiğiniz imaj hep başkasına ihtiyacı olan bir kişi imajı yani var ya kadınlar işte kocam alsın getirsin götürsün beni önemsesin

onun bir tık ilerisi de bu tek başına bir şey yapamaz annesini arayayım organizasyon yapayım vs olmuş gibi

Evlenirken eşim mersin burma alalim demişti biliyor yani bende aynisindan olduğunu söyledim aslinda konu bilezik değilki mesela kendi saat fakan alirken içine kadar bakar sadece bukadar özensiz davranması beni üzen. Aslında her işimi kendim hallederim hava yağmurlu olmasa kendimde giderdim ama cocukla gitmek istemedim . Mesela bakkala giderken bişey lazimmi der bende ayran al derim kola alir gelir ayran yokmuymuş derim oda satmiyolarmiş der. Ertesi gün bakkalda görürüm olduğunu ne

Evlenirken eşim mersin burma alalim demişti biliyor yani bende aynisindan olduğunu söyledim aslinda konu bilezik değilki mesela kendi saat fakan alirken içine kadar bakar sadece bukadar özensiz davranması beni üzen. Aslında her işimi kendim hallederim hava yağmurlu olmasa kendimde giderdim ama cocukla gitmek istemedim . Mesela bakkala giderken bişey lazimmi der bende ayran al derim kola alir gelir ayran yokmuymuş derim oda satmiyolarmiş der. Ertesi gün bakkalda görürüm olduğunu ne

peki sizce neden böyle yapıyor

dün eşime liste yaptık markete gitti

kahve de vardı listede almamış

unuttum dedi güldük geçtik

yani unuttum derse tepki mi gösterirsiniz ya da neden hem sorup hem almıyor amacı sizce ne

Ben çok uzun konuşsamda sonunda ne alaka saçmalama alakasi yok diyor az konuşsamda. Sanirim eskiden çok konuştum diyolok kurmaya çalıştım didindim ama öylede dinlemiyor böylede. Sanirim gücüm kalmadı ondan ağlamam :( bazen acaba beni delirtmeyemi çalışıyor diye bile düşünüyorum sorup almamak hep yapiyor ee bunu alcaktın diyorum bitmiş kalmamış satmıyormuş diyor. Biyere gidecek oluyoruz bu yoldan mi gitsek diyorum ora uzatir diyo ordan gitsek 30 dk yolu 1 saat yapiyor .

Back
X