- 15 Şubat 2013
- 26.343
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.981
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet özgüven eksik aslınaValla universitedeyken ben de kendimi çok çirkin hissederdim daha doğrusu kitap okuyup film-dizi izleyen bir kızdım. Ama şunu fark ettim, Sen ne kadar ozguvenliysen ve ne kadar içten gülüyorsan o kadar güzelsin. Bol kahkahalı ve bol ozguvenli ol. Biraz da bakim.
ben makyajla güzel olmak istemiyorum. bu kendime hakaret olur. Peki yüzümü yıkadığım da ne olacak? her zman makyajla gezemem
pekala tavsiyene uymaya çalışacağımMakyajdan bi miktar anlarım, makyaj kusurları kapatmak için yapılır. Senin gözlerin düşün, makyajla kaldırılman gerek, ver parasini profesyonel makyaj yaptır bi kez ama adam gibi bi yere git, değişiklik olur sana da
sanmıyorumGayet guzelsin.biraz zayifla hafifte makyaj yap.
Sen okulunu bitir meslege bir basla bak nasil patir patir dokuluyir o erkekler![]()
işteSana bu geni verenin çirkinsin demesi kadar saçma bi şey yok![]()
Ayrıca çirkin değilsin. Çokta sempatiksin bence. Sen bakma millete, herkes istediği gibi konuşup duruyor.
teşekkür ederim :)Ayrıca çirkin değilsin. Çokta sempatiksin bence. Sen bakma millete, herkes istediği gibi konuşup duruyor.![]()
evet fizikten fazlası gerkiyor ama fizikte gerekliTipini sorun edenlerin sayısı çok arttı forumda belki de konular açıldıkça dertleşmek istiyorlardır.
Neyse.
Bence güzellik daha ciddi sıkıntı.
Bir defa ne kadar iyi niyetli olsanız da hem cinslerinizin çoğu sizi havalı, tehlikeli, sinsi vs bulacak.
Herkes içinizin dışınızdan daha güzel olmasını bekleyecek ki ne kadar iyi bir insan olsanız da çokları görüntünüzden daha sempatik bulmayacak karakterinizi.
Erkekler için potansiyel av olarak görülecek, kalbinizden ziyade bedeninizi hedefleyen vasat tiplerle muhatap olacaksınız.
Yazdıklarım sizi çirkin bularak teselli vermek amaçlı değil, forumda fiziğini dert edenleri gördükçe gerçekten güzel olan bir kadını "hem güzel hem de altın gibi bir kalbi var" diye yücelten kimseyi görmediğim için düşüncelerimi yazılı olarak ifade ettim, benim şahit olduğum, ortalamanın altı güzellikteki kadınların daha hoşsohbet, samimi ve sıcak bulundukları, o nedenle güzel diye nitelendiriliyorlar, fiziksel olarak güzel olanlar daha sönük kalıyor dost meclislerinde, çoğu "güzel ama boş" ya da "güzel ama havalı, soğuk " ön kabulüyle harcanıyorlar çünkü...
Hedefiniz kendinizi, muhabbetinizi, insan ilişkilerinizi geliştirmek olsun artık estetik ve kozmetik sektörü o kadar gelişti ki neredeyse isteyen herkes güzel olabiliyor o nedenle fizikten fazlası lazım seçtiğiniz insan tarafından seçilmek için...
ergenlik demyin lütfen. üniversiteye gidiyorum. ergenliğe girmedim ki ergenlik olsunNeren çirkin Allah aşkına..normal bir insansın..kilo vermelisin ve bakımlı olmalısın..ergenliğin getirdiği bir bunalımda var tabi..
Lisede tüm okul bana aşıktı ben bile kendimi çirkin hissederdim :)
Tipini sorun edenlerin sayısı çok arttı forumda belki de konular açıldıkça dertleşmek istiyorlardır.
Neyse.
Bir defa ne kadar iyi niyetli olsanız da hem cinslerinizin çoğu sizi havalı, tehlikeli, sinsi vs bulacak.
Herkes içinizin dışınızdan daha güzel olmasını bekleyecek ki ne kadar iyi bir insan olsanız da çokları görüntünüzden daha sempatik bulmayacak karakterinizi.
Erkekler için potansiyel av olarak görülecek, kalbinizden ziyade bedeninizi hedefleyen vasat tiplerle muhatap olacaksınız.
Yazdıklarım sizi çirkin bularak teselli vermek amaçlı değil, forumda fiziğini dert edenleri gördükçe gerçekten güzel olan bir kadını "hem güzel hem de altın gibi bir kalbi var" diye yücelten kimseyi görmediğim için dikkatimi çeken bu durumu yazılı olarak ifade ettim, benim şahit olduğum, ortalamanın altı güzellikteki kadınların daha hoşsohbet, samimi ve sıcak bulundukları, o nedenle güzel diye nitelendiriliyorlar, fiziksel olarak güzel olanlar daha sönük kalıyor dost meclislerinde, çoğu "güzel ama boş" ya da "güzel ama havalı, soğuk " ön kabulüyle harcanıyorlar çünkü...
Hedefiniz kendinizi, muhabbetinizi, insan ilişkilerinizi geliştirmek olsun artık estetik ve kozmetik sektörü o kadar gelişti ki neredeyse isteyen herkes güzel olabiliyor o nedenle fizikten fazlası lazım seçtiğiniz insan tarafından seçilmek için...
makyaj olmadan olmuyor yaniHoş bir genç kız olabilirsin, potansiyelin var. Ama biraz giyimini, saçını değiştirmen lazım ve makyaj yapman lazım.
Makyaj illa full pudra kıpkırmızı allık değildir. İnce bir kalem ve rimel bile havayı değiştiriyor.
Ben evdeyken bile çoğu zaman kendimi iyi hissetmek için rimel ve kalem sürerim. Bu kendime saygısızlık değil aksine saygıdır. Kendimi güzel hissetmek ve mutlu etmek güzel bir şey. Oturuşun bile değişir kendini güzel hissettiğinde.
Makyaj kötü bir şey değil, ufak tefek başla bence. Giyimini frapan yapma ama hep düz tshirt de olmaz. Güzel yaşına uygun tarzda gömlekler veya bluzlar da bulup giyebilirsin. Sade bir tshirt yerine tarz bir gömlekle bile fark yaratırsın.
Kendine bakmak kötü bir şey değil. Kimse beğenmese bile sen kendini beğendiğinde oturuşun kalkışın, ses tonun bile değişecek. Kendinde değişimi hissedeceksin.
Makyaja başla![]()
ergenlik demyin lütfen. üniversiteye gidiyorum. ergenliğe girmedim ki ergenlik olsun![]()
Şu hayatta güç gibi görülen ama getirisinden çok götürüsü olan tek şey güzellik sanırım. Çok doğru anlatmışsın. '' Seni potansiyel av olarak gören vasat tipler. ''Tipini sorun edenlerin sayısı çok arttı forumda belki de konular açıldıkça dertleşmek istiyorlardır.
Neyse.
Yazdıklarım sizi çirkin bularak teselli vermek amaçlı değil, forumda fiziğini dert edenleri gördükçe gerçekten güzel olan bir kadını "hem güzel hem de altın gibi bir kalbi var" diye yücelten kimseyi görmediğim için dikkatimi çeken bu durumu yazılı olarak ifade ettim, benim şahit olduğum, ortalamanın altı güzellikteki kadınların daha hoşsohbet, samimi ve sıcak bulundukları, o nedenle güzel diye nitelendiriliyorlar, fiziksel olarak güzel olanlar daha sönük kalıyor dost meclislerinde, çoğu "güzel ama boş" ya da "güzel ama havalı, soğuk " ön kabulüyle harcanıyorlar çünkü...
Canım bunun üniversiteyle alakası yok ki. Ergenlik denilen olay 22 yaşına kadar devam ediyorergenlik demyin lütfen. üniversiteye gidiyorum. ergenliğe girmedim ki ergenlik olsun![]()