Kendimi çıkmazda hissediyorum....:(((

Her zaman söylüyorum yine söylemek istiyorum.
Çocuk kötü giden bir evliliği ileştirmez, ancak iyi giden bir evliliği
tatlandırır. Onun için evliliğiniz tam anlamıyla iyileşmeden ve aradan
bir kaç sene geçmeden bir çocuk sahibi olmayın.
Yaşınız henüz çok genç.
Onun için acele etmeyin, çünkü çocuk iki kişilik bir sorumluluktur.
Bir erkek eğer çocuk istemiyorum diyorsa bunu dikkate alın
mutlaka bir sebebi vardır.
Zorla anne baba olunmaz. Olunursada olan hep kadına olur.

Her zaman söylüyorum yine söylemek istiyorum.
Çocuk kötü giden bir evliliği ileştirmez, ancak iyi giden bir evliliği
tatlandırır. Onun için evliliğiniz tam anlamıyla iyileşmeden ve aradan
bir kaç sene geçmeden bir çocuk sahibi olmayın.
Yaşınız henüz çok genç.
Onun için acele etmeyin, çünkü çocuk iki kişilik bir sorumluluktur.
Bir erkek eğer çocuk istemiyorum diyorsa bunu dikkate alın
mutlaka bir sebebi vardır.
Zorla anne baba olunmaz. Olunursada olan hep kadına olur.

çok haklısınız evliliğimi yoluna koymadan asla çocuk falan düşünmeyeceğim teşekkürler yorum için

eşimle aramda 12 yaş fark var ben çocuğum olsun istiyorum o istemiyor sebep olarakta çocukları sevmiyorum diyor..
tyeterince açık oldumu eleştri beklemiyorum sadece öneri istiyorum sizden..
ne yapmam gerekir diye..

eleştiri beklemiyomuş, öneri bekliyomuş sultan hzleri
ne tür öneriler bekliyosun? onları da yaz ki direkt beklediğin önerileri söyleyelim ki ayar yemeyelim senden..

ne tür öneriler bekliyosun? onları da yaz ki direkt beklediğin önerileri söyleyelim ki ayar yemeyelim senden..

evet asude sorma bana ayar cekmeye calıstı.sımdı aynı seyı yazanlara tesekkur bıle edıyor.ınsanlar ılgınc.

teşekkür ederim çünkü o insanlar üslubuna dikkat ediyor..
zaten sıkıntısı olan insana suçlayarak konuşmuyor...

senin zaten üslubun belli ayar mayar konuşmaya bak
sen eleştirsen ne olur öneride bulunsan ne olurr...

teşekkür ederim çünkü o insanlar üslubuna dikkat ediyor..
zaten sıkıntısı olan insana suçlayarak konuşmuyor...

1.5 aylık evlısın daha en guzel gunlerınde esınle maddı konular yuzunden tartısıyorsun.tartısma sonucu 1 gece eve bıle gelmıyor.sımdı de 2 gundur pc basında sabahlıyor sız ıtıraz edınce kuklan degılım dıyor ve sen profılınde bebısım olsun dıyorsun.bende sana aman dıyorum

buradakı kotu uslubu bana goster lutfen.sen ılla kı tartısmak ıstedı konunun basından berı.ama herkes aynı seyı soyleyonce oturdun ve sustun.bak burada kotu uslup var ıste.ama ancak bu kadar kotu olabılıyorum

Çok yeni evlisin. Ama eşinin bu tutumu hiç hoş değil. Al karşına güzelce konuş. Böyle şeyler telefonda konuşulmaz. Karşına al yüzyüze konuş. Gerekirse resti çek.

Evlenmeden önce kendinize bir hayat planı çizmediniz mi? Eşinizin bir süre bebek istemeyeceğini bilmiyor muydunuz?

Zaten önce evliliği oturtmanız sonra bebek gibi ağır bir sorumluluğu düşünmeniz gerekir.

1.5 aylık evlısın daha en guzel gunlerınde esınle maddı konular yuzunden tartısıyorsun.tartısma sonucu 1 gece eve bıle gelmıyor.sımdı de 2 gundur pc basında sabahlıyor sız ıtıraz edınce kuklan degılım dıyor ve sen profılınde bebısım olsun dıyorsun.bende sana aman dıyorum

buradakı kotu uslubu bana goster lutfen.sen ılla kı tartısmak ıstedı konunun basından berı.ama herkes aynı seyı soyleyonce oturdun ve sustun.bak burada kotu uslup var ıste.ama ancak bu kadar kotu olabılıyorum

valla yorumun baştan sona fiyasko bana aman diyosun yaa bende sana aman diyorum başkada bişey demiyorum

Çok yeni evlisin. Ama eşinin bu tutumu hiç hoş değil. Al karşına güzelce konuş. Böyle şeyler telefonda konuşulmaz. Karşına al yüzyüze konuş. Gerekirse resti çek.

Evlenmeden önce kendinize bir hayat planı çizmediniz mi? Eşinizin bir süre bebek istemeyeceğini bilmiyor muydunuz?

Zaten önce evliliği oturtmanız sonra bebek gibi ağır bir sorumluluğu düşünmeniz gerekir.

hayır canım bu kadar uzak durduğunu bilmiyordum çocuk fikrine ama benim için önemli olan bu değil soğuk tavırları ve bilgisayar tutkunluğu beni üzen tek şey şu an için...
evet allah nasip ederse çocuk olur,borç ödenir ama yaa defalarca kırdığı ve kırmaya deval ettiği kalbim 2 gecedir birlikte uyumuyoruz bile üstelik benim hiç bir suçum hatam yokken ona bu kadar değer verirken o kendiliğinden uzaklaşıyor sonuçta da 1,5 aylık evlilik söz konusu kendimi yiyip bitirmekte çok haklıyım içim acıyo resmen...
RABBİM yardım etsin kurtarsın bizi bu halden....

valla yorumun baştan sona fiyasko bana aman diyosun yaa bende sana aman diyorum başkada bişey demiyorum

aman sakın yapma demek ıstedım ama sen o kadar zıt anlıyorsun kı herseyı.sana cok sey yazardım ama benım sevıyem gercekten bellıdır.kımseyle polemıge gırmem.esınden once kendınle ılgılı sorunları cozmeye calıs.boyle herseyı yanlıs anlarsan hayatta ısın cok zor.

Son düzenleme:
Eşin sanırım evlenirken borçlar için altınlara güvendi.sen de baştan hayır deyince baya bozuldu.beyefendi sana içten içe ne kadar kızgın kimbilir.belliki eşin çok sorumsuz ve evlilik sorumluluğunu taşıyacak biri değil.babalığı hiç taşıyamaz o ayrı bir beceri canım.Bak geçen gün bir arkadaşla eşi geldi bize.bebekleri 4 aylık.oturup bir yemek yesek ağlıyor,doğru annesinin kucağına.2 dk. babası alıyor.ağlayınca bu durmuyor diye annesine veriyor.kız bir yemek bile yiyemedi.kız eşi için diyorki,bebek arada bir gece uyanıp ağlıyor diye bizimle yatmıyor başka odada yatıyor.akşamları yanımızda oturmaktan sıkılıyor hep başka odada bilgisayarda.yüzünü görmez oldum.bir de istiyorlardı bebeği.senin eşin istemiyor bir de.yani aranızda zaten iletişim kopukluğu var çocuk olunca birbirini unutuyorsun bir süre canım.sizinki iyice kopar.Bir de her iş her sorumluluk sana kalınca çok yıpranırsın.İyi düşün ve karar ver.çocuktan önce de aranızdaki sorunları çözmeye çalış

İşde tam da konu sahibinim durumunu yaşayamışsınız, ona ders olsun sizin evliliğiniz. bir de demişsiniz ya bebek olursa belki senin eşin düzelir diye. HAYIIIIRRRRR. asla düzelmez aslaaaa. konu sahibine diyeceğim, bu adam kendini her anlamda düzeltene kadar asla o adamdan çocuk düşünme. ztn çocuk bi evlilik rayına girsin sorunlar belki düzelir diye yapılmaz !
inan bana hamile kalırsan yazık edersin, o çocuğa yazık olur. hem adam kendisi söylemiş ztn sana çocukları sevmem diye, bence buna da söylenecek çok şey var ama neyse tutuyorum kendimi.. borç konusunda da yukarda söylenenleri ciddiye almanı öneririm. ztn oldum olası hiç sevmem kadın eline bakan erkeği. yani bana kadın eşine maddi anlamda da destek olmalı yoksullukta fakirlikde diye söz verdik diye söylenebilir, ben kadın da çalışıyosa eve azda olsa katkıda bulunmasına bişey demiyorum. ama böyle kadın eline bakan, borç harç yüzünden karısının varını yoğunu sömüren erkeklerden de nefret ediyorum. eleştiri istemiyorum öneri istiyorum demiş konu sahibi, ee benim sözlerimde eleştiri de var öneride, böyle bi konu okuyupda böylesi bi kocayı eleştirmemek elde deil. artık sen içinden almak istediklerini al.

Kesinlikle katılıyorum.

Araştırmalar gösteriyor ki boşanmaların %90'ı çocuk olduktan sonraki ilk 2 yılda gerçekleşmiş...

eşinize yinde destek olmalısınız...aranızdaki buzların erimesi sizin elinizde,çok yenisiniz daha,flört döneminiz yada nişanlılık uzunmu sürdü,severekmi ewlendiniz???

eşinize yinde destek olmalısınız...aranızdaki buzların erimesi sizin elinizde,çok yenisiniz daha,flört döneminiz yada nişanlılık uzunmu sürdü,severekmi ewlendiniz???
eşim benden 12 yaş büyük canım ben 23 yaşındayım
10 ay nişanlı kaldım ve severek evlendik...

ben çok hatalıyım daha benim yanlışım nişanlıyken başlamış haberim yok
nişanlıyken çok sıkıştım paraya bana yardım et dedi.çalışıp emek verdiğim hakettiğim maaşımı daha nişanlıyken verdim ona oda yüze buldu tabi belkide çocuk istememesi surat yapması bundan...çünkü bazen çalışmayacağım ev hanımı olup çocuk doğuracağım diyorum direkt tavırı değişiyor bana karşı

nişanlıyken başlamış bizimkide flört döneminde başlamıştı seninkinin dediği gibi diyodu banada.. ben çocuk istiyorum dediğimde aynı tepkiyi verdi bana istemiyorum dedi bende ona istemiyosan boşanalım dedim ben çocuk istiyorum annelik duygusunu tatmak benim hakkım bunuda benim elimden almaya hakkın yok dedim baktı kesin kararlıyım zaten tamamda demedi ki ama şu var ben bebeklerimi kendim için istedim şayet boşanırsam tekrardan evlilik düşünmediğim için anneliği yaşamak istedim iyide etmişim bebeklerime ben yetebiliyorum.... inan senle aynı şeyleri yaşıyoruz ben sesimi çıkarmadan ona para verdiysem çok mutlu bir aile oluyoduk ama ben hayır dediysem kıyametler kopuyodu günlerce konuşmuyodu benimle dediğim gib bilg. başından kalkmıyodu bende salak gibi üzülüyodum hemen yelkenleri suya indirip tamam hallederiz diyodum işte öyle olmayacakmış canım dikkat et eşine o bilg. başında kumar, at yarışı, idda oynuyor olabilir benimkinin borçları hep bu yüzdenmişş inş. sizde herşey düzelirr

nişanlıyken başlamış bizimkide flört döneminde başlamıştı seninkinin dediği gibi diyodu banada.. ben çocuk istiyorum dediğimde aynı tepkiyi verdi bana istemiyorum dedi bende ona istemiyosan boşanalım dedim ben çocuk istiyorum annelik duygusunu tatmak benim hakkım bunuda benim elimden almaya hakkın yok dedim baktı kesin kararlıyım zaten tamamda demedi ki ama şu var ben bebeklerimi kendim için istedim şayet boşanırsam tekrardan evlilik düşünmediğim için anneliği yaşamak istedim iyide etmişim bebeklerime ben yetebiliyorum.... inan senle aynı şeyleri yaşıyoruz ben sesimi çıkarmadan ona para verdiysem çok mutlu bir aile oluyoduk ama ben hayır dediysem kıyametler kopuyodu günlerce konuşmuyodu benimle dediğim gib bilg. başından kalkmıyodu bende salak gibi üzülüyodum hemen yelkenleri suya indirip tamam hallederiz diyodum işte öyle olmayacakmış canım dikkat et eşine o bilg. başında kumar, at yarışı, idda oynuyor olabilir benimkinin borçları hep bu yüzdenmişş inş. sizde herşey düzelirr

bende para verince iyiyiz ama para vermeyince sorunlu oluyorum nedense
bugün maaşımı alıcam aldığım gibi eline vericem yine çünkü benden çok sabırsızlanıp bekliyor maaş günümü kirayı ödesin istiyorum ama para vermeye bile korkuyorum başka yere harcayacak diye..

bende para verince iyiyiz ama para vermeyince sorunlu oluyorum nedense
bugün maaşımı alıcam aldığım gibi eline vericem yine çünkü benden çok sabırsızlanıp bekliyor maaş günümü kirayı ödesin istiyorum ama para vermeye bile korkuyorum başka yere harcayacak diye..

inan ben bu korkuyla yaşadım yıllardır neden sustum iyi bir şirkette ikimiz birlikte çalışıyoduk, lojmanda kalıyoduk benim çevrem geniş etraf ne der , ayrılma gibi durumda benide işden çıkarırlar diye düşündüm hep ama yanılmışım onu çıkardılar banada lojmanda kalıp bebeklerinle birlikte işine devam edebilirsin dediklerinde ben sevincimden ağlamıştım böyle olacagını bilseydim önceden bitirirdim. seni çok çok iyi anlıyorum içinde yaşadığın öfke fırtınasını bile hissediyorum aynısını yaşadım. güvensizlik çok kötü birşey insan eşine güvenmeyecekte kime güvenecek diyosun ama ben eşime hiç ama hiç güvenmiyodum..

ben bu konuda biraz acımasız konuşacağım ama duygusal davranmaya gerek yok.evlenirken bu kadar borç yapıp sonrada çiçeği burnunda bir geline bu kadar yüklenen helede yaşı büyük bir erkekten bir ömür yol arkadaşı olmasını beklemeyin.okuduklarımı dehşetle karşşıladım.23 yaşında gencecik bir bayansın.neden uğraşıyosunki.sen hayata sorumsuz bir erkeğin borçlarını ödemek onuun harçlığını vermek ve birde seni hor görüp hakaretlerini dinlemek içinmi geldin.o yaşta bir erkeğin bırak borçla evlenmesi şimdiye kadar evini ve arabasınıda almış olması gerekirdi.belliki sorumluluk sahibi değil.ayrıca ona harçlık vererek ve borçlarını ödemesine yardım ederekte hata yapıyosun bana göre.hayat gerçekten o kadar kısaki kimsenin kahramanı olmaya soyunmamak gerekiyor.yaşın henüz küçük bence yola yeniden başla.çocuk olunca düzeleceğini sanıyosan bu en büyük hata olur.böyle bir baba ile çocuk büyütmek inan dünyanın en zor işi.boşanıp evlenmeye gelince o kadar küçüksünki emin ol karşına adam biri çıkacak ve sana gereken özeni gösterecektir.çalışıyosun ayaklarının üstünde durabiliyosun ve sana bunları yapan birine niye katlanıp hayatını heder ediyosunki....

Back
X