- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 33
- Konu Sahibi prensesinannesiii
-
Bence bir an önce evleri ayırmanın bir yolunu bulun.. Kayınvalidenize de kızamıyorum çünkü kanser bitse de nüksedebilen riskli bir hastalık,kemoterapi derken insanın psikolojisi de sarsılır.. Allah yardımcınız olsun ikinizin de. Herkes hassas evde,gerilim yüksek.. Olmadı annenlere git bir süre..
Canım benim,olmadı kiraya çıkın bir süre de rahat et..Canım Kv hiç kemoterapi almadı çünkü başlangıç ve iyi huylu tümördü direk ameliyat oldu ve çok şükür temiz hiç bir sorun kalmamış ama gel gelelim burnumuzdan getiriyor. Kavga aşamalarımızda o kadar çok annemde, babamda kaldım ki hamile halimle artık perişan olmaktan bıktım
Canım benim,olmadı kiraya çıkın bir süre de rahat et..
Kusura bakma da hepimiz çocuk doğurduk bu naz bu niyaz nedir?? Cok ciddi hastalık geçirmiş bir kadın var arada onunla kahvaltı etseniz ne olur??
OhaaaNaz mı? Pardon ben nazlanacak olsam çok farklı şekilde nazlanırım burda açtığım konular var tekrar aynı şeyleri yazıp sayflarca satır oluşturup kimseyi sıkmak istemedim. Bir insan hastaysa hastalığını bilir Kadir kıymet bilir ben daha önce kv yüzünden sinir krizi geçirip düşük yaptım. Gelenin gidenin arkasından verip veriştiren, kendi oğluna bile böyle evlat olmaz olsun diyen kocası peşinde pervaneyken dilinden beddua düşürmeyen, benim annem geldi mi oturma kalk bir iş yap diyen, eve gelen insanlar yardım olsun diye yemek yaparken onlar gidince ben bunları yemeyeceğim diyerek tencere tencere yemekleri döktürüp bana yeni yemek yap diyen. Ameliyat olmadan önce dahi duşa tek girmeyip eve gelene beni yıka diyen duşunu almayı Bırak suyunu bile ayağına isteyen, kardeşlikleri mecbur olmadıkları halde gelip kv katını temizliyorken onların arkasından ne biçim temizlik düzenimi bozmuşlar Allah bunların eline düşürmesin Allah onlarada hastalık versin diyen insanla sen kahvaltı yapmak istermiydin?
bu kaynanaları hiç anlamıyorum. evlenmeden önce yüzlerine bile bakmıyorlar çocuklarının evlennice şikara biniyor. kaynananızda ben kötü olmayım diye kp dedirtiyor demek istediklerini anlaşılan. sana tavsiyem kocanla kötü olmaman kimseye düşmez hamile kadının saat kaçta kalktıgı çok rahatsız oluyorlarsa ayırsınlar evini. eşin sıkıntı çıkarmıyorsa bence kafana bile takma. eşin de bişey demeye kalkarsa bende istemem insanları rahatsız etmeyi ama sen mecbur ettin bunu bana dersin. Allah yardımcın olsun hayrınan kucagına alırsın evladını inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?