Annem kulak çöpünü zeytin yağa batırıp hafif poposuna sokuyor yani öle derin değil az öle bekletio sonra rajatça yapio çocuk şimdi o ağlamalar için değişik bir yöntem deniyoruz inşallah işe yararBizimde ilaçlar değişti nannamini adında surup ve relaktaz damla verdi iki gündür kullanıyoruz ama sanki artık gazdan değilde aliskanliktan bahiriyo gibi sadece 4 gündür büyük cisini yapamadı ona çok dertli iki sefer dir fitille yaptırıyoruz alışkanlık olacak diye korkmuyor degilim
değişik yöntem derken nasıl biseyAnnem kulak çöpünü zeytin yağa batırıp hafif poposuna sokuyor yani öle derin değil az öle bekletio sonra rajatça yapio çocuk şimdi o ağlamalar için değişik bir yöntem deniyoruz inşallah işe yarar
30 günlük bir oğlum var 15. Günden beri cildirmis gibi aglamalari başladı doktorlar gazı olduğunu söyledi biogaia ve san siblex kullanıyoruz düzenli olarak. Beslenmesinden sonra ağzından gazını çok nadir çıkarıyor ama genelde bi süre sonra cikariyor büyük cisinide günde anca 2 kez yapıyor pipisine biraz bıtik dediler henuz kprkumdan sunnet ettiremedim ama cisini yaparken zorlanmiyo. anne sutu ve günde toplam 60 ml mama veriyorum ama oğlum uykuya dalamiyor uyanık olduğunda sürekli ağlıyor ve bezi değiştirmek ve banyo yaptırmaksa resmen zulüm nefesi içine kacasiya agliyo her defasında ne yapacsgimi şaşırdım artik
Başka bir doktora gittik ve 10 gün denememizi söyledi çok şükür daha iyiDeğişik yont
değişik yöntem derken nasıl bisey
merhaba,en zor dönemdesiniz ama az kaldı atlatmanıza inşallah.gaz problemi olan bebeklerde uyku sorunu çok sık yaşanır ama gazı olmadığı halde uykuya dalamıyorsa gün içinde gereğinden fazla yorulmuş olabilir açlık ve gündüz uykularını almamış olması da bunu etkiler.ben de 1.5 ay boyunca sap siplex ve biogaia kullandım çok yararlı ikisi de faakt sancı çekmesini engellemiyor.gaz normaldir ama mama veriyorsanız mamadan kaynaklanıyor olabilir ve kabızlık problemine de neden olabilir bazı mamalar aşırı gaz yapıyor.keçi sütünden yapılan mamalar gaz yapmıyor ve çok besleyicidirler kullanabilirsiniz.doktorunuzdan başka bir gaz ilacı önerisi isteyebilirsiniz.biz maflora başlar başlamaz gaz sancıları bitmişti.banyo konusunda ise aceleci olmayın onun hazır olduğu zamnaı bekleyin bir kaç gün bekleyip öyle yaptırın.banyo için belirli gün ve saatleriniz olsun ki bebeğiniz önünde ne var görsün.ona sakince yapacağınız şeyleri anlatın yapmadan önce.anlaşılan sizin bebeğiniz hassas bir bebek sakin klasik müzikler çalabilirsiniz uyanık olduğu vakitler.bezini değiştirirken de aynı şekilde sesinizle sakinleştirin onu.panik olmamaya çalışın ve ona çok çok sakin bir ses tonuyla yaklaşın.yavaş davranın mutlaka banyo sırasında acale etmeniz bile onu etkileyebilir.ya da üşüyebilir.elektirikli soba yakıp bnayosunu müzik eşliğinde akşam yatmadan önce 18 18.30 gibi yaptırabilirsiniz.sonra emzirip yatırabilirsiniz bunu ben uyguluyorum çok rahat fakat her çocuk aynı değil bazı bebekleri sabah banyosu rahatlatır akşam banyosu uykularını açabilir.3 saatde bir besledikten sonra gaz çıkarmadan sonra yatma saatleri düzenli olduğu sürece ilerleyen zamanlarda kendiliğinden uyumaya başlayacak.şimdilik siz uyuyana kadar yanında sshhh sesi çıkarıp sırtına hafif pat pat yaparak uyutabilirsiniz bu ona bağımsız uyumayı öğretme yöntemidir.30 günlük bir oğlum var 15. Günden beri cildirmis gibi aglamalari başladı doktorlar gazı olduğunu söyledi biogaia ve san siblex kullanıyoruz düzenli olarak. Beslenmesinden sonra ağzından gazını çok nadir çıkarıyor ama genelde bi süre sonra cikariyor büyük cisinide günde anca 2 kez yapıyor pipisine biraz bıtik dediler henuz kprkumdan sunnet ettiremedim ama cisini yaparken zorlanmiyo. anne sutu ve günde toplam 60 ml mama veriyorum ama oğlum uykuya dalamiyor uyanık olduğunda sürekli ağlıyor ve bezi değiştirmek ve banyo yaptırmaksa resmen zulüm nefesi içine kacasiya agliyo her defasında ne yapacsgimi şaşırdım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?