Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana öyle geliyor için çökmüş bence senin o yüzden böyle düşünüyorsun.kimi 50 yaşına gelir hala bi gideri olur; kimi 30 yaşında çöker. bu kişinin hayat tarzıyla alakalı birşey :) Ben 19 yaşındayken çektirdiğim fotolara bakınca içimi derin bir hüzün kaplıyor
Bence sen çok güzelsin Cherry , yani buradan okurken bazı insanlar zihinde canlanır ya, sen işte onlardansın..
Bi hödük yüzünden bu kadar karamsar olup, ömrünün en güzel en verimli çağlarını mahvetme lütfen.. At şu karamsarlığını üzerinden..
İyi bir insanım
Şimdi kartlaştım ama birkaç yıl önce gerçekten çok çok güzeldim
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.
Bu kadar arabesk olmamalısın. 19 yaşındasın 91 değil. Zamanı gelince seni çok beğenecek her halinle sevecek biri çıkar karşına elbette bu kadar olumsuz mesaj gönderme evrene![]()
Ah evren, bir beni duymadın.![]()
Teşekkür ederimKaynana görümce kiskaniyor seni bacim güzelsin diye hep öyle olur kendi oğulları güzel seb çirkin olursun inanma
çirkin kadın yoktur! :) kendine baktığı sürece her kadın güzeldir.. ayrıca kadın erkek ilişkilerinde güzelliğin rolü düşündüğün kadar büyük değil bence. hal ve tavırlar etkiliyor karşı tarafı daha çok..Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
Bak canım bu hayatta mutlaka herşeyin bir çaresi vardır kilon mu var kilonu ver burnun mu büyük daha iyi hissedeceksen estetik yaptır kendini geliştir öğren spor yap bunları yaparsan zaten kendini güzel hissedersin benimde sivilce izlerim var bu ara onlardan kurtulmaya çalıyorum bazen aynaya bakıp çirkindin sen diyorum ama bazen de zekisin şirinsin seni sevenler var diyorum o zaman aynada baktığım insan mükemmel oluyor...Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
fotoğraımı koydum bakın lütfen :)Canim fotonu bana ozel mesaj olarak atabilir misin? Durustce soyleyecegim guzel misin cirkin misin diye bir de tavsiyelerim varr
fotoğrafımı koydum bakın lütfen :)Ben foto göremedim ki.