- 10 Şubat 2017
- 101
- 28
- 13
- 31
- Konu Sahibi Rizelikiz5353
Merhaba kızlar ben 23 yaşındayım bı çocuğum var ama çocuk doğduktan sonra neredeyse hiç bişey yapmıyorum bir buçuk senedir kendimi öyle saldım ki evden cikamadigim için hastaneye bile zor gidiyorum yani bu yüzden 20 kilo aldım karnım aşırı catladi ve sarkti çok kötü görünüyor ben bile bakamıyorum bedenime ayrıca bakımsızlıktan cildim karardı koyu renkler oluştu ve galiba yüz üstü yatmaktan cildim aşağıya doğru sarkiyor resmen yaşlandım sanki 30 yaşındayım hiç bir guzelligim kalmadı kendimi çok çirkin hissediyorum bu yüzden esimdende uzaklastim biraz bana baksın istemiyorum bı gün alışverişe çıkıp arkadaşlarımla karşılastim onlarin o aşağılayıcı bakışlarını görünce eve gelip sabaha kadar ağladım sonra diyete girdim 20 günde 7 kilo verdim hala devam ediyorum ditetime hedefim 50 kiloya inmek birde burnumu yaptircam bunu yıllardır kafama takıyorum hem kendim için hem esimin beni güzel görmesi için şu aralar doktor arıyorum yani komple bı değişime giriyorum onerebilceginiz biseyler varsa yazın lütfen