Kendimi çok boş hissediyorum😕

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Merhabalar herkese, öncelikle şimdiye kadar verdiğim bütün kararlar yanlıştı sanırım ben hep sonrasında pişman oldum ama geç oldu. Gittiğim okullar, okuduğum bölüm vs. Vs. Karar alırken aileme sorarım hep insanların fikirlerinden çabuk etkileniyorum galiba ama sonrasında mutlu olmuyorum. çalışıyorum aslında ama istediğim meslek değil. Hayatıma girecek insanlar konusunda da düşünmeden reddettim sonra pişmanlıklar yaşadım. Örneğin geçenlerde de yazmıştım zaten nefes için ameliyat olacaktım küçük bir kemer vardı burnumda oda düzelsin dedim ama ona da çok pişman oldum ben öyle daha güzelmişim kendimi daha çok beğeniyordum eskiden. Onun psikolojisini hala atamadım üzerimden artık daha çok düşünerek karar vermek istiyorum. Neyse olan oldu diyorum. Şu virüs döneminde iyice kendimi işe yaramaz, boşlukta hissediyorum. Farklı alanlar da en azından kendimi geliştirmek istiyorum. Önerileriniz olur mu? Ne yapmalıyım, nerden başlamalıyım? Biraz destek olursanız mutlu olurum. Biliyorum ilgi alanlarıma göre kendime uğraş bulmam lazım ama en azından belki farklı alanlarda olan kişiler yardımcı olur veya benim bu düşüncelerimden dolayı rahatlatır. Şimdiden teşekkür ediyorum

Yani burada şunu yap ya da bunu yap desek yine sizin başkalarından etkilenerek aldığınız ve sonucunda mutlu olmadığınız kararlara dönmeyecek mi konu? Bunun için biraz kendinizi tanıyıp ona göre hareket etmeniz gerekir. Biz buradan şunu yap bunu yap diyemeyiz ki sizi tanımadan / neleri seversiniz bilmeden. Örneğin ben spor yapmayı seviyorum; belki siz nefret ediyorsunuz hareketten. Ya da mesela ben dizi/film seyretmektense kitap okumayı tercih eden bir insanımdır size kitap okuyun desem belki sevmediğiniz bir şey. İnsanlar farklı sonuçta. Mutfakta zaman geçirmek ya da yemek yapmaktan nefret ederim mesela ama bayılan tonlarca insan var. Dolayısıyla biraz düşünürseniz zaten yapmayı sevdiğiniz şeyleri kendiniz biliyorsunuzdur.

Vallahi bende kendimi boşlukta hissediyorum. Başkasına yararlıyım kendime asla değilim. Çıkmazlarım var uğraş dur. Dertsiz insan yok ki bacım.

Biraz soluklan güzel bir parça aç dinle istersen başa sar, ne istediğini düşün ve onu yapmak için bürün herşeyini ortaya koyarak çabala..

Hatalar nefes aldığın sürece olucak, minimum zararla atlatırsak başarılı sayılıyoruz. 👌🏼❤️

Bir karar aşamasında kendinizi çok iyi dinleyin sonuçlarını düşünün. Mutlu olup olmayacağınızi iyice tartin bicin. Fikir almak guzeldir ama hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin en iyi karar verenler herkesten fikir alıp kendi mantik süzgecinden geçirip kendi aklıyla karar verenlerdir.
Karar alındı sonuç mutsuz mu ediyor hala bu da tamamen sizinle alakalı .
Belki burnunuz çok güzel su an. Siz eskiye gidip kendinizi uzuyorsunuz. Kendinizi sonuclarinizla sevmeyi öğrenin. Sonra her sey çorap sokugu gibi gelecektir

Karar alırken aileme sorarım hep insanların fikirlerinden çabuk etkileniyorum galiba ama sonrasında mutlu olmuyorum.
Aynı hatayı tekrar ediyorsunuz. Konu hobiyse heryerde bununla ilgili tavsiyeler bulabilirsiniz, kendiniz araştırıp ilginize uygun olana yöneleceksiniz. Burada hangi öneri en çok konuşulursa onu yapıp yine mutsuz olmayın.

Valla çok düşünme derim kemerli burun kimseye yakışmaz ödemin vardır zamanla geçince daha çok seversin. Neyi bastırırsan göğsüne soludukça büyüyen o olur. Ben böyle zamanlarda dışarda bisiklet sürmeye çıkıyorum. Harika aktivite al letgodan bi tane ucuzundan akşam sakince gez dolas açılırsın.

Valla çok düşünme derim kemerli burun kimseye yakışmaz ödemin vardır zamanla geçince daha çok seversin. Neyi bastırırsan göğsüne soludukça büyüyen o olur. Ben böyle zamanlarda dışarda bisiklet sürmeye çıkıyorum. Harika aktivite al letgodan bi tane ucuzundan akşam sakince gez dolas açılırsın.
Öyle mi diyorsunuz sanki o küçük kemer bana karakteristik bir özellik katıyormuş, sanki ben öyle güzelmişim gibi geliyor. Kendimi suçluyorum. Ben de çok severim bisiklete binmeyi aslında kafa dağıtmak için çok güzel ama biraz devamlı olarak bana bir şeyler katacak bir alana yönelmek istiyorum sanırım

Bir karar aşamasında kendinizi çok iyi dinleyin sonuçlarını düşünün. Mutlu olup olmayacağınızi iyice tartin bicin. Fikir almak guzeldir ama hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin en iyi karar verenler herkesten fikir alıp kendi mantik süzgecinden geçirip kendi aklıyla karar verenlerdir.
Karar alındı sonuç mutsuz mu ediyor hala bu da tamamen sizinle alakalı .
Belki burnunuz çok güzel su an. Siz eskiye gidip kendinizi uzuyorsunuz. Kendinizi sonuclarinizla sevmeyi öğrenin. Sonra her sey çorap sokugu gibi gelecektir

Çok haklısınız, çok teşekkür ediyorum. Burnum güzel ama ben kendime yakıştıramıyorum sürekli eski halimi özlüyorum eski resimlerime bakıp kendimi çok yıpratıyorum. Bundan sonra umarım mantıklı karar verebilirim

Ver
Çok haklısınız, çok teşekkür ediyorum. Burnum güzel ama ben kendime yakıştıramıyorum sürekli eski halimi özlüyorum eski resimlerime bakıp kendimi çok yıpratıyorum. Bundan sonra umarım mantıklı karar verebilirim
Verdiğiniz kararın da arkasında durun geçmişe özlem duymayin.

Başkalarından fikir almak güzel ama son halinde kendi istediğinizi yapmalısınız ki sonuç kötü olunca sorumluluğu da alabilesiniz.
Kendi kararınızla bir şey seçin(ilgi alanınıza göre bir hObi bir spor dalı akademik bir hedef vs.) Ve yol haritası belirleyip yürümeye başlayın. Kendi kararınız ve kendi yolunuz olduğunda nasıl hissediyorsunuz mutlu oluyor musunuz deneyin. Dünyaya 1 kere geliyoruz hayat kısa ve farkına varmışken geç kalmadan çizin rotanızı

Öyle mi diyorsunuz sanki o küçük kemer bana karakteristik bir özellik katıyormuş, sanki ben öyle güzelmişim gibi geliyor. Kendimi suçluyorum. Ben de çok severim bisiklete binmeyi aslında kafa dağıtmak için çok güzel ama biraz devamlı olarak bana bir şeyler katacak bir alana yönelmek istiyorum sanırım
Kimse bişeye pat diye alışmaz bence bekle eminim zamanla beğenmeye başlayacaksın. Bide hani şu an ki hislerimiz normal değil zaten corona dönemi hep sosyallikten uzak kalmaz bizi çok bozdu kendimize taktık kafayı. Ben böyle düşünüyorum elbet bi hobin olsun ama yapacak bisey bulamasan da boş durma film izle , bisiklet bin , resim çiz vs vs böylece odağımızı tek bir yerden çekebiliyoruz.

Back
X