Kendimi çirkin hissediyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendini, kuzenlerinle başkaları ile kıyaslama.... güzelin güzeli vardır... hiç kimse her ortamın en güzeli olmaz olamaz... sen bugün ona özenirsin, o başkasına özenir, onun özendiği de başka kıza....

kendini sev. bakımlı ve temiz ol. içten, samimi gül... herkes beğenir seni. kimseyi kıskanma. iyi insan ol. kibar ve nazik ol. gözlerin mavidir, fesat bakıyordur ne kadar itici olursun. dudakların dolgun, dişlerin bembeyazdır ama yapmacık gülersin herkes nefret eder senden.... temizsen, bakımlıysan, iyi kalpli isen emin ol herkes seni çok beğenir.

kesinlikle katılıyorum, gözleri masmavi inanılmaz güzel olan ama içinin fesatlığı yüzüne gülüşüne yansımış birisi var etrafımda, sırf bu yüzden iç huzuru yok, asla samimi bi gülümse mutlu bi ifade görmedim yüzünde:19:

güzellik tamamen özgüven ve kendini sevmekle alakalı...
psikolojisi sağlıklı, kendini seven gözlerinin içi gülen insanlar herzaman daha fazla dikkat çekiyo bence...en azından kimin neye önem verdiğiyle alakalı bi kıza sadece renkli gözleri ya da güzelliği için bakan bi erkek şekilcidir, başka özelliklerede bakar kişilikli biri...

tabi kendini avut bu şekilde demiyorum herzaman daha bakımlı olmak için çabalayabilirsin,
ama özgüveni yitirdiğin an gerçekten çirkin gelirsin bakana.....
haline şükret ve kendini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçerek at ilk adımı;)...

saçların kısaysa çıtçıt kullan,göz rengini beğenmiyorsan lens tak,boyunu kısa bulluyorsan topuklu giy,ama doğallıktan uzaklaşmamak kaydıyla,güzelim seninkiside dertmi ,millette ne sorunlar var,böyle düşünerek psikolojını bozma,çirkin kadın yok bakımsız kadın var sözunu hatırlatırım...

canım kaç yaşındasın ve boyun kaç merak ettim. eminim çok güzel özelliklerin vardır her bayan gibi. sende bunları önplana çıkarmaya gayret et. bakım olmadan değişim olmaz önce kendini sev ve kendini başkalarıyla kıyaslama. ayrıca kahverengi göz rengini çok beğenirim. önemli olan senin nasıl baktığın ve kendini nasıl gördüğündür.

Yazlikta komsumuzun kizi vardi. Ben boyle bir guzellik gormedim. Yaninda herkes vasat gorunuyordu. Sirf o nedenle kizin 1 tane kiz arkadasi kalmadi. Yanindakiherkes bunalima giriyordu.o geldi aklima. Seni de begeniyorlamis, bence kendine haksizlik etme canim.

canım bunları dert etmeni yaşına bağlıyorum.
sen şimdi kapat bilgisayarı televizyonu kendini geliştirecek KİŞİSEL GELİŞİM kitapları al ve OKU !!!! :19:

Yazlikta komsumuzun kizi vardi. Ben boyle bir guzellik gormedim. Yaninda herkes vasat gorunuyordu. Sirf o nedenle kizin 1 tane kiz arkadasi kalmadi. Yanindakiherkes bunalima giriyordu.o geldi aklima. Seni de begeniyorlamis, bence kendine haksizlik etme canim.

ah bu ilginçmiş... kız acayip güzel diye arkadaşı mı kalmadı yani???biraz açar mısın..kesin bu kız o arkadaşlarına bişey yapmıştır ki öyle sonuçlanmıştır...ilginç...herşeyin fazlası zarar demekki

Yanlış anlamayın ama böyle kişilere çok kızıyorum ben.

Etrafımda da bu yapıda insanlar var ne yazık ki.

'Ben maymunum.' 'Hiç bir şeye benzemiyorum.' vs. vs.

Misal kişi kilolu kafaya o kadar takmış ki öz güvenini öyle yitirmiş ki kilo vermek için hiç bir şey yapmıyor kendini öyle kabul ediyor(öğrenilmiş çaresizlik) ondan sonra da ben çirkinim diyor.

Eğer gerçekten senin için sorun olsa diyetini yaparsın.Sporunu yaparsın.Azim edersin kilonu verirsin.

(bunları size istinaden söylemiyorum lütfen yanlış anlamayınız beni)

Şöyle düşünün ; Geçenler iki kolu iki bacağı olmayan genç bir çocuk bu uğurda hayatını kaybetti.

Bakınız uzun saç ya da badem göz için değil.

Hayati uzuvları için.

Onun dışında malum bir operasyon daha var.

19 yaşındaki genç çocuk 40 yaşındaki adamın yüzünü aldı.

Şimdi 19 yaşında olmasına rağmen 40 yaşında görünüyor.

Peki bu çocuğun isyanı var mı?

Bunun için şükrediyor.

Degiştirebileceklerinizi azim ve sabırla değiştirebilirsiniz.

Değiştiremedikleriniz için de daha kötü durumda olanları düşünerek mutlu olabilirsiniz.

Aksi halde bu sizin öz güveninizi daha fazla yıpratacak ; ne yaparsanız yapın yine de V.C mankeni olmuş olsanız bile

mutlu olamayacaksınız.

Umarım sizi kırmamışımdır
.

Bu tarz açılan konulara bu yorumu kopyalayıp yapıştırmak lazım.
:46::46::46::46::46::46:

Benimde gözlerim kahverengi, Saçlarım uzun ama kısada olabilirdi, Az olmak şartıyla bende sigara kullanıyorum ama kendimi gayet güzel buluyorum. Uzun saç güzellik demek değil ki hatta bakmadığın zaman çok kötü çalı süpürgesi gibi olur. kısa saçla da çok havalı olabilirsin. Boyun kısaysa yapcak birşey yok ama topuklu giyebilirsin. Gözlerin renkli değilmiş. Kahverengide bir renk. Yani seninde gözlerin renkli. Tek sorun psikolojik birşey bence.

:46:Tamamen katlıyorum yazdıklarınıza....

ah bu ilginçmiş... kız acayip güzel diye arkadaşı mı kalmadı yani???biraz açar mısın..kesin bu kız o arkadaşlarına bişey yapmıştır ki öyle sonuçlanmıştır...ilginç...herşeyin fazlası zarar demekki

Gidilen her ortamda dikkat cekmesinden rahatsiz oldular canim. Bu arada nokta atışı yaptin çünkü kim birinden hoslansa bu kiz hemen o kisiyi kendine cekerdi. Sevgilileri bile ayirirdi. Dolayisiyla yaninda zamanla kimse kalmadi.

Seneler senelr sonra bu kizi gormusler. Evlenmis. Evlendigi adam o kadar cirkinmis ki maddi durumu da cok kotuymus. Yani anlayacagin daha yakisikli ve daha zengin ararken herkesi eledi, eledi. Karsi cins de kalmadi cevresinde. Eski guzelligi de kalmamis zaten stres ve maddi sikintidan dolayi.

güzellik anlayışı göreceli bir kavramdır bi kere. kim söyledi en güzeller renkli gözlüler, uzun saçlılardır diye? önemli olan sende olanı güzel bulmak ve güzel göstermek. renkli gözlülerden hoşlanmayan birçok insan gösterebilirim sana etrafımda... bizim insanlarımızın çoğunda şöyle bir anlayış var: beyaz tenli, sarışın renkli gözlüyse o insan çok güzeldir. bana göre değil, ben esmerlerden, belli bir tarza sahip olan insanlardan hoşlanırım mesela. bu bir örnek tabi herkesin farklı düşündüğünü anlatmaya çalışıyorum. sen önce kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırak canım, sonra da saçlarına güzel bir bakım yap. uzun saç seviyorsan uzatmaya başla, ya da kısa olarak güzel bir model ver. gözlerin renkli olmayabilir, ama makyaj yaparsın çok güzel gösterirsin. benim gözlerim de kahverengi ee ne olmuş yani yine de çok güzeller bana göre :51: teninin rengi için sigarayı azalt derim, bol bol meyve ye. cildinin bakımını yap, şıkır şıkır kıyafetler giy... emin ol sen de o beğendiğin kızlar kadar dikkat çekersin :34:

Back
X