- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
merhabalar ben henüz 6 aylık evli bir kadınım. basit gibi görünen ama benim için çok zor sorunlarım var paylaşarak aşarmıyım yoksa dahamı bunalıma girerim bilmiyorum ama paylaşmaya karar verdim. öncelikli sorunum eşimle birlikte olamıyorum ve bunun ezikliğini yaşıyorum ( vajinismus ) bu konuda zaten sağolsun eşimde bana anlayış göstermek yerine ezmeyi tercih ediyor. eğer biraz anlayışlı olsa şevkatle yaklassa belkide aşardık ama maalesef yapı olarak çok duyarsız biri. ben eşimin yaklaşık 3 ay önce face şifresini öğrendim ondan habersiz. ve tabiiki mesajlarını okudum ve okuyorum. beni rahatsız eden mesajlaşmalarını okudum ve facen acık kalmış bende mesajlarını okudum dedim kendisine özellikle daha önce yanında calışan bir kızla yazışmaları çok ölçüsüzdü bende onunla bir daha görüşmemesini çok rahatsız olduumu söyledim. kklasik savunmalarla geciştirip tamam dedi. ama hala o kızla konuşuyor ve işin kötüsü o kıza kendisi bulasıyor kız bununla pek istekli konuşmuyor bile. ikinciside kendin yaşça çok küçük bir kıza daha inceden inceye asılıyor ve ben hergün kahroluyorum. okumak istemiyorum ama elimde deil hergün ilk işim onun facebookunu kurcalamak oluyor. yüz göz olmamak için bir şeyde söyleyemiyorum sizce ne yapmam lazım?
Canım öyle deme..benim de eşim biriyle samimi yazışıyordu yeni evlendiğimizde..bizim de başka sorunlarımız vardı..sonra çok pişman oldu..aylardır hiç yazıştığını görmedim..erkekler malesef bir sıkıntıda hemen kendilerini teselli için böyle şeylere başvurabiliyo...(
Ne kadar ilimli ve tatlisin :) nickin gibide umitli :)
Her sikntida teselli arayacaksa bence durumu dahada vahimdir canim.. Cok yumusak olamiyorum boyle durumlarda, baska bi kadinla yazismak ne demek?? Yani arkadasca yazsin sorun diil ama asiliyormus resmen !!!
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
teşekkürler canım...aslında çok net ve sivri biriydim..ama imtihanlar insanı törpülüyo işte..canım bu yumuşaklık değil de bence, konu sahibinin fevri davranmasını engellemeye çalışıyorum diyeyim..çünkü hiç bir erkek öylesine evlenmez..onca yükün altına laf olsun diye girmez..herkesin bazı zaafları vardır ve tamamen değişmese bile büyük oranda törpülenebilir..arkadaşın eşi de anlaşılan boşluğa düşmüş ve saçmalıyo malesef..ben yaptığını asla meşru bulmuyorum adamın..arkadaş beni affetsin ama öküzlük resmen, gül gibi karısı varken..ama yangına körükle gitmemeli..şuan çok zor bi süreçteler ve adam olgun değil malesef..bu durumda evliliğe hemen son vermeyi düşünmeden pürüz olan başlıkları ortadan kaldırıp bir şans daha vermek gerek..yani arkadaş tedavi olmalı ve ardından inşallah evde at koşturmalılar :))) sonra da hala yazışmalar sürerse demekki adam kıçına tekmeyi hak ediyo diyebiliriz...bu arada sen evlimisin canım :))??
Evet evliyim canim ve bi an icin kendimi konu sahibinin yerine koydum.. Bu kadari bile benim icin ihanettir !!
Ne kadar zor bi durum Allah yardimcisi olsun
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
hepinize çok teşekkür ederim benim için çok değerli fikirler verdiniz ben tamamen eşimi suçlu görmüyorum onun açısından empati kurmaya çalışıyorum elbette ama ne olursa olsun ihanetin hiç bir gerekcesi olamaz ben henüz ihanete ugramadım ama bu konuda potansiyeli olduğunu düşünüyorum. bu bile çok can yakıcı..
canım çok benzer şeyler yaşadım ben de..inşallah geçici bir süreçtir bu yaşadıkların ve musmutlu olursun..eşini de takip edeceksin bundan böyle yapacak bişey yok..Allah ona ve onun gibilere da iz'an nasip etsin..kolay gelsin canım :)
merhabalar ben henüz 6 aylık evli bir kadınım. basit gibi görünen ama benim için çok zor sorunlarım var paylaşarak aşarmıyım yoksa dahamı bunalıma girerim bilmiyorum ama paylaşmaya karar verdim. öncelikli sorunum eşimle birlikte olamıyorum ve bunun ezikliğini yaşıyorum ( vajinismus ) bu konuda zaten sağolsun eşimde bana anlayış göstermek yerine ezmeyi tercih ediyor. eğer biraz anlayışlı olsa şevkatle yaklassa belkide aşardık ama maalesef yapı olarak çok duyarsız biri. ben eşimin yaklaşık 3 ay önce face şifresini öğrendim ondan habersiz. ve tabiiki mesajlarını okudum ve okuyorum. beni rahatsız eden mesajlaşmalarını okudum ve facen acık kalmış bende mesajlarını okudum dedim kendisine özellikle daha önce yanında calışan bir kızla yazışmaları çok ölçüsüzdü bende onunla bir daha görüşmemesini çok rahatsız olduumu söyledim. kklasik savunmalarla geciştirip tamam dedi. ama hala o kızla konuşuyor ve işin kötüsü o kıza kendisi bulasıyor kız bununla pek istekli konuşmuyor bile. ikinciside kendin yaşça çok küçük bir kıza daha inceden inceye asılıyor ve ben hergün kahroluyorum. okumak istemiyorum ama elimde deil hergün ilk işim onun facebookunu kurcalamak oluyor. yüz göz olmamak için bir şeyde söyleyemiyorum sizce ne yapmam lazım?
pelikant merhaba bende 2012 ekimde evlendim ve bu yli subatina kadar vajinismustum hayatim zehir olmustu gercekten biliyorum o duygulari ama sana tavsiyem vakit kaybetmeden doktora gitmen ben suleyman eserdagi tercih ettim sen istedigini tercih et bu konuda uzmanlasmis ama muhakkak gitmelisin burda evet arkadaslar bir yere kadar destek olabiliyor ama insanin evinin icinin durumunu en iyi kendisi bilir kendine yardim etmek istersen vakit harcama derim ben suanda cok mutluyum tum korkularim ezikliklerim degersiz hissettigimden dolayi surekli aglamalarim bitti ve nese doluyum cok sukur kendine yardim et
bu senin sıkıntılı zamanın bu sitede görürsün kaç sene vajinismusu aşamayanlar var. eşleri hep onlara destek oluyo. evlilik bunu gerektirir çünkü. eşin senin sıkıntında sana yardımcı olmak yerine bide yüzüne vuruyosa kusura bakma ağır olucak ama adam değil o...
bi uzmandan yardım alın derim.
lakin birlikte olmanız onun başkalarıyla konuşmasına engel olurmu?
Ben olsam böyle bir adam için tedavi olmam. Sizin şu an vajinismusdan daha önemli sorunlarınız var bilmem farkında mısınız. Ben diğer arkadaşlar kadar yapıcı olamayacağım maalesef. Her sorunda adamın gözü dışarı kayacaksa işiniz var. Halbuki size destek olsa ve şefkatli yaklaşsa belki de sorun şimdiye hallolurdu
diğer sorunları şimdilik aştık birazda benim olayları büyütmemden kaynaklanıyor içinrde bulunduğum durumdan dolayı çok hassaslaştım. sorunumuzu aşarsak ikimizinde mutlu olacagını düşünüyorum. teşekkür ederim alakanız için..
diğer sorunları şimdilik aştık birazda benim olayları büyütmemden kaynaklanıyor içinrde bulunduğum durumdan dolayı çok hassaslaştım. sorunumuzu aşarsak ikimizinde mutlu olacagını düşünüyorum. teşekkür ederim alakanız için..
bence eşin senin durumunla empati kuramıyor.. ben bir kadın olarak bunu anlayamıyorken, bir erkeğin bunu anlamasını beklemiyorum açıkçası
Eminim yaşadıklarınız zordur ama eşinizin gözünden de bir bakmayı deneyin evliliklerde cinsel yaşam çok önemli ve eşiniz için evliliği hayal kırıklığı olmuş.. Her gün faceden yazışmalarını okumak yerine iyi bir doktor bulun ve bu süreci atlatmaya bakın
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?