Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetEee ozaman napıyoruzzz kuaföre gidiyoruzzz, fazla kilomuz mevcutsaa boğazları tutuyoruzzz ve ünidee şöyle bir salınıp hey bende varım enerjisi saçıyoruz..
şu an güvenmeye başladımYa Allah günah yazmasında tutamayacağım kendimi.
Eskilerde, bizim dersanede bi kız vardı. Aman yarabbim... İbretlik.
Kimsenin arkasından böyle konuşmamda, kıza inanılmaz kızıyordum. Tıpkı dışı kadar içide kötüydü.
Kızda bi özgüven vardı... Sanırsınız küçük dağları o yaratmış. Üstelik geçimsiz, sevilmeyecek türde bi kızdı.
Havan olur, özgüven tavandır anlarım lakin bu ukalalığın bi açıklaması yok
İşte sana o kızın özgüveninin çeyreği kadarından lazım...
O senin eline su bile dökemezdi emin ol.
Kendine biraz güven.
haklısınÇirkin değilsin ki. Az göz altı kapatıcısi kalem ve rimel. Yeter bile. Saç şeklini de değiştirdin mi süper olursun. Ama en önemlisi özgüven. Onu kazandın mi makyajsız bile çekici görünürsün.
Allah iyiliğini versin bana da çirkin diyen erkekler oldu hatta hoşlandığım biri direk çirkin demiştiMerhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
evet güzellik açısından dikkat çekici olmak istiyorum. Bana iltifat eilsin isityorum. Ama olmuyor. Su gibi kusursuz olmak istiyorum
yüz hatlarım oturunca kılopatra olacam sanırımAllah iyiliğini versin bana da çirkin diyen erkekler oldu hatta hoşlandığım biri direk çirkin demiştibaya üzülmüştüm 1-2 sene sonra evlenme teklif etmişti
baba abi severken bile çirkin diyebilir takılma ki güzellik hakikaten görecelidir sen evliliği arka cebine koy beklesin önce okulunu bitir maddi sıkıntın yoksa güzel giyin kilo fazlan varsa spor ve diyet gerisi kendiliğinden oluşur saçını arada değiştirebilirsin kaşlı bıyıklı gezme Sak'ın ortalıkta birde. ki daha 19 yaşındasın ileride vücut hatlar oturunca yüz hatlarında oturur değişirsin emin ol özgüven bayrağını salla şöyle
![]()
kaldırcağımFotonu kaldir bence. Taniyan birinin görmesini istemiyorsan tabi.
Çakal ne kaçırdık walla haGeç kaldık çakal![]()
Hiiiçççç takma kafana lisede yüzüme karşı bana da çok söylüyolardı özellikle o dönem okulun popüler iki çocuğu benim ön sıramda oturuyodu ve birbirlerine ya çok çirkin ama ehehehüeh diye konuşurlarken duydum ve çok ağlamıştım.. sonra bana bi güzellik geldi 20 yaşımdan sonra özellikle cilt bakımına başladığımda bi de epey kilo vermiştim... o salak çocuk hala annemlerin orda yaşıyo ve beni gördüğünde tanımadı bile.. o yüzden hiç takma için güzel olduğu müddetçe dışın da güzelleşiyo.. o zamanlar evde kalıcam diye kimse beni beğenmez diye çok korkuyodum sonra o kadar çok isteyen oldu ki çoğunu geri çevirdim.. 26 yaşıma kadar da inat ettim evlenmedim.. daha da evlenmiycektim de babam ben isteyenlerden birine vericem ya da kendin bul bitane dediMerhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
Şu hayatta güç gibi görülen ama getirisinden çok götürüsü olan tek şey güzellik sanırım. Çok doğru anlatmışsın. '' Seni potansiyel av olarak gören vasat tipler. ''
Hadi bu kafayı yaşayan erkeklerden bi şekilde korursun kendini.
Ama dost gibi gözüken, içten içe sana kin besleyen kıskanç hatunlara ne demeli..
Güzelliğin bi getirisi yok yani. Aksine dostluklardan da ilişkilerden de illallah ettirebiliyor insanı.
Ufacık bi tepkini, insanların dikkatini çekecek bi hareketini hemen '' ayyy kendini bi şey sanıyo, havalı. '' diye eleştiriveriyorlar.
Güzelsen itiraz etme hakkın pek olmayacak ortam içerisinde. Böyle bi düşünce yapısı mevcut resmen. Yoksa '' kendini bi şey sanıyo sevimsiz '' e çıkar adın.
İyi ve güzeeelll kadınlaaar hep ağlaaarr diye noktalıyorum yorumumu![]()