kendimi çok değersiz hissediyorum

Canım benim..seni çok iyi anlıyorum..çok yakın bir arkadaşım 1 yıla yakın bu problemi yaşadı ve onun eşi de bildiğin odundu...arkadaş hipnoz tedavisi oldu ve şuan gün aşırı cinsellik yaşıyoruz diyor ve çok mutlu..hiç kendine yüklenme çünkü insanı çok tahrip ediyo bu tarz sıkıntılar..bir an önce tedavi olmaya bak..ve eşinle mümkün olduğunca kavgadan kaçın..çünkü şuan onun da psikolojisi iyi değildir..ve sana saldırması aslında biraz da suçluluk ve yetersizlik hissindendir..kendi erkekliğini bile sorguluyo olabilir şuan..ve o sebeple başkalarıyla muhabbet ederek kendini tatmin ediyo anlaşılan..bu kesinlikle kabul edilir bir şey değil tabi canım..ama şuan ilk yapacağın şey tedavi olman ve eşinle münakaşaya girmemen..ancak bu konuyu da kesinlikle kapatma..sen tedavi olduktan sonra yine tedbirli ol ve takibe devam..hala bu durumu devam ederse haddini bildirirsin canım..Allah yardımcın olsun..En kısa zamanda atlatırsın inşallah canım :))

Ne kadar ilimli ve tatlisin :) nickin gibide umitli :)
Her sikntida teselli arayacaksa bence durumu dahada vahimdir canim.. Cok yumusak olamiyorum boyle durumlarda, baska bi kadinla yazismak ne demek?? Yani arkadasca yazsin sorun diil ama asiliyormus resmen !!!

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

teşekkürler canım...aslında çok net ve sivri biriydim..ama imtihanlar insanı törpülüyo işte..canım bu yumuşaklık değil de bence, konu sahibinin fevri davranmasını engellemeye çalışıyorum diyeyim..çünkü hiç bir erkek öylesine evlenmez..onca yükün altına laf olsun diye girmez..herkesin bazı zaafları vardır ve tamamen değişmese bile büyük oranda törpülenebilir..arkadaşın eşi de anlaşılan boşluğa düşmüş ve saçmalıyo malesef..ben yaptığını asla meşru bulmuyorum adamın..arkadaş beni affetsin ama öküzlük resmen, gül gibi karısı varken..ama yangına körükle gitmemeli..şuan çok zor bi süreçteler ve adam olgun değil malesef..bu durumda evliliğe hemen son vermeyi düşünmeden pürüz olan başlıkları ortadan kaldırıp bir şans daha vermek gerek..yani arkadaş tedavi olmalı ve ardından inşallah evde at koşturmalılar :))) sonra da hala yazışmalar sürerse demekki adam kıçına tekmeyi hak ediyo diyebiliriz...bu arada sen evlimisin canım :))??

hepinize çok teşekkür ederim benim için çok değerli fikirler verdiniz ben tamamen eşimi suçlu görmüyorum onun açısından empati kurmaya çalışıyorum elbette ama ne olursa olsun ihanetin hiç bir gerekcesi olamaz ben henüz ihanete ugramadım ama bu konuda potansiyeli olduğunu düşünüyorum. bu bile çok can yakıcı..

Çok zor bir durum ama aldatmak sadece yatakta değildir esinizin yaptigi da aldatmak hem de yeni evlisiniz pek kabul edilir bir durum degil

Son düzenleme:

Evet evliyim canim ve bi an icin kendimi konu sahibinin yerine koydum.. Bu kadari bile benim icin ihanettir !!

Ne kadar zor bi durum Allah yardimcisi olsun

Evet evliyim canim ve bi an icin kendimi konu sahibinin yerine koydum.. Bu kadari bile benim icin ihanettir !!

Ne kadar zor bi durum Allah yardimcisi olsun

İnşallah yaşamazsın öyle bir şey canım..ben şahsen onu da yaşadığım için konu sahibini anlıyorum gerçekten çok zor ve hemen kopamıyo da insan..ha evet eşim sonrasında bi yanlış yapmadı ama diken üstündeyim o da ayrı bi konu..kendisine güvenmediğimi biliyo eşim ve çok dikkatli davranmaya çalışıyo...Allah yardımcımız olsun...çok zor...Allah kimseyi sadakatsizlikle imtihan etmesin...

canım çok benzer şeyler yaşadım ben de..inşallah geçici bir süreçtir bu yaşadıkların ve musmutlu olursun..eşini de takip edeceksin bundan böyle yapacak bişey yok..Allah ona ve onun gibilere da iz'an nasip etsin..kolay gelsin canım :)

Son düzenleme:

amin canım çok teşekkür ederim. allah hepimize sonsuz mutluluk nasip etsin ne diyelim:)

pelikant merhaba bende 2012 ekimde evlendim ve bu yli subatina kadar vajinismustum hayatim zehir olmustu gercekten biliyorum o duygulari ama sana tavsiyem vakit kaybetmeden doktora gitmen ben suleyman eserdagi tercih ettim sen istedigini tercih et bu konuda uzmanlasmis ama muhakkak gitmelisin burda evet arkadaslar bir yere kadar destek olabiliyor ama insanin evinin icinin durumunu en iyi kendisi bilir kendine yardim etmek istersen vakit harcama derim ben suanda cok mutluyum tum korkularim ezikliklerim degersiz hissettigimden dolayi surekli aglamalarim bitti ve nese doluyum cok sukur kendine yardim et

teşekkür ederim bende artık doktora gitmekten başka çare düşünemiyorum. kendi başıma çözebileceğim bir illet olmadığını anladım artık..

bu senin sıkıntılı zamanın bu sitede görürsün kaç sene vajinismusu aşamayanlar var. eşleri hep onlara destek oluyo. evlilik bunu gerektirir çünkü. eşin senin sıkıntında sana yardımcı olmak yerine bide yüzüne vuruyosa kusura bakma ağır olucak ama adam değil o...

bi uzmandan yardım alın derim.
lakin birlikte olmanız onun başkalarıyla konuşmasına engel olurmu?

Ben olsam böyle bir adam için tedavi olmam. Sizin şu an vajinismusdan daha önemli sorunlarınız var bilmem farkında mısınız. Ben diğer arkadaşlar kadar yapıcı olamayacağım maalesef. Her sorunda adamın gözü dışarı kayacaksa işiniz var. Halbuki size destek olsa ve şefkatli yaklaşsa belki de sorun şimdiye hallolurdu.

eşimle diğer sorunları uzun uzun konuştuk ve şu an herşey yolunda. inşallah vajinizmus sorununuda aşarsak herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum allah kimsenin huzurunu bozmasın..

canım benim nekadar iyi niyetlisin..Allah her daim yardımcın olsun..eşinle mutluluktan havalara uç..ev de at koşturun inşallah

çok haklısın ben bu hastalığı nasıl yenerim yerine başka şeyleri kurcalayıp zihnini yoruyo erkeklerden bayanlar gibi fazla anlayış beklemek yanlış sonra biz bayanlar böyle hayal kırıklığına uğruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…