- 13 Nisan 2016
- 167
- 62
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne tarafa seriyorlar ya hu soyleyin biz de nasiplenelim:))Güzel ve su gibi olunca gözler hep üstünde olunca dünya ayaklarına seriliyor
valla bilmiyorum. Filtre varŞu profil resmi senin mi?
Makyaj-filtre filan yok üstelik; çirkin değilsin bana göre.
Sana çirkin diyenlerin tiplerini merak ettim. Nasıl bir komplekstir bu ya.
Ben gozlerime iltifat aldim da noldu? Basima talih kusu konmadi hayatim degismedi valla fazla bir işe de yaramiyor aklinda bulunsun![]()
Valla etrafımdakiler senin gibi düşünmğyorYavrum ya çirkin diyince bende neler umdum
sonra fotoğraf eklemişsin bir baktım tatlı bir kız çıktı :)
Şimdi senin yasitlarin boya Küpüne giriyorlar saç boya tırnak boya böyle kadınsı birsey olup 10 yaş büyük gösteriyorlar.
Acaba sen dogallikla güzelliği mi karistiriyorsun?
Sen öyle değilsin diye kendini mi çirkin buluyorsun.
Doğallık en güzeli ve sende güzelsin sil at bunları kafandan
Bende bunları yazmak için gelmiştimYavrum ya çirkin diyince bende neler umdum
sonra fotoğraf eklemişsin bir baktım tatlı bir kız çıktı :)
Şimdi senin yasitlarin boya Küpüne giriyorlar saç boya tırnak boya böyle kadınsı birsey olup 10 yaş büyük gösteriyorlar.
Acaba sen dogallikla güzelliği mi karistiriyorsun?
Sen öyle değilsin diye kendini mi çirkin buluyorsun.
Doğallık en güzeli ve sende güzelsin sil at bunları kafandan
doğrudurHiç de çirkin değilsin
Hiç bir kusurun yok
Doğal,şirin ,normal genç bir kızsın
Aksi olsaydı yazmazdım inan sırf sen mutlu ol diye yazmadım bunları
Sana yalan borcum mu var kız :)
teşekkür ederim. :)Fotonu koymuşsun samimiyetle söylüyorum çirkin olsan çirkinsin diyecektim..
Ama kızdım şuan, neyin var Allahaşkına?
Sana çirkinsin diyenleri de anlamadım doğrusu, güzellik görecelidir, beğenen olur beğenmeyen olur eyvallah. Ama herkesin çirkin bulacağı, hakkaten nursuz fersiz berbat bir insan değilsinki bu ne saçmalık, kim uydurdu bunu.
Lütfen kendine gel ve sağlıklı olduğun için, güzel bir yüzün olduğu için şükret, özgüvenini yeniden kazan, maşallah ne güzel gözlerin var daha ne olsun.
Çok yanlış çokk
valla bilmiyorum. Filtre varAcımıyorlar işte
inşallah dediğin gibi olurSana yalan borcum mu var kız :)
Daha çok genç yaştasın, bunun 22si var 25i var 30u var yaz bu dediğimi bir kenara
Bu kadar erken yaşta ağır romantik aşk beklentilerine girme, okulunu bitir kendi ayakların üzerinde dur özgüvenini kazan.
Bir arkadaş da yazmış yaş aldıkça daha da güzelleşeceksin canım![]()
Seriliyor ama...ilgi odağı olunca herkesin gözü uzerinde olunca erkekler kaçırmak istemiyor... :))) bi de yolda yürürken bile yanindaki erkegin ,herkes sana bakıyor demesi bile hoşne tarafa seriyorlar ya hu soyleyin biz de nasiplenelim:))
Bırak be canım sen filtre görmemişsin. Bizim yaş grubu bi filtre koyuyor, burnunun yarısı yok, yüzünü parlata parlata 2 burun deliği kalmış... "Bugün de mi güzeliz" yazıyor üstüne. :) Yani canlı kanlı görmesem...
Tamam şımarma sen de, çirkin filan değilsin.
görmemişimdir. afedersin :) çok hızlı ilerliyor mesajlar. hemen cevap vereceğimBir benim mesajima cevap yazmadin alindim yani o kadar da uzun yazmistim![]()
Dur daha ya begenirler :)Valla etrafımdakiler senin gibi düşünmğyorErkekelrinde güzel bulmasını isterdim ama neyse
![]()
Ego tavan yapmisSeriliyor ama...ilgi odağı olunca herkesin gözü uzerinde olunca erkekler kaçırmak istemiyor... :))) bi de yolda yürürken bile yanindaki erkegin ,herkes sana bakıyor demesi bile hoş