Kendimi çirkin hissediyorum

Depresyondayım , sebebi bu mu bilmiyorum ama aynaya baktığımda yüzüm sanki değişmiş gibi çok çirkinleştiğimi hissediyorum. Okulda, kafede orada burada hayvan gibi bakan var ama burası Türkiye sonuçta:KK43: yani antidepresan içerken bile hep korku içindeyim 48 kiloyum ya kilo alırsam diye. Buraya yazıyorum çünkü sanki psikiyatristim bile pek ciddiye almadı hatta ilacı yazarken yan yan bakıp erkek arkadaş mı? Filan dedi . Bu takıntı halinden nasıl kurtulurum hiç rahat olamıyorum ..
Anlaşılmamış sanırım. Ben majör depresyon sebebiyle tedavi görüyorum sürekli yeni takıntılarım oluşuyor elli kiloydum aç kaldım 48 oldum .Şimdi de çirkin miyim acaba vs. vs . Depresyon öyle bir şey ki eskiden yaptığın hiçbir şeyi yapamıyorsun yataktan kalkmaya mecalin olmuyor yani dışarı çık giyin süslen vs .komik geliyor teşekkürler yine de. Bu sürecin görünüşümü değiştirdiğini sanki bambaşka biri olduğumu düsünüyorum bir daha hiç eskisi gibi olamayacakmışım gibi...

Ben de tam tersi. Herkes çok güzel olduğumu düşünüyor diye düşünüyorum neyin kafasını yaşıyorum cidden bilmiyorum :deli:

Anlaşılmamış sanırım. Ben majör depresyon sebebiyle tedavi görüyorum sürekli yeni takıntılarım oluşuyor elli kiloydum aç kaldım 48 oldum .Şimdi de çirkin miyim acaba vs. vs . Depresyon öyle bir şey ki eskiden yaptığın hiçbir şeyi yapamıyorsun yataktan kalkmaya mecalin olmuyor yani dışarı çık giyin süslen vs .komik geliyor teşekkürler yine de. Bu sürecin görünüşümü değiştirdiğini sanki bambaşka biri olduğumu düsünüyorum bir daha hiç eskisi gibi olamayacakmışım gibi...

Anlıyorum seni de yatakta yatmaya devam edip de bu süreci atlatamazsın.Bir şeyler yapmayı iste.Yap demiyorum illa,ama iste en azından.Bu kadar kopuk olmamaya gayret et.Yaşadıkların kolay değil,zamana ihtiyacın olacak,kendine güven.

Ve en önemlisi,o ilaçları sakın yanlış kullanma.Ters bir şey görüp de bırakma hemen,önce doktoruna danış.

Çok da kilo aldırmıyorlar ayrıca.Hatta ben hiç almadım,takıntı yapma onu.

Anlıyorum seni de yatakta yatmaya devam edip de bu süreci atlatamazsın.Bir şeyler yapmayı iste.Yap demiyorum illa,ama iste en azından.Bu kadar kopuk olmamaya gayret et.Yaşadıkların kolay değil,zamana ihtiyacın olacak,kendine güven.

Ve en önemlisi,o ilaçları sakın yanlış kullanma.Ters bir şey görüp de bırakma hemen,önce doktoruna danış.

Çok da kilo aldırmıyorlar ayrıca.Hatta ben hiç almadım,takıntı yapma onu.
Teşekkürler . Ya o kadar mecalim yok ki başka bir üniden ama bölümümüzün aynı olduğu biriyle tanıştım zekisin akıllısın vs. İltifatlar buna rağmen mal mal hareketler yaptım gerçekten gram motivasyonum yok hiçbir şeye beni çok burnu havada kendini beğenmiş biri sandı heralde. Okulda da hep böyle oldu.

Cirkinsen bile çirkin olmak mutsuzluk sebebi değil nasıl yaratildiysak o kaderin güzel olsun bosevr ne demişler allah çirkin şansı versin

Ner kadar zor gelse de makyaj yap , saçını yap sevdiğin kıyafetleri giy. Eskiden sevdiğin şeyleri yapmaya zorla kendini. Ne kadar zor gelse de sonuçta daha mutlu olacaksın emin ol. Her ilaç kilo aldırmaz kafandan at bunu

Back
X