- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 33
- Konu Sahibi prensesinannesiii
Kızlar çıldırmak üzereyim şu hamile halimle hergün ağlamaktan bıktım. Eşime çok sinirliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kv bağırsak kanseriydi ameliyat olmuştu çok şükür toparlandı tahlilleri temiz çıktı doktor hersey çok güzel dedi ama ona rağmen bitmiyorlar. Eşim dün hayatım sabah erken kalkıp annemle kahvaltı yapsana tek yapamıyor eşlik et dedi bende kalkamam ben öyle erken bişe yiyemiyorum gece uykusu nedir zaten unuttum bebeğim gece çok hareketli oluyor uyuyamıyorum. Eşim oruçlu oluyor. Bugün akşam iftarda eşim gece balığa gideceğini söyledi kp gece kedi gibi ayaktasınız gündüz kalkmak bilmiyorsunuz anneniz aç sizi bekliyor kalkıp kahvaltı hazırlamıyorsunuz ayıp be dedi ben şok oldum. Eşimde ben kalkıp soruyorum istemiyor dedi. Kv çocuk soruyor ben yiyiyorum karışma dedi ama Kv hergün kp şikayet ediyor geç kalkıyorlar diye kp o yüzden öyle dedi Kv eşimin yanında sanki kendi şikayet etmiyor gibi konuştu. Tabi eşim niyetli herkes biliyor o taş bana geldi çok moralim bozuldu. Kv ameliyat olmadan önce eşim söz vermişti kendi evimize çıkacağımıza dair. Çok büyük kavgalarımız oldu Kv yüzünden kanamam olmuş hastanede yatmıştım. Eşime boşanmak istiyorum diye bile konusmustum.Söz vermişti.Ameliyattan sonra ben Doğum yapmadan önce taşınacaktık ama Kv ameliyatında eşim çok izin alınca işten çıkarıldı. Şimdi temmuz 3'te işe başlayacak ama taşınma olayı nasıl olacak bilmiyorum çok doluyum eşim sadece annesine yoğunlaşmış durumda. Akşam dışardaydım arabada malum karnım burnumda çok terliyorum camı açtım çok terleyince gebelik tansiyonum var hemen fırlıyor Kv ben üşüdüm ameliyatlıyım camı kapatın dedi kapattım üstüne klimayı sıcak açtırdı ve şuan tansiyonum inmiyor eşim hiç düşünmüyor sonrada ne oldu neye moralin bozuldu diyor