Kendimi çirkin buluyorum. :(

bi yastan sonra erkekler guzel kadin aramiyorlar ben belirteyim sana yasin cok genc sanirim.simdi o serenlerden birini gelecege yatirim olarak sakla:)
Yaşım çok genç değil,evli barkli biri olarak yazıyorum.21 yasinda tanıştığım aşık olduğum kişiyle evlendim zaten..ama ilgi odağı olmak herkesin gururunu okşar bu inkar edilemez. :) zaten akli başında olan da kendi değerini bilir,ayakları yere basar ve doğru secim yapar;)

Bende o kadar ahım şahım biri değilim. Eşimle tanışana dek adam akıllı bi teklif almadım. Hiç erkek arkadaşım olmadı. Ama mükemmel bi kocam var. Çok şükür. Hayırlısı olsun hakkında. Ayrıca çirkin falan değilsin. Doğru Zaman'da doğru kişiyle karşılaşırsın inşallah.

Canım agzi olan konusuyor kimsenin agzi torba degilki büzesin... zayif olursun bahane bulurlar yemek mi yemiyorsun yemek mi yedirmiyorlar ayy bu ne zayiflik kilo al biraz, kilon olsa bu ne hal sen kilo mu aldin şuran fazla buran büyük, burnun guzel olsa dişine, gozun guzel olsa sacina laf ederler yani insanlar konusur ve insanlar sanki kendileri mukemmelmis gibi kusursuzmus gibi kendisine aynada bakmadan yapar bunu cunku kendileri mukemmeller çünkü kendileri kusursuzlar heryerleri tam herseyleri tastamam çünkü... canim şunu unutma oncelikle kendine ozguvenin olsun ozguvenle yuru kimsenin dediklerini takma umrunda bile olmasin bak cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir inan bana kendinde yapacagin birkac degisiklik seni cok daha iyi hissettirir... sana kusurlusun diyenlere birer ayna hediye et ve kendilerinin mukemmel olup olmadigini sor ve ayrica bu erkeklerin seni begenme arkadaslik teklif etme meselelerini kafana takma inan bana belki de Allah seni buyuk uzuntulerden koruyordur... Allah iyisiyle hayirlisiyla karsilastirsinda gerisini düşünme sen canim benim uzme kendinide....
şimdi buldum sanırım. Haklısın aslınd ama elimde değil işte

Bende o kadar ahım şahım biri değilim. Eşimle tanışana dek adam akıllı bi teklif almadım. Hiç erkek arkadaşım olmadı. Ama mükemmel bi kocam var. Çok şükür. Hayırlısı olsun hakkında. Ayrıca çirkin falan değilsin. Doğru Zaman'da doğru kişiyle karşılaşırsın inşallah.
inşallah sağ ol

şimdi buldum sanırım. Haklısın aslınd ama elimde değil işte
Banada guzel diyenler oluyor bazen ve ben dalga gectiklerini dusunuyorum bazen gozume guzel geliyorum bazen de ozellikle son zamanlarda deli olduklarini dusunuyorum cunku gercekten normal guzellikte bir kizim herkes kadar iste :D ama ozguvenli biriyimdir sende etrafina bu ozguveni yansitirsan emin ol hayatinda degisen şeyler olacaktir canim... :) ayrica gayette guzelsin yani oyle bir anlattinki bir maymun bekledim :D

Sana çirkin diyenler seni kıskanıyordu hiç takılma.
Kendine bak gerisini düşünme. 19 yaşındasın hemen sevgilin olacak değil ya. Kilon varsa onu ver spor yap kendine güvenin gelir zamanla.
yaşıtlarımın 10 tane sevgilisi oldu bazıları evlendi. ben daha erkeklerle çıkmayı bırak konuşmdım bile. artık her neyyse hakkımda hayırlsıı olsun

Bence bunları kafaya takmak için çok erken. Zamanla bedenin yüzün oturacak. Acele ediyorsun. Ayrıca nasibinde varsa zamanında karşına çıkacak

Banada guzel diyenler oluyor bazen ve ben dalga gectiklerini dusunuyorum bazen gozume guzel geliyorum bazen de ozellikle son zamanlarda deli olduklarini dusunuyorum cunku gercekten normal guzellikte bir kizim herkes kadar iste :KK70: ama ozguvenli biriyimdir sende etrafina bu ozguveni yansitirsan emin ol hayatinda degisen şeyler olacaktir canim... :) ayrica gayette guzelsin yani oyle bir anlattinki bir maymun bekledim :KK70:
oha o kadar mı kötü anlatmışım :D :D Artık içimden kendim hakkında neler geçtiğini anlamışsındır :D

yaşıtlarımın 10 tane sevgilisi oldu bazıları evlendi. ben daha erkeklerle çıkmayı bırak konuşmdım bile. artık her neyyse hakkımda hayırlsıı olsun
Boşversene yakınlarını 19 yaşında evlenip hayatını zehir mi edeceksin buna mı özeniyorsun. ( tabi istisnalar olabilir) Okuluna bak hayatını yaşa.

Bunlar hep ergenlikten, emin ol geçecek.

Gayet cici bir kızsın. Ben sadece biraz bakımsız buldum seni. Makyaja karşıyım demişsin de makyajsız olmaz be güzelim. Güzeli güzel yapan saçı başı makyajıdır. Sana boya küpüne atla demiyorum ama yüzünü biraz renklendirmen lazım. 19 yaş hafif bir makyaj için küçük değil.

Aman boşver Allah seni koruyor işte kimsenin aşık oldugu yok 10 tane olur 20 tane olur istersen seninde olur :D ama banada dün ölüyorum diyenler bugun ölmedi yani yasiyorlar gayette yani cok dert etme onlar yalan :D ben inanmiyorum yani bundan sonra acıyıp onlarin acisindan bakmayi degil he he deyip gecmeyi dusunuyorum bende :D mutlu ol hayatinda dert yok :)

Yazdıktan sonra fotonu gördüm herkes gibi bence de çok güzelsin. Boşver her erkek beğenmesin gönlüne göre biri gelsin hep mutlu ol. Üzmesinler seni uğraşma kimseyle. :KK66:

Konu sahibi öncelikle seni tebrik ederim .çoğu yaşıtın gibi yüzünü badanalamamis,kendini 40 yasında kadın gibi gostermeye calismamissin .19 yas tazeliği ve masumlugu var üzerinde...

Yazdıktan sonra fotonu gördüm herkes gibi bence de çok güzelsin. Boşver her erkek beğenmesin gönlüne göre biri gelsin hep mutlu ol. Üzmesinler seni uğraşma kimseyle. :KK66:
umarım sağ ol güzel dileklerin için sende hep mutlu ol :D

çok özgün bi yüzün var ve en beğendiğim kadın tipi.

seni tanısam mutlu olıym diye öyle dedi dersin ama değil ciddiyim.

bi öğretmen arkadaşım vardı sana çok benziyo. aşığı çoktu:)

saçlarını ortadan ayır. eyeliner sür hep şuan çok iyisin be. ben ne biliym inannak istemedim önce acaba pışpışlanmak mı istiyo dedim.

bu arada abiler ve babalar hep uğraşır :D güzelsin deseler uçarı olursun laz deyimiyle :P

erkek arkadaşın sana kıl oluyomuş ve kadın için güzelliğin önemli olduğunu bilip yaralamak için demiş. ama incelemese bilmez çirkin olduğunu;) demek ki bi süzüp ölçüp tartmış;)

Back
X