- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Merhabalar herkese, öncelikle şimdiye kadar verdiğim bütün kararlar yanlıştı sanırım ben hep sonrasında pişman oldum ama geç oldu. Gittiğim okullar, okuduğum bölüm vs. Vs. Karar alırken aileme sorarım hep insanların fikirlerinden çabuk etkileniyorum galiba ama sonrasında mutlu olmuyorum. çalışıyorum aslında ama istediğim meslek değil. Hayatıma girecek insanlar konusunda da düşünmeden reddettim sonra pişmanlıklar yaşadım. Örneğin geçenlerde de yazmıştım zaten nefes için ameliyat olacaktım küçük bir kemer vardı burnumda oda düzelsin dedim ama ona da çok pişman oldum ben öyle daha güzelmişim kendimi daha çok beğeniyordum eskiden. Onun psikolojisini hala atamadım üzerimden artık daha çok düşünerek karar vermek istiyorum. Neyse olan oldu diyorum. Şu virüs döneminde iyice kendimi işe yaramaz, boşlukta hissediyorum. Farklı alanlar da en azından kendimi geliştirmek istiyorum. Önerileriniz olur mu? Ne yapmalıyım, nerden başlamalıyım? Biraz destek olursanız mutlu olurum. Biliyorum ilgi alanlarıma göre kendime uğraş bulmam lazım ama en azından belki farklı alanlarda olan kişiler yardımcı olur veya benim bu düşüncelerimden dolayı rahatlatır. Şimdiden teşekkür ediyorum