Kendimi çok bunalmış yalnız hissediyorum

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Evlilik psikolojisi mi bilmiyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Evlenmek istediğimden bile emin değilim. Nedeni yok. Kafam beynim bunaldı. Hevesim yok gibi. Yorgun gibiyim. Eşimle resmi nikah kıydık ama aramız eskisi gibi değil. İşi çok yoğun zaten çok zor. Bilmiyorum neden böyleyim. İçimi dökmek istedim.

Çirkin ve bakımsız da hissediyorum. Ama arkadaşlarım hep iltifat eder bana. Kendimi neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Bazen eşimde yanımızdan geçen kızlara bakıyor. Gözüm kayıyor diyor. Herkese bakıyorum özel bakmıyorum diyor. Pıffff ne bilim yaa

Acaba evliligr hazir degilmiydin.kisa bir surede mi oldu.esininde niye gozleri kayiyormus onin yaninda sen bak ne hissedecek bakalim

Aynı ben
Sanki herşey kursağımda kalmış gibi hissediyorum

Çirkin ve bakımsız da hissediyorum. Ama arkadaşlarım hep iltifat eder bana. Kendimi neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Bazen eşimde yanımızdan geçen kızlara bakıyor. Gözüm kayıyor diyor. Herkese bakıyorum özel bakmıyorum diyor. Pıffff ne bilim yaa

Sizi sevmediği için olabilir mi?

Eski eşim benimle beraberken gözünü kaydırıp hiç kimseye bakmamıştır. Yanımızdan Victorias Secret mankenleri iç çamaşırlı geçse dönüp bakmazdı.
Bana da kendimi dünyanın en güzel ve en seksi kadını gibi hisettirmiştir hep.

Yani özetle, sizinki adam değil.
Seven kadın sevildiğini hissettiği zaman kendini güzel hisseder, bakımlı hisseder.
Sorun sizde değil nikahlı eşinizde.

Aynı ben
Sanki herşey kursağımda kalmış gibi hissediyorum

Çok normal değil mi?
Siz eşinizi sevmiyorsunuz
Büyük ihtimal o da sizi sevmiyor

Derdiniz ne?
Nedir bu illa da evleneceğim inadı?
Neden kendi hayatlarınızı kendiniz mahvediyorsunuz?

İkimizde birbirimize deliler gibi aşığız. Aşıktık yasa bilmiyorum. Şuan çalışma koşulları çok zor. Malum olağan üstü hal var. Bu bizi kötü etkiliyor. Birde şu bakma meselesi çok canımı sıkıyor. Birkaç kere oldu böyle bir olay son buluşmamızda asla tekrarlamadı. Böyle dikkatli bakmıyordu karşıdan biri gelse kafasını kaldırıp ya da yanımızdan biri geçse kafasını çevirip bakıyordu. Ben galiba biraz bunalıma girdim.

Back
X