kendimi çok değersiz hissediorum:((

öyle demek keske mümkün olsa offf offf herkese bi acıklama yapmak zorunda kalıoruz:((

Haklısın canım ama milleti kırmamak için kendini üzüyorsun boşver salla herkes çok mu mutlu sanki evliliğinden. Evlilik kolay birşey değil evlenip boşanmaktansa Allah korusun, sözden ayrılmak iyi . Boşboğaz bi sürü :/

Haklısın canım ama milleti kırmamak için kendini üzüyorsun boşver salla herkes çok mu mutlu sanki evliliğinden. Evlilik kolay birşey değil evlenip boşanmaktansa Allah korusun, sözden ayrılmak iyi . Boşboğaz bi sürü :/

midem ağrıor üzüntüden ..depresyondayım resmen ..en cok kendime kızıorum nasıl böle bi hataya düştüm:(((ya orası öle ama hiç olmasaydı cok daha iyi olcakdı:((

midem ağrıor üzüntüden ..depresyondayım resmen ..en cok kendime kızıorum nasıl böle bi hataya düştüm:(((ya orası öle ama hiç olmasaydı cok daha iyi olcakdı:((

Herşeyde vardır bi Hayır canım hakkında her zaman her şeyin hayırlısı olsun. Dostunu düşmanınıda gör herkese herşeyi söylemek açıklamak zorunda değilsin boşveeeerrr :)

Herşeyde vardır bi Hayır canım hakkında her zaman her şeyin hayırlısı olsun. Dostunu düşmanınıda gör herkese herşeyi söylemek açıklamak zorunda değilsin boşveeeerrr :)

keske takıntılı olmasaydım ahh ahhh en küçük şeyi dahi takarım kafama hemen.elimde deil..bakalım hayır bunun neresinde:)

Evlenip boşanan bunun yanın da 2. 3. evliliklerini yapanlar var. Sen de söze takmışsın :27: bence bu şekilde düşünmek sana zarar verir.

Diyosun ki 'pişmanlık duyduğum bi sözlenme yaşadım, hata yaptım.' ozaman ne mutlu sana ki, ayrılmışsın. Gönülden tebrik ediyorum seni, pişman olduğunu düşündüğün bir duruma son vermişsin, ya vermeseydin? ya boşanma gibi bi durumla yüz yüze kalsaydın.

Hayatın olumsuz taraflarını görmek okadar basit ki. Şimdi sana bin tane olumsuz şeyler sayabilirim kendi hayatımla ilgili. Ama önemli olan kafanı kaldırıp ileriye bakabilmek. 'geçmişe dönüp baktığın sürece, önünün göremezsin. Bu yüzden de İlerleyemezsin.' :ssz: En azından gece yastığa kafanı koyabilene kadar, gününü kurtarmaya bak. Hayat öyle böyle akıp geçiyor ne geri alabiliyoruz ne de durdurabiliyoruz. Milletinde ağzı torba değil ki büzesin,salla gitsin :ssz:

Son düzenleme:
Çok saçma bi düşünce bence.Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Sözlenip ayrılmak niye bu kadar kötü olsun? Olmuş bitmiş bir söz yüzünden kendini harap ediyorsun.Pişman olma artık gelmiş geçmiş.Zaten öyle düşünen çok geri kafalıdır şahsen öyle düşünen biriyle zaten evli olmak istemezdim.Seven insan nelere katlanıyor ses etmiyor sende kalkmış söz oldu filan diyorsun öyle diyen sevmiyordur zaten bahanesi hazırdır.

Hersey nasip kismet meselesi yanlis bisey yapmamissinizki..sozlenmek ne kadar normalse ayrilmakta var bu hayatta..kimseyi dusunme bence o ne der bu ne der suna bunu nasil anlatiyim falan kimseyi takma bu senin hayatin yasiyacak olan sensin..kimse icin uzme kendini..ilerdede sorun olmaz bence o acidanda rahat ol..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X