Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farklı bir bakış açısıçok özgün bi yüzün var ve en beğendiğim kadın tipi.
seni tanısam mutlu olıym diye öyle dedi dersin ama değil ciddiyim.
bi öğretmen arkadaşım vardı sana çok benziyo. aşığı çoktu:)
saçlarını ortadan ayır. eyeliner sür hep şuan çok iyisin be. ben ne biliym inannak istemedim önce acaba pışpışlanmak mı istiyo dedim.
bu arada abiler ve babalar hep uğraşırgüzelsin deseler uçarı olursun laz deyimiyle
erkek arkadaşın sana kıl oluyomuş ve kadın için güzelliğin önemli olduğunu bilip yaralamak için demiş. ama incelemese bilmez çirkin olduğunudemek ki bi süzüp ölçüp tartmış
![]()
ay çok teşekkür ederimKonu sahibi öncelikle seni tebrik ederim .çoğu yaşıtın gibi yüzünü badanalamamis,kendini 40 yasında kadın gibi gostermeye calismamissin .19 yas tazeliği ve masumlugu var üzerinde...
evet ama gerekli deHep derim güzellik ilk etapta önemli evet ama yanında kalmasını tek başına ne yazık ki sağlayamıyor
Sen çirkin değilsin, makyaj yapmayı bilmiyosun. Gel ben sana bi makyaj yapayım, bi de fön çektir, sonra o çirkin diyenlere bi daha sor bakalımBirazdan fotoğrafımı koyarım bakarsınız? olur mu? Gerçekten ciddi ciddi dediler bana bunu. Bende takmıyormuş gibi yaptım. Sivilce falan yok. Yüzüm temiz. Tek sorun güzel olamam.
Hedef 23Sen 23 e gelince gör kendini ve bu fotoya dönüp bak.
Başkada bir şey demiyorum :)
ben makyajla güzel olmak istemiyorum. bu kendime hakaret olur. Peki yüzümü yıkadığım da ne olacak? her zman makyajla gezememSen çirkin değilsin, makyaj yapmayı bilmiyosun. Gel ben sana bi makyaj yapayım, bi de fön çektir, sonra o çirkin diyenlere bi daha sor bakalım
bu yaz vereceğimbu arada yeni resmini şimdi gördüm ve bence muhakkak kilo vermeye çalış. o yüz daha da güzelleşir çok durusun.
akrabam 130 kilo vardı abartısız. geçen faceden bi bakıym dedim :) ip gibi kalmıştı dudakları kiloluyken. şuan 60 kilo civarı ve dudakları çıkmış resmen be. yüzündeki et küçük durdurtuyomuş resmen dudağını. taş gibi olmuş inanamadım normalde görsem asla tanımam yüzü çok değişmiş
yıllardır görüşmüyoruz konuşsam sorardım senin için. sorabilecek aracı da yok:₺
işte kuaförün işleri bunlarGözlerini makyaj ile yukarı kaldırman gerek, ayrıca kaşların çok kötü alınmış,
çirkinim demek hakaret değil mi yüzüne peki???ben makyajla güzel olmak istemiyorum. bu kendime hakaret olur. Peki yüzümü yıkadığım da ne olacak? her zman makyajla gezemem
orada birde gözlerim kısık çıkmışGözlerini makyaj ile yukarı kaldırman gerek, ayrıca kaşların çok kötü alınmış,
Sen o güzel gördüğün kızlar makyajsız Adrian Lima sanıyosun galibaben makyajla güzel olmak istemiyorum. bu kendime hakaret olur. Peki yüzümü yıkadığım da ne olacak? her zman makyajla gezemem
adamlarda malzeme var amaSen o güzel gördüğün kızlar makyajsız Adrian Lima sanıyosun galiba
hayır gerçekleri söylemektir bence :)çirkinim demek hakaret değil mi yüzüne peki???
orada birde gözlerim kısık çıkmış