Kendimi çaresiz hissediyorum

prensesinannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
64
28
3
33
Kızlar çıldırmak üzereyim şu hamile halimle hergün ağlamaktan bıktım. Eşime çok sinirliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kv bağırsak kanseriydi ameliyat olmuştu çok şükür toparlandı tahlilleri temiz çıktı doktor hersey çok güzel dedi ama ona rağmen bitmiyorlar. Eşim dün hayatım sabah erken kalkıp annemle kahvaltı yapsana tek yapamıyor eşlik et dedi bende kalkamam ben öyle erken bişe yiyemiyorum gece uykusu nedir zaten unuttum bebeğim gece çok hareketli oluyor uyuyamıyorum. Eşim oruçlu oluyor. Bugün akşam iftarda eşim gece balığa gideceğini söyledi kp gece kedi gibi ayaktasınız gündüz kalkmak bilmiyorsunuz anneniz aç sizi bekliyor kalkıp kahvaltı hazırlamıyorsunuz ayıp be dedi ben şok oldum. Eşimde ben kalkıp soruyorum istemiyor dedi. Kv çocuk soruyor ben yiyiyorum karışma dedi ama Kv hergün kp şikayet ediyor geç kalkıyorlar diye kp o yüzden öyle dedi Kv eşimin yanında sanki kendi şikayet etmiyor gibi konuştu. Tabi eşim niyetli herkes biliyor o taş bana geldi çok moralim bozuldu. Kv ameliyat olmadan önce eşim söz vermişti kendi evimize çıkacağımıza dair. Çok büyük kavgalarımız oldu Kv yüzünden kanamam olmuş hastanede yatmıştım. Eşime boşanmak istiyorum diye bile konusmustum.Söz vermişti.Ameliyattan sonra ben Doğum yapmadan önce taşınacaktık ama Kv ameliyatında eşim çok izin alınca işten çıkarıldı. Şimdi temmuz 3'te işe başlayacak ama taşınma olayı nasıl olacak bilmiyorum çok doluyum eşim sadece annesine yoğunlaşmış durumda. Akşam dışardaydım arabada malum karnım burnumda çok terliyorum camı açtım çok terleyince gebelik tansiyonum var hemen fırlıyor Kv ben üşüdüm ameliyatlıyım camı kapatın dedi kapattım üstüne klimayı sıcak açtırdı ve şuan tansiyonum inmiyor eşim hiç düşünmüyor sonrada ne oldu neye moralin bozuldu diyor

Bence bir an önce evleri ayırmanın bir yolunu bulun.. Kayınvalidenize de kızamıyorum çünkü kanser bitse de nüksedebilen riskli bir hastalık,kemoterapi derken insanın psikolojisi de sarsılır.. Allah yardımcınız olsun ikinizin de. Herkes hassas evde,gerilim yüksek.. Olmadı annenlere git bir süre..

En baştan o eve gelin girmeyi kabul etmemeliydiniz. Şimdi bir de bebek bekliyorsunuz. Eşinizi bir an önce ayrı ev konusunda ikna etmeye bakın ama ne yalansöyleyeyim daha uzun bir süre o evde kalırsınız gibi geldi. Allah sabır versin..

Bence bir an önce evleri ayırmanın bir yolunu bulun.. Kayınvalidenize de kızamıyorum çünkü kanser bitse de nüksedebilen riskli bir hastalık,kemoterapi derken insanın psikolojisi de sarsılır.. Allah yardımcınız olsun ikinizin de. Herkes hassas evde,gerilim yüksek.. Olmadı annenlere git bir süre..

Canım Kv hiç kemoterapi almadı çünkü başlangıç ve iyi huylu tümördü direk ameliyat oldu ve çok şükür temiz hiç bir sorun kalmamış ama gel gelelim burnumuzdan getiriyor. Kavga aşamalarımızda o kadar çok annemde, babamda kaldım ki hamile halimle artık perişan olmaktan bıktım

Canım Kv hiç kemoterapi almadı çünkü başlangıç ve iyi huylu tümördü direk ameliyat oldu ve çok şükür temiz hiç bir sorun kalmamış ama gel gelelim burnumuzdan getiriyor. Kavga aşamalarımızda o kadar çok annemde, babamda kaldım ki hamile halimle artık perişan olmaktan bıktım
Canım benim,olmadı kiraya çıkın bir süre de rahat et..

Hamile olunca ne oluyor insanlığın soyunu siz mı devam ettirecek Diniz. Ne bu tripler kvdeniz zaten karışma diyerek kprinizi susturmus. Ben daraldim Allah eşinizle sabır versin en kısa zamanda ayrı eve çıkmanız ve o insanları kendi huzurlariyla baş başa bırakmaniz dileğiyle..

Siz biraz takıntı haline getirmişsiniz ama hamilelikte normal.
Keşke kabul etmeseydiniz aynı evde oturmayı. Bir de üzerine hamile kalmışsınız. Ev ev üstüne kurulmaz. Kp nin söylediklerine de kulak asmayın.
Bi an önce kendi evinize geçersiniz inşallah.

Kusura bakma da hepimiz çocuk doğurduk bu naz bu niyaz nedir?? Cok ciddi hastalık geçirmiş bir kadın var arada onunla kahvaltı etseniz ne olur??

Naz mı? Pardon ben nazlanacak olsam çok farklı şekilde nazlanırım burda açtığım konular var tekrar aynı şeyleri yazıp sayflarca satır oluşturup kimseyi sıkmak istemedim. Bir insan hastaysa hastalığını bilir Kadir kıymet bilir ben daha önce kv yüzünden sinir krizi geçirip düşük yaptım. Gelenin gidenin arkasından verip veriştiren, kendi oğluna bile böyle evlat olmaz olsun diyen kocası peşinde pervaneyken dilinden beddua düşürmeyen, benim annem geldi mi oturma kalk bir iş yap diyen, eve gelen insanlar yardım olsun diye yemek yaparken onlar gidince ben bunları yemeyeceğim diyerek tencere tencere yemekleri döktürüp bana yeni yemek yap diyen. Ameliyat olmadan önce dahi duşa tek girmeyip eve gelene beni yıka diyen duşunu almayı Bırak suyunu bile ayağına isteyen, kardeşlikleri mecbur olmadıkları halde gelip kv katını temizliyorken onların arkasından ne biçim temizlik düzenimi bozmuşlar Allah bunların eline düşürmesin Allah onlarada hastalık versin diyen insanla sen kahvaltı yapmak istermiydin?

Naz mı? Pardon ben nazlanacak olsam çok farklı şekilde nazlanırım burda açtığım konular var tekrar aynı şeyleri yazıp sayflarca satır oluşturup kimseyi sıkmak istemedim. Bir insan hastaysa hastalığını bilir Kadir kıymet bilir ben daha önce kv yüzünden sinir krizi geçirip düşük yaptım. Gelenin gidenin arkasından verip veriştiren, kendi oğluna bile böyle evlat olmaz olsun diyen kocası peşinde pervaneyken dilinden beddua düşürmeyen, benim annem geldi mi oturma kalk bir iş yap diyen, eve gelen insanlar yardım olsun diye yemek yaparken onlar gidince ben bunları yemeyeceğim diyerek tencere tencere yemekleri döktürüp bana yeni yemek yap diyen. Ameliyat olmadan önce dahi duşa tek girmeyip eve gelene beni yıka diyen duşunu almayı Bırak suyunu bile ayağına isteyen, kardeşlikleri mecbur olmadıkları halde gelip kv katını temizliyorken onların arkasından ne biçim temizlik düzenimi bozmuşlar Allah bunların eline düşürmesin Allah onlarada hastalık versin diyen insanla sen kahvaltı yapmak istermiydin?
Ohaaa

bu kaynanaları hiç anlamıyorum. evlenmeden önce yüzlerine bile bakmıyorlar çocuklarının evlennice şikara biniyor. kaynananızda ben kötü olmayım diye kp dedirtiyor demek istediklerini anlaşılan. sana tavsiyem kocanla kötü olmaman kimseye düşmez hamile kadının saat kaçta kalktıgı çok rahatsız oluyorlarsa ayırsınlar evini. eşin sıkıntı çıkarmıyorsa bence kafana bile takma. eşin de bişey demeye kalkarsa bende istemem insanları rahatsız etmeyi ama sen mecbur ettin bunu bana dersin. Allah yardımcın olsun hayrınan kucagına alırsın evladını inşallah. :anne:

bu kaynanaları hiç anlamıyorum. evlenmeden önce yüzlerine bile bakmıyorlar çocuklarının evlennice şikara biniyor. kaynananızda ben kötü olmayım diye kp dedirtiyor demek istediklerini anlaşılan. sana tavsiyem kocanla kötü olmaman kimseye düşmez hamile kadının saat kaçta kalktıgı çok rahatsız oluyorlarsa ayırsınlar evini. eşin sıkıntı çıkarmıyorsa bence kafana bile takma. eşin de bişey demeye kalkarsa bende istemem insanları rahatsız etmeyi ama sen mecbur ettin bunu bana dersin. Allah yardımcın olsun hayrınan kucagına alırsın evladını inşallah. :anne:

Aynen öyle canım zaten o zoruma gidiyor eşim yokken neler diyor kp neler dediğini duyuyorum ama eşimin yanında gıkı çıkmıyor. Eşim yattığıma kalktığıma karışmaz hiç ama kv baya takıyor ve Buda beni sinir ediyor sonuçta hamileyim Sancım oluyor tansiyonum yüksek oluyor geceleri zaten uyuyamıyorum Ama halden anlamıyor. Güzel Duan için teşekkür ederim Amin inşallah canım

Back
X