- 13 Ocak 2018
- 47
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Jollystreet
-
Allah razı olsunPsikiyatrinin bile ciddiye almadığı konuyu ben nasıl ciddiye alıp yorum yaparım bilemedim
Ya doktor bir de 18 yaşında kesin mızmızlanmış gelmiş sevgilisinden ayrılmıştır bu muamelesi yaptı. Ne yaparsam yapayım sürekli böyle seyler var kafamdaBen hep öyleyim bu arada antidepresan kullanıuorjm 10 yıldır 18 kilo aldım.
Ben kendimi güzel hissetmiyorum diye gitmedim. Psikoloğa değil psikiyatriye gittim. Sevdiğim birisi kasım ayında intihar etti. Aylardır evden çıkmıyorum fakülteye gidemiyorum derslerimden kaldım. Majör depresyon tanısı koyuldu .bin yil yasasam aynaya bakip kendimi guzel hissetmiyorum diye psikologa gitmem.
Bende takıntılıydım ve en son 48 de sabit kaldım zaman geçtikçe hangi kilodaysan yaş ilerledikçe hep ond akalıyorsun 48 pskolojik sorunlardan dolayı kilo alamadım evlendim yine almadım evime geçtim kafam rahatladı 1 kilo aldım şuan hamileyim ve 52 kiloyum kafaya takma genetik yapıylada alakalı bnm ailem komple zayıf .Depresyondayım , sebebi bu mu bilmiyorum ama aynaya baktığımda yüzüm sanki değişmiş gibi çok çirkinleştiğimi hissediyorum. Okulda, kafede orada burada hayvan gibi bakan var ama burası Türkiye sonuçtayani antidepresan içerken bile hep korku içindeyim 48 kiloyum ya kilo alırsam diye. Buraya yazıyorum çünkü sanki psikiyatristim bile pek ciddiye almadı hatta ilacı yazarken yan yan bakıp erkek arkadaş mı? Filan dedi . Bu takıntı halinden nasıl kurtulurum hiç rahat olamıyorum ..
kizim oyle yazsana daha iyi yardimci olurlar sana burda bnm bu konularla ilgili bir fikrim yok ama Allah yardimcin olsunBen kendimi güzel hissetmiyorum diye gitmedim. Psikoloğa değil psikiyatriye gittim. Sevdiğim birisi kasım ayında intihar etti. Aylardır evden çıkmıyorum fakülteye gidemiyorum derslerimden kaldım. Majör depresyon tanısı koyuldu .
Ben kendimi güzel hissetmiyorum diye gitmedim. Psikoloğa değil psikiyatriye gittim. Sevdiğim birisi kasım ayında intihar etti. Aylardır evden çıkmıyorum fakülteye gidemiyorum derslerimden kaldım. Majör depresyon tanısı koyuldu .
Yok ya depresyon filan burada çözülmez de sürekli yeni yeni takıntılar işte son takıntım da çirkinleştim mi acabakizim oyle yazsana daha iyi yardimci olurlar sana burda bnm bu konularla ilgili bir fikrim yok ama Allah yardimcin olsun
Ya anlattım sorunlarımı gayet açık baktı baktı sence bu normal mi ? Filan dedi normal olduğunu düşünsem neden psikiyatriye geleyim. İşte 18sin istediğin bölüme girmişsin neden filan dedi . Mızmızlanmıyorum kim bilerek tüm derslerinden kalıp hayatını bu hale getirir ki.o psikiyatri nasil basindan savmis seni anlamadim.. psikologa da gittinmi? yanlis bilmiyorsam beden disformik bozuklugu deniliyordu bu takintiya..baska bir psikiyatriye yada psikologa gitmende fayda var bence. bide kilo takintisi varmis allah korusun anoreksiyaya yakalanabilirsin cok ciddi seyler bunlar bence. baska bir uzmana daha gorun canim lutfen eger basa cikabilecegini dusunmuyorsan.
bende de temizlik takintisi varYok ya depresyon filan burada çözülmez de sürekli yeni yeni takıntılar işte son takıntım da çirkinleştim mi acabasağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?